Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

Είναι προφανές, στους εργαζόμενους στην Υγεία, και τη κοινωνία ότι η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) από το 2015,από τη πρώτη στιγμή,  παλεύει «με νύχια και με δόντια» να πέσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να επανέλθει ο Κυριάκος με τη Φώφη.

Με καθημερινά 2-3 Δελτία Τύπου, με Καραβάνια, με χτισίματα, φίδια, περιστέρια,  και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, ξορκίζουν τις ασκούμενες πολιτικές στην Υγεία, από το ΣΥΡΙΖΑ, και αναδεικνύουν «τη κατάρρευση» των Νοσοκομείων.

Στην υλοποίηση του σχεδίου τους, που υποστηρίζεται και αναδεικνύεται από τα πρόθυμα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, δεν χωρούν  συναισθηματισμοί και ηθικοί φραγμοί. Τα πάντα όλα επιτρέπονται και επιλέγονται για την επιτυχία του σχεδίου.

Τραγικά συμβάντα πολιτών, θάνατοι, προβλήματα Νοσηλειών, «εν μια νυχτί» η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, τα αναδεικνύει με ψέματα και θλιβερές ανακρίβειες,  στέλνοντας ΠΑΝΤΑ το λογαριασμό στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κορυφαίο δείγμα αθλιότητας και αποτροπιασμού ήταν η Θέση, οι Παρεμβάσεις και οι Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ για τη  τραγωδία στο Μάτι, όπου ξεπέρασαν κάθε ανθρώπινο όριο. Τέτοια εργαλειοποίηση της τραγωδίας, για να υπηρετήσουν το σχέδιο πολιτικής φθοράς της Κυβέρνησης, δεν τόλμησε να αναδείξει με τις παρεμβάσεις της ούτε η Ν.Δ!!

Δυστυχώς, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο αδίστακτη και επικίνδυνη μπορεί να γίνει για να υπηρετήσει το πολιτικό αφήγημα της Ν.Δ.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ, και η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωση της, ξαναμιλά για το Μάτι!!! «αναδεικνύοντας» με χρονόμετρο!!! τις ευθύνες της Κυβέρνησης, δίνοντας «χέρι βοηθείας» στο Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.  Όσα θα ήθελε να πει η Ν.Δ, για τη τραγωδία στο Μάτι, τα είπε μια χαρά για αυτήν η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ!!! Και τα πρόθυμα ΜΜΕ έδωσαν στασίδι στο Πρόεδρο για τα κατοχυρωμένα 10΄δημοσιότητας…

Όταν 2 ημέρες πριν τις κρίσιμες Εθνικές Εκλογές στις 7 Ιούλη, οι υπηρέτες του Μητσοτάκη στη ΠΟΕΔΗΝ, επαναφέρουν στο σήμερα και εργαλειοποιούν μια τραγωδία και τους νεκρούς  της, που συνέβη πριν από ένα χρόνο!!,  ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ καταλαβαίνουμε  όλοι ότι εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ας το συνεχίσουν ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Απλώς, εάν τους έχει μείνει λίγη τσίπα πάνω τους, ας αφήσουν τουλάχιστον τους νεκρούς στην ησυχία τους…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!