Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

Η Δέσμευση του K. Μητσοτάκη για το Δώρο Πάσχα στους Υγειονομικούς να είναι πραγματική. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Δώρο Πάσχα= Μισό Μισθό για ΌΛΟΥΣ!!!

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα δοθεί  «Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες».

Είναι προφανές, ότι για να χορηγηθεί το Δώρο τον Απρίλιο, οι υπηρεσίες τις επόμενες ημέρες να κάνουν τις σχετικές προετοιμασίες. Τέτοια ενημέρωση δεν υπάρχει. Εκτός εάν μπει Κεντρικά και την ευθύνη καταβολής την έχει το ΓΛΚ. Ελπίζουμε να ισχύει το δεύτερο και να μην το περιμένουμε και εμείς να το πάρουμε τον Ιούνιο…

Ανεξαρτήτως του τρόπου καταβολής, η Κυβέρνηση δεν έχει διευκρινίσει, κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, για το ύψος του ποσού που θα αντιστοιχεί το Δώρο Πάσχα. Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία χορήγηση του Δώρου Πάσχα ήταν το 2012, επί των Μνημονιακών Περικοπών, ήταν στο ύψος των 250€.

Για μας, δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε ως «ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες»ότι η Δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού, αναφέρεται στο Πετσοκομμένο Μνημονιακό Δώρο, που μας άφησαν παρακαταθήκη οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, και αναφέρετε στο ύψος των 250€. Και δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Πρωθυπουργός θέλει να μας ανταμείψει με ένα «φιλοδώρημα», όπως χαρακτήριζε αντίστοιχες παροχές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν πραγματικά η Κυβέρνηση της Ν.Δ και ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός προσωπικά να αποδείξουν ότι εννοούν κάθε λέξη της φράσης «ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες»ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!.

Να ανακοινώσει, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ότι το έκτακτο δώρο Πάσχα που υποσχέθηκε σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς, θα χορηγηθεί τον Απρίλιο και ότι ανταποκρίνεται σε αυτό που ΟΛΟΙ γνωρίζαμε πριν έρθουν οι Μνημονιακές Περικοπές.

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ= ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ!!

Καλούμε τη Κυβέρνηση της Ν.Δ και τον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό προσωπικά, το επόμενο διάστημα να καθορίσει το ύψος του ποσού, που θα αφορά το Δώρο Πάσχα, όπως Δεσμεύτηκε ΔΗΜΟΣΙΑ για  ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

 

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..