Τρίτη, 28 Σεπ 2021

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Τελικά, κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται και πιο ξεκάθαρα, τι ήρθε να κάνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ όσο αφορά την Υγεία. ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!. Και το τι σχεδιάζεται από τη Κυβέρνηση  της Ν.Δ  για τα «φιλέτα» και τη περιουσία των Νοσοκομείων ήρθε το παράδειγμα του Ασκληπιείου Βούλας να το αναδείξει στη πραγματική του διάσταση.

Το τελευταίο διάστημα, η Διοίκηση  του Νοσοκομείου ετοίμαζε ένα Video(;) για το Νοσοκομείο με λίγο περίεργα στοιχεία.       Με λήψεις από drone, κάμερα και άλλο οπτικοακουστικό Υλικό που αφορούσε τη Θέση, τους χώρους και το Περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου. Το «περίεργο» αυτό Υλικό προξένησε απορίες στους Εργαζόμενους και ζήτησαν εξηγήσεις από τη Διοίκηση. Και τι απάντησε η Διοίκηση, μέσω του κ. Διοικητή,  στους εκπροσώπους των Εργαζομένων στο Δ.Σ;

Ότι ετοιμάστηκε  ένα Διαφημιστικό Video που αναδεικνύει το «Προνομιακό» Ρόλο του Νοσοκομείου σε Θέση και Χώρο. Το Υλικό αυτό θα πάει στο Ελβετικό Επιμελητήριο και σε Ελβετούς Επενδυτές για την αναζήτηση Επενδυτών για την «Αξιοποίηση» του χώρου του Νοσοκομείου ως Επενδυτικής Ευκαιρίας, αποτελώντας μια «άλλη» νέα μορφή ΣΔΙΤ.

Όπως φαίνεται, η Κυβέρνηση της Ν.Δ, ανοίγει νέους δρόμους, όσο αφορά το μέλλον των Νοσοκομείων, ιδιαίτερα όσων αποτελούν «φιλέτα» της αναπτυσσόμενης Αγοράς Real Estate. Το Ασκληπιείο είναι προφανώς η αρχή στο κατάλογο των ‘Επενδυτικών» Σχεδιασμών της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τέτοια σχέδια. Υπήρχαν και από παλιά ( επί εποχής Μαρτίνη..) που περιελάμβαναν μέχρι και αλλαγή του χαρακτήρα του Νοσοκομείου, αλλά ο διαρκής Αγώνας των Εργαζομένων και της Τοπικής Κοινωνίας δεν επέτρεψε να υλοποιηθούν, αφήνοντας τα «σχέδια επί χάρτου».

Για άλλη μια φορά, οι Εργαζόμενοι και η Τοπική Κοινωνία, οφείλουν να αποτρέψουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τα σχέδια της «Επενδυτικής Αξιοποίησης»  Διοίκησης και Κυβέρνησης

Ήδη οι Εργαζόμενοι, με Έκτακτη Γενική Συνέλευση που αποφάσισαν για τη Πέμπτη 20/5 στις 12 το μεσημέρι, θα δώσουν μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα σχέδια Διοίκησης- Κυβέρνησης.

Οφείλει ΟΛΟ το Συνδικαλιστικό Κίνημα ( ΠΟΕΔΗΝ-ΟΕΝΓΕ)  να σταθεί αλληλέγγυο στους Αγώνες των Εργαζομένων και μαζί με τη Τοπική Κοινωνία να στείλουν ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ !!.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης

Λόγω Αναστολής, ανάθεση παροχής υπηρεσιών Νοσηλευτών στη Πρόνοια σε Εταιρεία security(!!). Άρχισαν οι δουλειές

Μαύρη μέρα για την Υγεία και την Δημοκρατία. Από σήμερα 1/9 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Βορίδη θέτει χιλιάδες Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας και Στέρηση Μισθού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ & ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Απίστευτος εμπαιγμός του ΚΙΝΑΛ!!. Ψηφίζουν, μαζί με τη Ν.Δ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Υγειονομικών και τώρα ζητούν από τη Κυβέρνηση να τον αναστείλει!!. «Ουαί υμίν υποκριταί….»