Τετάρτη, 17 Αύγ 2022

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

PASXA ARMA 2021

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

σε όλους τους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία και τις οικογένειες σας με υγεία, δύναμη, ελπίδα , αγάπη, πείσμα και αγωνιστική διάθεση.

Καθημερινά όλες και όλοι οι υγειονομικοί δίνουμε την μάχη για την πραγματική Ανάσταση της Δημόσιας Υγείας και της κοινωνίας.

Μια Ανάσταση συλλογική, προσωπική, εθνική. Ευχόμαστε να νικήσει η ζωή τον κάθε μορφής θάνατο, η ελευθερία τον φόβο, η δικαιοσύνη το σκοτάδι.

Για το δικαίωμα όλων των κατοίκων της χώρας στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας  αλλά και μια κοινωνία με δικαιοσύνη, ισονομία, ελευθερία, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά.

Με την ευχή αυτό το Πάσχα να σηματοδοτήσει την αναγέννηση της κοινωνίας μας, ευχόμαστε  σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση

 

Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα – ΑΡΜΑ –

 (Δίκτυο Αυτόνομων Σχημάτων Υγείας)

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση – Υπουργείο – ΕΝΕ νομοθετούν εις βάρος των Β. Νοσηλευτών, ναρκοθετούν τη συνοχή και τις υπηρεσίες Υγείας. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΛΑΔΟ!!!. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!!

«Εγκαίνια» Κλινικής στο Δυτικής Αττικής με Δανεικό Προσωπικό και κλειστό Νοσοκομείο. Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος. Θα τον περιμένουμε…

ΔΙΣ στους «κολλητούς» απλήρωτοι 3 μήνες ( και βάλε…) οι «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες». Οι «προτεραιότητες» της Κυβέρνησης της Ν.Δ τόσο απλά…

5.000(παρά 19…) λιγότεροι Μόνιμοι Υγειονομικοί στην Υγεία επί Ν.Δ. Η «Αληθινή ενίσχυση» στη ΠΡΑΞΗ και όχι στα ΛΟΓΙΑ..

Ανακοινώση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕΔΗΝ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

12 ΜΑΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. Δεν είναι απλά «γιορτή» είναι μέρα δράσης για τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου.

4.727 λιγότεροι Μόνιμοι Υγειονομικοί Ιούνιος 2019- Φεβρουάριος 2022. Και η Προκήρυξη των 4.000 ακόμη αναζητείται, 20 μήνες μετά. Χωρίς σχόλια….

ΘΑΥΜΑ(!!). Μετά από 30 μήνες στη Κυβέρνηση η Ν.Δ, συγκρότησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ(τυχαία;) το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης Νοσηλευτικής(ΕΣΑΝ) τακτοποιώντας ΕΝΕ- ΔΑΚΕ. Μπράβο «Άριστοι»!!!.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ