Σάββατο, 16 Οκτ 2021

Έξω από την Υγεία οι ακροδεξιοί και οι φασίστες. ΆΜΕΣΗ καταδίκη και πρωτοβουλίες για ΟΡΙΣΤΙΚΗ απομάκρυνση τους από τα Σωματεία.

Προκαλεί  αποτροπιασμό και πρόκληση στη Δημοκρατία και στο Συνδικαλιστικό Κίνημα τα όσα συνέβησαν στη Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ,την Παρασκευή 1/10.

Υπό τους ήχους ναζιστικών ύμνων(!!)  επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακροδεξιοί αντιεμβολιαστές που δηλώνουν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υγειονομικών, η οποία δημιουργήθηκε πρόσφατα με καθαρά εθνικιστικά χαρακτηριστικά.

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία των διοικήσεων της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια εβδομάδα με τις εγκληματικές και βίαιες επιθέσεις φασιστών και νεοναζί κατά φοιτητών και φοιτητριών στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και του Ευόσμου.

Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό οι νοσταλγοί των ναζί να έχουν το θράσος να παίζουν μέρα-μεσημέρι τα εμβατήρια του Χίτλερ και των συνεργατών του. Δείτε χαρακτηριστικά το βίντεοπου καταγράφει την ανατριχιαστική υπόκρουση ναζιστικών εμβατηρίων.

https://youtu.be/sxQnUjzR0vw?t=8

Καλούμε τα Σωματεία των Εργαζομένων στην Υγεία στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα  να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και όσους συμμετείχαν, να βάλουν τέλος στην ανοχή, παίρνοντας πρωτοβουλίες για το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ξερίζωμα των ακροδεξιών και των φασιστών από τους χώρους των Νοσοκομείων.

Καλούμε την ΠΟΕΔΗΝ να καταδικάσει τα γεγονότα και να σταματήσει να τους ανέχεται για ψηφοθηρικούς λόγους. Να πάρει πρωτοβουλία και μέτρα, για να μην εμφανιστούν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στις δράσεις της ΠΟΕΔΗΝ οι ακροδεξιοί θύλακες που δρουν στο χώρο της Υγείας.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην εργασιακή «ομηρεία» Ιατρών και Νοσηλευτών και να γυρίσουν ΑΜΕΣΑ στα Νοσοκομεία τους.

Απίστευτος εμπαιγμός από Υπουργείο Υγείας-Κυβέρνηση: Προτείνουν παράταση 5 μηνών(!!) στους Επικουρικούς, σε κίνδυνο(;) οι αναστολές. Οι μάσκες έπεσαν…

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης

Λόγω Αναστολής, ανάθεση παροχής υπηρεσιών Νοσηλευτών στη Πρόνοια σε Εταιρεία security(!!). Άρχισαν οι δουλειές