Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

Έπεσαν οι μάσκες : Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει « τη δίωξη» των εργολάβων από τα Νοσοκομεία!!!!

«Διώξεις» στα νοσοκομεία από τις διοικήσεις που διορίστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε χθες στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου «συστήνοντας» μάλιστα με προφανές νόημα «να είναι πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα».
«Καλούν τους σεκιούριτι και τις καθαρίστριες και τους τραπεζοκόμους και κάνουν ατομικές συμβάσεις!!» ήταν η «καταγγελία» του βουλευτή της Ν.Δ., που είναι και αρμόδιος για τα θέματα υγείας! Και σε μία έκρηξη φιλεργατισμού ο Β. Οικονόμου σημείωσε: «Είστε θιγμένοι για τις επιχειρησιακές συμβάσεις που θα κάνει η νεοφιλελεύθερη πτέρυγα και θέλετε τις κλαδικές. Και την ίδια στιγμή υπογράφετε ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας; Και δεν ντρέπεστε; Κι αυτό είναι αριστερή πολιτική, οι ατομικές συμβάσεις; Αν κάνουν μια, δυο ανανεώσεις, θα τους διορίσει μόνιμα; Διορισμούς 40.000, 50.000 από την πίσω πόρτα, την ώρα που λείπουν 6.500 χιλιάδες;».
Μετά τη δήλωση του Μητσοτάκη ότι είναι «αριστερή ιδεοληψία οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας» έρχεται ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ να καταγγείλει τις «διώξεις των εργολάβων!!!» στα Νοσοκομεία και να ζητήσει από τη Κυβέρνηση να σταματήσουν οι ατομικές συμβάσεις «επειδή δεν είναι αριστερή πολιτική» και να παραμείνει το υπάρχον καθεστώς των εργολάβων!!!
Είναι πλέον προφανές ότι η Ν.Δ, για άλλη μια φορά, με τις παρεμβάσεις της επιχειρεί να στηρίξει τους ανθρώπους που πολιτικά εκφράζει. Στηρίζει ξεκάθαρα τη παραμονή των εργολάβων στα Νοσοκομεία, την οικονομική εξαθλίωση και τις συνθήκες εργασιακής «γαλέρας» και εκμετάλλευσης των εργαζομένων από τους εργολάβους.
Εμείς –σταθερά από τη πρώτη στιγμή- στηρίξαμε τις ατομικές συμβάσεις σαν μεταβατική λύση μέχρι την επανασύσταση των Οργανικών θέσεων που έχουν καταργηθεί και τη προκήρυξη τους για να καλυφθούν με Μόνιμες Προσλήψεις. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
Υ.Γ: Η καλύτερη απάντηση στη Ν.Δ είναι οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που υπογράφουν ατομικές συμβάσεις με περισσότερα χρήματα και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Το χαμόγελό τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να φύγει και ο τελευταίος εργολάβος από τα Νοσοκομεία.

Έπεσαν οι μάσκες εργολάβοι 10 12 2016 (pdf)

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…