Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Έξω από την Υγεία οι ακροδεξιοί και οι φασίστες. ΆΜΕΣΗ καταδίκη και πρωτοβουλίες για ΟΡΙΣΤΙΚΗ απομάκρυνση τους από τα Σωματεία.

Προκαλεί  αποτροπιασμό και πρόκληση στη Δημοκρατία και στο Συνδικαλιστικό Κίνημα τα όσα συνέβησαν στη Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ,την Παρασκευή 1/10.

Υπό τους ήχους ναζιστικών ύμνων(!!)  επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακροδεξιοί αντιεμβολιαστές που δηλώνουν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υγειονομικών, η οποία δημιουργήθηκε πρόσφατα με καθαρά εθνικιστικά χαρακτηριστικά.

Η συγκέντρωση των ακροδεξιών έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία των διοικήσεων της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια εβδομάδα με τις εγκληματικές και βίαιες επιθέσεις φασιστών και νεοναζί κατά φοιτητών και φοιτητριών στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και του Ευόσμου.

Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό οι νοσταλγοί των ναζί να έχουν το θράσος να παίζουν μέρα-μεσημέρι τα εμβατήρια του Χίτλερ και των συνεργατών του. Δείτε χαρακτηριστικά το βίντεοπου καταγράφει την ανατριχιαστική υπόκρουση ναζιστικών εμβατηρίων.

https://youtu.be/sxQnUjzR0vw?t=8

Καλούμε τα Σωματεία των Εργαζομένων στην Υγεία στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα  να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και όσους συμμετείχαν, να βάλουν τέλος στην ανοχή, παίρνοντας πρωτοβουλίες για το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ξερίζωμα των ακροδεξιών και των φασιστών από τους χώρους των Νοσοκομείων.

Καλούμε την ΠΟΕΔΗΝ να καταδικάσει τα γεγονότα και να σταματήσει να τους ανέχεται για ψηφοθηρικούς λόγους. Να πάρει πρωτοβουλία και μέτρα, για να μην εμφανιστούν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στις δράσεις της ΠΟΕΔΗΝ οι ακροδεξιοί θύλακες που δρουν στο χώρο της Υγείας.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!