Δευτέρα, 13 Ιούλ 2020

H Δημοκρατία της ΠΟΕΔΗΝ…

Θαυμάστε «Δημοκρατία» της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καταγγελία  Σωματείου κατά της  Κυβέρνησης της Ν.Δ, δεν αναρτάται στο site της Ομοσπονδίας…..

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, πλέον δε κρατά ούτε τα προσχήματα, στο καθημερινό αγώνα υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Αφού με Δελτία Τύπου «αθώωσε» τις παρεμβάσεις του Υπουργείου  Υγείας για τους Μετανάστες και έδωσε «χέρι βοηθείας» και στήριξης στο αφήγημα του Υπουργείου ότι παρέλαβε «καμένη γη» προχώρησε και σε άλλα μέτρα υπέρ της Κυβέρνησης. Πλέον δεν θα αναρτώνται στο site της ΠΟΕΔΗΝ, καταγγελίες Σωματείων κατά της Κυβέρνησης της Ν.Δ(!!!).

Ενώ μέχρι τώρα, ότι καταγγελία Σωματείου κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έμπαινε στο  site πριν ακόμη έρθει, αυθημερόν(!!)   ( μια και τα περισσότερα ήταν με συμπαραγωγή του Προέδρου..) ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν.

Την Δευτέρα, ένα Σωματείο, από ένα μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας, κατήγγειλε τη ρουσφετολογική μετακίνηση υπαλλήλου, με τηλεφωνική εντολή(!!) σε γραφείο Υπουργού της Ν.Δ. Χαρακτηριστικά το Σωματείο αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε:  Την απόσπαση υπαλλήλου της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης (γραφείο υπουργού), με προφορική ενημέρωση προϊσταμένης του εν λόγω Υπουργείου, χωρίς να προηγηθεί έγγραφη διοικητική πράξη και ενώ βρίσκεται εν ισχύ η Απόφαση του Υπουργού Υγείας (Αρ.πρωτ.2550, Ημερ. 10/07/2019), η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε μετακίνηση σε υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας. Πρόκειται προφανώς για ρουσφετολογική μετακίνηση που δεν τηρεί καν τα προσχήματα και αποδυναμώνει περαιτέρω τις ήδη ταλαιπωρημένες υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας από την έλλειψη προσωπικού.  Καταδικάζουμε: Οποιαδήποτε μετακίνηση ή μετάταξη ή απόσπαση που δεν ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην αποδυνάμωση των ήδη υποστελεχωμένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας καθώς και στη διαιώνιση της ρουσφετολογικής νοοτροπίας αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Επίσης, τις όποιες μετακινήσεις έχουν πραγματοποιηθεί ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν εντός του Νοσοκομείου μας με ρουσφετολογικά κριτήρια.

Το Σωματείο έστειλε την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στη ΠΟΕΔΗΝ και ζήτησε τη δημοσιοποίηση της και να σταλεί και στους Δημοσιογράφους. ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) η ανακοίνωση – καταγγελία του Σωματείου, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ στο site, ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΘΗΚΕ στους Δημοσιογράφους…. Να χαιρόμαστε ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!.

Υ.Γ  1: Άλλο ένα δείγμα της «δημοκρατικής ευθύνης» της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) είναι η θεσμική εκτροπή στη λειτουργία της Ε.Ε. Μετά τη ½ ώρη ξεπέτα Ε.Ε στις 5/9, η επόμενη Ε.Ε θα γίνει στις 23/10, μετά από 50(!!) μέρες,  μετά από μια πορεία χιλιομέτρων,  έτσι για τα μάτια του κόσμου.  Άμα έχεις τη  Δημοκρατία στο αίμα σου, το δείχνεις με τις πράξεις σου καθημερινά…. Το ότι η ΑΔΕΔΥ συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ανά εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες, μάλλον δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη της  πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)… Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τη λένε οι Παρατάξεις της ΔΗΣΥΠ και τις ΔΑΚΕ για τη δημοκρατικότητα που ξεχειλίζει από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ.

Υ.Γ 2: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, 4.000 παιδιά Προσφύγων και Μεταναστών, λόγω της μη δυνατότητας έκδοσης ΑΜΚΑ, μετά τη κατάργηση της εγκυκλίου από τον κ. Βρούτση, που δήλωσε ότι « η Ελλάδα θα πάψει επιτέλους να είναι ξέφραγο αμπέλι» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ και να ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(!!!).

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ θα πάρει θέση ή θα συνεχίσει να στηρίζει απροκάλυπτα τις επιλογές της Κυβέρνησης της Ν.Δ; Ελπίζουμε να βρουν λίγο φιλότιμο και να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ένας χρόνος Υπουργείο Υγείας- Κυβέρνηση Ν.Δ: ΜΗΔΕΝ Προκηρύξεις(!!), ΜΗΔΕΝ Μόνιμες Προσλήψεις(!!). Να ναι καλά τα παιδιά…

Κυβέρνηση Ν.Δ και τα Υπουργεία Εργασίας-Οικονομικών μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ για το Ανθυγιεινό και την Ένταξη στα ΒΑΕ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Δεν κλιμακώνει τον Αγώνα. Απίστευτοι…

Γ.Ν. Κορίνθου: Ο «Άριστος» Διοικητής της Ν.Δ τοποθετεί Διευθυντή όχι με βάση το Νόμο, αλλά με τη Κομματική πρόταση της Ν.Δ. ΑΞΙΟΣ!!.

Γ.Ν Τρικάλων: Η Διοίκηση στα ένδοξα βήματα της ΕΡΕ!!. Δίωξη εργαζόμενου λόγω «Πολιτικών Φρονημάτων»!!. ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ξανάνοιξαν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Απεργοσπαστικό Μηχανισμό για τους Νοσηλευτές στα Νοσοκομεία, ετοιμάζουν οι γνωστοί «μηχανισμοί»Υπουργείου – Νοσηλευτών. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ του ΓΝΘ Ιπποκρατείου

Ανθυγιεινό Επίδομα: Σε 15 ΜΕΡΕΣ ΛΗΓΕΙ(!!). Τα προβλήματα και η «Σοβαρή και Συνεπής» διαχρονική ανάδειξη τους από τη Πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Επί ΣΥΡΙΖΑ (έληγε 28/2/2019) Στάσεις- Κινητοποιήσεις- καταγγελίες…

4η ΥΠΕ: Καλεί τους Νοσηλευτές να δηλώσουν, ότι αποδέχονται και συμφωνούν με τις Παρανομίες Υπηρεσιών και Διοικήσεων(!!). ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!.

Στις 16 Ιούνη στέλνουμε ΜΗΝΥΜΑ στη Κυβέρνηση: Τα σχέδια τους για ΣΔΙΤ και Ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!