Δευτέρα, 16 Σεπ 2019

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

Είναι προφανές, στους εργαζόμενους στην Υγεία, και τη κοινωνία ότι η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) από το 2015,από τη πρώτη στιγμή,  παλεύει «με νύχια και με δόντια» να πέσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να επανέλθει ο Κυριάκος με τη Φώφη.

Με καθημερινά 2-3 Δελτία Τύπου, με Καραβάνια, με χτισίματα, φίδια, περιστέρια,  και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, ξορκίζουν τις ασκούμενες πολιτικές στην Υγεία, από το ΣΥΡΙΖΑ, και αναδεικνύουν «τη κατάρρευση» των Νοσοκομείων.

Στην υλοποίηση του σχεδίου τους, που υποστηρίζεται και αναδεικνύεται από τα πρόθυμα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, δεν χωρούν  συναισθηματισμοί και ηθικοί φραγμοί. Τα πάντα όλα επιτρέπονται και επιλέγονται για την επιτυχία του σχεδίου.

Τραγικά συμβάντα πολιτών, θάνατοι, προβλήματα Νοσηλειών, «εν μια νυχτί» η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, τα αναδεικνύει με ψέματα και θλιβερές ανακρίβειες,  στέλνοντας ΠΑΝΤΑ το λογαριασμό στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κορυφαίο δείγμα αθλιότητας και αποτροπιασμού ήταν η Θέση, οι Παρεμβάσεις και οι Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ για τη  τραγωδία στο Μάτι, όπου ξεπέρασαν κάθε ανθρώπινο όριο. Τέτοια εργαλειοποίηση της τραγωδίας, για να υπηρετήσουν το σχέδιο πολιτικής φθοράς της Κυβέρνησης, δεν τόλμησε να αναδείξει με τις παρεμβάσεις της ούτε η Ν.Δ!!

Δυστυχώς, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο αδίστακτη και επικίνδυνη μπορεί να γίνει για να υπηρετήσει το πολιτικό αφήγημα της Ν.Δ.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ, και η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωση της, ξαναμιλά για το Μάτι!!! «αναδεικνύοντας» με χρονόμετρο!!! τις ευθύνες της Κυβέρνησης, δίνοντας «χέρι βοηθείας» στο Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.  Όσα θα ήθελε να πει η Ν.Δ, για τη τραγωδία στο Μάτι, τα είπε μια χαρά για αυτήν η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ!!! Και τα πρόθυμα ΜΜΕ έδωσαν στασίδι στο Πρόεδρο για τα κατοχυρωμένα 10΄δημοσιότητας…

Όταν 2 ημέρες πριν τις κρίσιμες Εθνικές Εκλογές στις 7 Ιούλη, οι υπηρέτες του Μητσοτάκη στη ΠΟΕΔΗΝ, επαναφέρουν στο σήμερα και εργαλειοποιούν μια τραγωδία και τους νεκρούς  της, που συνέβη πριν από ένα χρόνο!!,  ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ καταλαβαίνουμε  όλοι ότι εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ας το συνεχίσουν ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Απλώς, εάν τους έχει μείνει λίγη τσίπα πάνω τους, ας αφήσουν τουλάχιστον τους νεκρούς στην ησυχία τους…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε η «κανονικότητα» . Θα κάνουμε να πληρωθούμε κάτι μήνες, όπως παλιά…

Νέο Δελτίου Τύπου Υπουργείου Υγείας- πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Ανακάλυψαν ελλείμματα στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων!!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Κυβέρνηση «Αριστείας» Ν.Δ: Πτυχίο Πανεπιστημίου= Δεκαετής προϋπηρεσία + φίλος του Κυριάκου+ «φίλος» των Αμερικάνων= Διοικητής στην ΕΥΠ….

Μόρια Λέσβου: «Ντροπή για τη κοινωνία» ήταν-πράγματι- επί ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, επί Ν.Δ, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

Χαμένη υπόθεση οι «κυρ-Παντελήδες» του Πέτρου Κατσάκου

Οι Μετανάστες δεν είναι «σκουπίδια» και «σκόνη». ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Πρόσφυγες ο… θησαυρός

Υπουργείο Υγείας: «Ζεσταίνει τις μηχανές» για Ιδιωτικοποιήσεις και ΣΔΙΤ…

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε νέα καθήκοντα. Ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας..

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για τη πρόσβαση στην Υγεία μέσα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!!