Πέμπτη, 17 Οκτ 2019

Ενημέρωση Προέδρου και πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ: Από 8 Ιουλίου υπάρχει νέα Κυβέρνηση στη Χώρα. Της Ν.Δ….

Πράγματι ο Ελληνικός Λαός, με τις παροιμίες του έχει αποδείξει τη σοφία του. Η παροιμία «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χουί» ταιριάζει γάντι στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ. Η εμμονή που έχει  απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στα πεπραγμένα του, φαίνεται να του έχουν δημιουργήσει πρόβλημα με την αίσθηση της πραγματικότητας. Βγάζει ανακοινώσεις για προβλήματα τέλος Ιουλίου και τα χώνει στο ΣΥΡΙΖΑ!! Το ίδιο πήγε να γίνει και με το Θέμα στο Καρπενήσι. Αλλά για άλλη μια φορά «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος..»

Δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόβλημα με το ζεστό νερό, λόγω έλλειψης Χρηματοδότησης για Πετρέλαιο. Βγήκε ο Πρόεδρος στα κανάλια « μειωμένος ο Προϋπολογισμός του 2019 κατά 25%, δεν φτάνουν τα χρήματα, ζεσταίνουν το νερό με κατσαρόλες!!, αυτά είναι τα πλεονάσματα του ΣΥΡΙΖΑ…».

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγαίνει ο Υποδιοικητής (ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας) και δείχνει ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ!!

« Στις 5 Ιουλίου (Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ)  δόθηκαν 30.000.000ε στα Νοσοκομεία. Σε εμάς η 5η Υγειονομική Περιφέρεια μας έδωσε 400.000ε . Στις 17 Ιουλίου( Κυβέρνηση Ν.Δ!!!) μας τα πήρε τα χρήματα!!. Μετά από παρέμβασή μας, στις 18 Ιουλίου, μας έδωσαν 100.000ε ίσα- ίσα για να πληρώσουμε τους Επικουρικούς!!»

Εάν είχαν παραμείνει και τα υπόλοιπα 300.000ε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τη προμήθεια του πετρελαίου!!.

Έτσι την πολιτική απόφαση του Υπουργείου Υγείας της Ν.Δ, για περικοπή των κονδυλίων για το Καρπενήσι, το χρεώνουμε στο ΣΥΡΙΖΑ και ξεμπερδεύουμε, βγάζοντας λάδι τη Ν.Δ!!, και παίρνουμε και τα 10΄Δημοσιότητας. Ενώ εάν λέγαμε ότι υπεύθυνη είναι η Ν.Δ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και την ήξερε και ο Πρόεδρος!!. Αλλά επέλεξε, για πολλοστή φορά, το ψέμα και τη προπαγάνδα, για να επανέλθει στα αγαπημένα του ΜΜΕ, γιατί κινδύνευε πλέον με στερητικό σύνδρομο…

Υ.Γ : Είναι δε σε τέτοιο προχωρημένο στάδιο η εμμονή με το ΣΥΡΙΖΑ, που όταν στη Βουλή μπήκε για συζήτηση το αίτημα για  Άρση Ασυλίας του κ. Πολάκη, η ΠΟΕΔΗΝ έβγαλε ανακοίνωση!!, όπως και τα υπόλοιπα Κοινοβουλευτικά Κόμματα!!, ζητώντας την Άρση της Ασυλίας!! Του κ. Πολάκη. Τι άλλο να πούμε εμείς, τα λέει καλύτερα ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του για τα όρια του Σύμπαντος…..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου και της ΑΔΕΔΥ υπέρ του ΚΕΘΕΑ. Θλιβερή παραφωνία, η εκκωφαντική σιωπή, της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Προς πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Κατατέθηκε Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας. Θα πάρετε Θέση ή θα συνεχιστεί ο «μήνας του μέλιτος» με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ;

Διοικητής 2ης ΥΠΕ προς εργαζόμενους: «Δεν πήρατε τις άδειες σας για να στηρίξετε τις Μονάδες Υγείας και τις υπηρεσίες στους πολίτες; Λυπάμαι, ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Αναζητείται» η Κρατική Χρηματοδότηση, καταργούνται Προκηρύξεις Γιατρών, πουθενά στον ορίζοντα Προκήρυξη για Μόνιμο Προσωπικό. Επιτέλους ήρθε η «κανονικότητα»!!!.

Καθήκον ΟΛΟΥ του Υγειονομικού Κινήματος να υπερασπιστεί το ΚΕΘΕΑ και το έργο του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ