Τετάρτη, 20 Ιαν 2021

Η Δέσμευση του K. Μητσοτάκη για το Δώρο Πάσχα στους Υγειονομικούς να είναι πραγματική. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Δώρο Πάσχα= Μισό Μισθό για ΌΛΟΥΣ!!!

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα δοθεί  «Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες».

Είναι προφανές, ότι για να χορηγηθεί το Δώρο τον Απρίλιο, οι υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες να κάνουν τις σχετικές προετοιμασίες. Τέτοια ενημέρωση δεν υπάρχει. Εκτός εάν μπει Κεντρικά και την ευθύνη καταβολής την έχει το ΓΛΚ. Ελπίζουμε να ισχύει το δεύτερο και να μην το περιμένουμε και εμείς να το πάρουμε τον Ιούνιο…

Ανεξαρτήτως του τρόπου καταβολής, η Κυβέρνηση δεν έχει διευκρινίσει, κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, για το ύψος του ποσού που θα αντιστοιχεί το Δώρο Πάσχα. Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία χορήγηση του Δώρου Πάσχα ήταν το 2012, επί των Μνημονιακών Περικοπών, ήταν στο ύψος των 250€.

Για μας, δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε ως «ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες»ότι η Δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού, αναφέρεται στο Πετσοκομμένο Μνημονιακό Δώρο, που μας άφησαν παρακαταθήκη οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, και αναφέρετε στο ύψος των 250€. Και δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Πρωθυπουργός θέλει να μας ανταμείψει με ένα «φιλοδώρημα», όπως χαρακτήριζε αντίστοιχες παροχές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν πραγματικά η Κυβέρνηση της Ν.Δ και ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός προσωπικά να αποδείξουν ότι εννοούν κάθε λέξη της φράσης «ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες»ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!.

Να ανακοινώσει, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ότι το έκτακτο δώρο Πάσχα που υποσχέθηκε σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς, θα χορηγηθεί τον Απρίλιο και ότι ανταποκρίνεται σε αυτό που ΟΛΟΙ γνωρίζαμε πριν έρθουν οι Μνημονιακές Περικοπές.

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ= ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ!!

Καλούμε τη Κυβέρνηση της Ν.Δ και τον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό προσωπικά, το επόμενο διάστημα να καθορίσει το ύψος του ποσού, που θα αφορά το Δώρο Πάσχα, όπως Δεσμεύτηκε ΔΗΜΟΣΙΑ για  ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

 

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Υπουργείο Εργασίας: ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΒΑΕ, λόγω «κόστους»(!!)

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021: Μειωμένο (κατά 174.000€) το Κονδύλι για Δεδουλευμένα-Εξαιρέσιμα- Αργίες των Υγειονομικών(!!!). Απλά η Αλήθεια των Αριθμών…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ – Να ανακληθεί η Απόφαση για Μετατροπή του Νοσοκομείου σε Εμβολιαστικό Κέντρο. Οι Εμβολιασμοί να γίνουν στα ΚΥ και τις Δομές της ΑΘΜΙΑΣ.

ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – «Καιρός φέρνει τα λάχανα…»

ΑΡΚΙ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ : ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Ευχές από το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

Υπουργείο Υγείας-ΥΠΕ- Διοικήσεις: Ανίκανοι ακόμη και στο Αυτονόητο: Να διαμορφώσουν ένα σοβαρό πλαίσιο για τη διεξαγωγή των Εμβολιασμών στους Υγειονομικούς.

Γ Ν Έδεσσας: Η Διοίκηση σέρνει στα Δικαστήρια την Πρόεδρο του Σωματείου γιατί είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ(!!) και οργανώνει Πραξικόπημα για την καθαίρεση της. Η Δεξιά ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξει…

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: «Πανδημία» κακοδιοίκησης, αυταρχισμού και ανεπαρκούς προστασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία