Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Εμβολιαστικά Κέντρα με εθελοντές(!!) με Αναστολή Λειτουργίας Κ. Υ και Ασθενοφόρα χωρίς πόρτες και Πινακίδες(!!). Το Επιτελικό-Κομματικό Κράτος και οι «Άριστοι» της Ν.Δ μεγαλουργούν…

Είναι προφανές σε ΟΛΟΥΣ, ότι το Σχέδιο του Εθνικού Εμβολιασμού, που όλο καμάρι και περηφάνια  ο κ. Κικίλιας παρουσίασε το Νοέμβρη του 2020, με διαφάνειες  (ψυγεία, νταλίκες..)  και 1018 Κέντρα, αποτελεί όχι απλά παρελθόν, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης, οργάνωσης και οι παλινωδίες της Κυβέρνησης, υπονομεύουν πλέον σοβαρά το στόχο του Μαζικού Εμβολιασμού των Πολιτών.

Η ξαφνική εμπλοκή των Νοσοκομείων , μέσα σε 1 ημέρα(!!) να διαμορφώσουν τις αναγκαίες συνθήκες για τον εμβολιασμό Ηλικιωμένων και Ενηλίκων για τους επόμενους 6 μήνες(!!), παρά τις τεκμηριωμένες διαφωνίες των Επιτροπών Λοιμώξεων, υπονομεύει τα υπάρχοντα σχέδια «προστασίας» που ήδη έχουν διαμορφωθεί για τη διασπορά του covid-19. Είναι δε ζητούμενο, πως από τη μια μηδενίζεις το επισκεπτήριο στα Νοσοκομεία, από την άλλη επιτρέπεις την είσοδο δεκάδων πολιτών και ευάλωτων ομάδων ( χωρίς test..) για να εμβολιαστούν, με κίνδυνο τη πιθανή παρουσία Θετικών κρουσμάτων και την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του covid-19. Ενώ προκαλεί τη Λογική, έγγραφα σαν του ΠΓΝΙ όπου η συμμετοχή των Ιατρών καθορίζεται σε «εθελοντική» βάση(!!) αποδεικνύοντας όχι μόνο τις προχειρότητες του σχεδιασμού της Κυβέρνησης, αλλά και τον εμπαιγμό απέναντι στους Εργαζόμενους.

Στην ίδια κατεύθυνση προχειρότητας και ανικανότητας είναι και η εμπλοκή Ειδικών Νοσοκομείων (Ψυχιατρείων και Αντικαρκινικών) ως Εμβολιαστικών Κέντρων, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά και βάζοντας τη ζωή ευπαθών ομάδων (όπως οι καρκινοπαθείς…) πιθανόν σε σοβαρό κίνδυνο.

Τέλος, σοβαρά προβλήματα στην Υγειονομική κάλυψη του Πληθυσμού, προκαλούν οι αποφάσεις των ΥΠΕ, όπου ζητάνε ΑΝΑΣΤΟΛΗ (!!)  των τακτικών λειτουργιών των Κ.Υ ( τακτικά περιστατικά, συνταγογράφηση κ. α) πιθανόν και των εκτάκτων(;)  και την ενασχόληση των Γιατρών ΜΟΝΟ με τον Εμβολιασμό. ΑΛΗΘΕΙΑ πως θα καλυφθούν οι ανάγκες των Πολιτών , που καλύπτονταν μέχρι τώρα από τα ΚΥ ενδιαφέρει τη Κυβέρνηση; Η και αυτό, με νέες αποφάσεις θα το καλύψουν τα Νοσοκομεία. Έχει καταλάβει κανείς στο Υπουργείο, ότι με τέτοιες αποφάσεις και σχεδιασμούς, τα Νοσοκομεία επιβαρύνονται σημαντικά, με ορατό το κίνδυνο πλέον να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πραγματικές ανάγκες και στην αντιμετώπιση του covid-19. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Χαρακτηριστικό της « οργάνωσης και των μέτρων»  είναι ότι στο ΨΝΑ, έβαλαν, δήθεν για κάλυψη ένα Ασθενοφόρο, για τα μάτια του Κόσμου, το οποίο δεν λειτουργεί  και του έπεσε και η πόρτα(!!). Μάλιστα, για περιστατικό εργαζομένου, που την επόμενη του εμβολίου παρουσίασε πυρετό και λιποθυμικό επεισόδιο, διακινήθηκε σε εφημερεύον Νοσοκομείο με ΙΧ(!!). Ενώ σε άλλο Νοσοκομείο, έχει διατεθεί Ασθενοφόρο, από το Δήμο, χωρίς Άδεια και Πινακίδες(!!) για να καλύψει τυχόν προβλήματα. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική:

ψνα1

Υ.Γ : Χαρακτηριστικό της «οργάνωσης των Αρίστων» της Κυβέρνησης και του Επιτελικού-Κομματικού Κράτους της Κυβέρνησης της Ν.Δ, είναι ότι  Νοσοκομείο ενημερώθηκε στις 13/1 από την  ΥΠΕ για το ότι το Νοσοκομείο γίνεται Εμβολιαστικό Κέντρο για Ηλικιωμένους από τις 16/1, το Σύστημα, έκλεινε ραντεβού στο Νοσοκομείο από τις 12/1, για 16/1 και 18/1(!!). Πάλι καλά δε λες που δεν τους βρήκαμε τους ανθρώπους στη πόρτα να περιμένουν…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!