Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Ενίσχυση 30 Νοσοκομείων Αθήνας- Πειραιά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τη Περιφέρεια Αττικής αξίας 40,6 εκατομμυρίων

Μια σημαντική ενίσχυση εξοπλισμού και μηχανημάτων σε Δημόσια Νοσοκομεία προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, αξίας 40.600.000€ . Ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι αποφάσεις των αρμόδιων Επιτροπών για τη αγορά και διάθεση του εξοπλισμού στα Νοσοκομεία.

Για το Θριάσιο προβλέπονται:

8 Αναισθησιολογικά μηχανήματα ΠΛΗΡΗ, αξίας 320.000€ . (Μαζί με τα 3 Καινούργια που ήδη έχουν έρθει, το σύνολο θα γίνει 11 Μηχανήματα).

Ψηφιακό Ακτινολογικό και ακτινοσκοπικό συγκρότημα, αξίας 300.000ε. ( Μαζί με το 1 που είναι σε εξέλιξη από τη Διοίκηση με ιδία χρήματα)

Ψηφιακό Αγγειογραφικό συγκρότητα, αξίας 600.000€. Με το μηχάνημα αυτό αναβαθμίζονται σημαντικά οι επεμβατικές δυνατότητες του Νοσοκομείου.

Πλήρης ψηφιακός ενδοσκοπικός πύργος, συνοδευόμενος από δύο (2) δακτυλοσκόπια και ένα (1) γαστροσκόπιο, αξίας 100.000€.

Πλήρης πύργος λαπαροσκοπικής χειρουργικής, αξίας 80.000€.

5 Μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού, αξίας 75.000€.( Μαζί με τα 3 Καινούργια που έχουν ήδη έρθει, αυξάνουν σημαντικά τις δυνατότητες για παροχή υπηρεσιών σε περισσότερους ασθενεις )

Συνολικά, η ενίσχυση ανέρχεται σε 1.475.000€, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες του Νοσοκομείου και των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Αυτή η ουσιαστική ενίσχυση των Υπηρεσιών Υγείας από τη Περιφέρεια, ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, δείχνει και το «πολιτικό αποτύπωμα» που θέλει να αναδείξει και να χαρακτηρίζει τις προτεραιότητες της, ενισχύοντας ένα Τομέα, παράλληλα  με τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για την σταθεροποίση και ανάπτυξη,  αυτόν της Δημόσιας Περίθαλψης, που οι Μνημονιακές Πολιτικές των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ συρρίκνωσαν, απαξίωσαν και οδήγησαν 3.000.000 πολίτες ανασφάλιστους να μην έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Αυτές οι διακριτές ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, είναι που αποδομούν τις κραυγές « όλοι το ίδιο είναι…» και καθιστούν εμφανείς –όσο ποτέ άλλοτε- τις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές των πολιτικών αφηγημάτων του σήμερα, μεταξύ Προοδευτικής και Συντηρητικής Διακυβέρνησης.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…