Πέμπτη, 17 Οκτ 2019

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.

Στο δρόμο της υλοποίησης βρίσκεται η δέσμευση της Κυβέρνησης για τη προκήρυξη 2500 θέσεων κατά έτος στο χώρο της Υγείας (1000 Γιατροί-1500 θέσεις Λοιπό προσωπικό)  και συνολικά 10.000 για τη 4ετία 2019-2022.

Ήδη εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μονίμων Γιατρών, ενώ το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσα στον Ιούνιο,  θα εκδοθεί και η Προκήρυξη των 1500 θέσεων για το Λοιπό Προσωπικό.

Η  προκήρυξη αυτή, των 902 θέσεων, για το χώρο της Υγείας, έρχεται να προστεθεί στις προκηρύξεις  που βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης, και αφορούν, από το Μάρτιο του 2018 μέχρι σήμερα,  1468 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ 2370!!! που είναι υπό διορισμό ή  σε προκήρυξη για το επόμενο διάστημα, με εμβληματικές παρεμβάσεις, όπως οι 525 Θέσεις Ιατρών για το Θεσμό των Αυτόνομων ΤΕΠ. Εάν σε αυτούς προστεθούν και οι 1658 ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ που ήδη έχουν γίνει και υπηρετούν στα Νοσοκομεία- Κ.Υ-Π.Ι-ΕΚΑΒ κατά τη περίοδο 2015-2018, διαμορφώνεται ένας συνολικός αριθμός 4028 ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ  για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Να θυμίσουμε εδώ ότι πολλές από τις προσλήψεις αφορούν ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ακόμη και από το 2008!! και ήταν παγωμένες τα χρόνια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ 2010-2014.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει ότι μέσα από τις προκηρύξεις καλύπτονται πολλές θέσεις Μόνιμων Ιατρών σε Περιφερειακά Ιατρεία μετά από πολλά χρόνια!!, ενώ υπάρχει και ξεχωριστή Προκήρυξη για τη Α΄ΘΜΙΑ για 455 Μόνιμες Θέσεις.

Αυτή η Πολιτική ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ των Νοσοκομείων-Κ.Υ-Π.Ι-ΕΚΑΒ με πραγματικές ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ είναι η  ΚΑΛΥΤΕΡΗ απάντηση στις Ιδιωτικοποιήσεις που επιθυμεί σφόδρα ο κ. Μητσοτάκης και στους ανεμόμυλους της καταστροφολογίας που «υπηρετεί»  η γραφική πλέον πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου και της ΑΔΕΔΥ υπέρ του ΚΕΘΕΑ. Θλιβερή παραφωνία, η εκκωφαντική σιωπή, της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Προς πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Κατατέθηκε Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας. Θα πάρετε Θέση ή θα συνεχιστεί ο «μήνας του μέλιτος» με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ;

Διοικητής 2ης ΥΠΕ προς εργαζόμενους: «Δεν πήρατε τις άδειες σας για να στηρίξετε τις Μονάδες Υγείας και τις υπηρεσίες στους πολίτες; Λυπάμαι, ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Αναζητείται» η Κρατική Χρηματοδότηση, καταργούνται Προκηρύξεις Γιατρών, πουθενά στον ορίζοντα Προκήρυξη για Μόνιμο Προσωπικό. Επιτέλους ήρθε η «κανονικότητα»!!!.

Καθήκον ΟΛΟΥ του Υγειονομικού Κινήματος να υπερασπιστεί το ΚΕΘΕΑ και το έργο του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ