Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Γραφικός Πρόεδρος vs Κρατική Ασφάλεια

Έχουμε επανειλημμένα, με ανακοινώσεις της Παράταξης, καταγγείλει τον τρόπο λειτουργίας της Ομοσπονδίας και τα «καραγκιοζιλίκια» που λαμβάνουν χώρα στις κινητοποιήσεις τα τελευταία χρόνια, ικανοποιώντας από τη μια το πάθος του Προέδρου για 10΄δημοσιότητα, και από την άλλη τις δεσμεύσεις που έχουν δοθεί στο Κούλη και τη Φώφη, υπηρετώντας το πολιτικό αφήγημα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

Φαίνεται ότι «κάποιοι» ζήλεψαν τη εφήμερη δόξα της πλειοψηφίας και θέλησαν να τους ξεπεράσουν για τα 10΄λεπτά της δικής τους Δημοσιότητας..

Πρόκειται για την ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!!, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι το Κράτος κινδυνεύει από τις τούρτες, τα άχυρα και τις κότες!!!, που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος και η παρέα του στις κινητοποιήσεις, και τους  καλούν για ΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ!!!. Μάλλον για να τους πει από πού παράγγειλε τη τούρτα ή ποιος ζωγράφισε τον Πινόκιο….

Ο μόνος θεσμός που κινδυνεύει από την αυτογελιοποίηση του προέδρου της ομοσπονδίας είναι το ίδιο το συνδικάτο και όχι το κράτος και η δημοκρατία. Το συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα μας και οι εργαζόμενοι στην υγεία, έχουν δώσει αγώνες για την αυτονομία και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και έκφραση και ξέρουν να απαντούν και να απομονώνουν διαλυτικές τακτικές τύπου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ βάζοντάς τες  στο περιθώριο.

 Ζητάμε άμεσα  την απόσυρση των κλήσεων παροχής εξηγήσεων από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας – Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και καλούμε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τους αγώνες τους για ένα συνδικαλιστικό κίνημα υγιές που θα διεκδικεί λύσεις στα πραγματικά προβλήματα και θα υπερασπίζεται την αξιοπιστία, την σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια των συνδικάτων.

Ο πραγματικός κίνδυνος σήμερα είναι ο φασισμός και η ακροδεξιά που όλοι οφείλουμε να είμαστε δυναμικά απέναντι και όχι οι γραφικότητες ενός απομονωμένου προέδρου σε διατεταγμένη υπηρεσία. 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…