Τετάρτη, 5 Οκτ 2022

Διώξεις-Καθαιρέσεις Εκτοπίσεις Στελεχών σε Όλη την Ελλάδα από τις Κομματικές Διοικήσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ σιωπά…

Δεν έχουν τελειωμό οι συνεχιζόμενες Διώξεις- Καθαιρέσεις- Αλλαγές  Στελεχών από τις Κομματικές Διοικήσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Μετά τη Νίκαια, το Θριάσιο, τον Ευαγγελισμό, τον Άγιο Παύλο, οι διώξεις συνεχίστηκαν και σε άλλα 2 Νοσοκομεία. Το ένα είναι το Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας από άλλο Νοσοκομείο (κατά παράβαση κάθε τύπου Νομιμότητας!!) και το άλλο το ΓΝ Άρτας, όπου ο μέχρι τώρα Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθαιρέθηκε στην Αρχή σε απλό υπάλληλο σε Αποκεντρωμένη Μονάδα(!!)  και μετά έτυχε «διορθωτικής» κίνησης και τοποθετήθηκε σαν Προϊστάμενος στο Νοσοκομείο.

Είναι προφανές ότι οι Κομματικές Διοικήσεις των Νοσοκομείων δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα συνεχίσουν την εφαρμογή των παρεμβάσεων  στις Υπηρεσίες των Νοσοκομείων με στόχο τη Δημιουργία ενός Μηχανισμού Στήριξης των Διοικήσεων και των Πολιτικών στην Υγεία της Κυβέρνησης της Ν.Δ.Άλλοι επιλέγουν να το κάνουν ΑΜΕΣΑ ( όπως ο Διοικητής του Άγιου Παύλου, μέσα σε 3 μέρες άλλαξε 60 άτομα!!) και άλλοι επιλέγουν να προχωρήσουν σε Διώξεις και καθαιρέσεις μετά από λίγες εβδομάδες. Και δεν πρόκειται να σταματήσουν, μέχρι να ολοκληρωθούν τα σχέδια τους.Δεν είναι τυχαίο ότι σε ΟΛΕΣ τις Διώξεις- Καθαιρέσεις κυρίαρχο στοιχείο είναι η αλλαγή προσώπων από Θέσεις  Ευθύνης για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των Διοικήσεων και της Κυβέρνησης της Ν., με τη τοποθέτηση «προθύμων» υπαλλήλων.

Για αυτό βλέπουμε ξαφνικά απλοί υπάλληλοι Νοσοκομείων να γίνονται Διευθυντές ή Υποδιευθυντές ή Προϊστάμενοι με μόνο κριτήριο τη Κομματική Ταυτότητα ή τη συγγένεια με επιφανή στελέχη της Ν.Δ. Ή τη παραμονή – συναλλαγή στελεχών από το ΚΙΝΑΛ στο επίπεδο της Δεξιάς Διεύρυνσης..

Απέναντι σε ΟΛΕΣ αυτές τις Διώξεις-Καθαιρέσεις- Εκτοπίσεις η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ΣΙΩΠΑ!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις Διώξεις- Εκτοπίσεις  στη Νίκαια, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη Δίωξη-εκτόπιση από το Θριάσιο, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις Διώξεις- Καθαιρέσεις στον Ευαγγελισμό, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον Άγιο Παύλο, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Άρτα.

 ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ή ΠΡΟΣΦΥΓΗ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κατά των Διοικήσεων που παρανομούν!!

Τώρα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν βλέπει πουθενά Διώξεις- Καθαιρέσεις- Εκτοπίσεις!!!. Μάλιστα είναι τόσο ξεδιάντροποι που με έγγραφο τους, στο Υπουργείο Υγείας, ΖΗΤΑΝΕ, από τη μία «Ως εκ τούτου θεωρούμε δίκαια τα αιτήματα επαναφοράς Προϊσταμένων στις θέσεις ευθύνης που κατείχαν και ξηλώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑεφόσον το δικαιούνται.»Και από την άλλη να μην αλλάζουν οι Κομματικές Διοικήσεις Προϊστάμενους που είχαν τοποθετηθεί από τις Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πριν το 2015!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ τους!! «Προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων Νοσοκομείων που κατέχουν τη θέση πάνω από πέντε χρόνια (σ. σ πριν τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) ξηλώνονται με αποφάσεις της Διοίκησης.»

Δηλαδή η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ΤΙ  ΖΗΤΑΕΙ από το Υπουργείο;  ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ και να επανέλθουν όσοι «άλλαξαν»  επί  ΣΥΡΙΖΑ (γνωστό το τυράκι εφόσον το δικαιούνται…) και ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ όσοι ήταν  Προϊστάμενοι πριν το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους «πείραξε» και τους αλλάζουν τώρα οι Κομματικές Διοικήσεις της Ν.Δ. ΑΞΙΟΙ!!!.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…

Καθηκοντολόγιο Β. Νοσηλευτών. Όχι Αναστολή- Κατάργηση. Τροποποιήσεις «εν κρυπτώ» των «αρμοδίων». Πλήρη απουσία ενημέρωσης. Και η ΠΟΕΔΗΝ; Απλά κάνει πλάτες στη Κυβέρνηση..

Πλήρη στήριξη στη Κυβερνητική Πολιτική των Αναστολών Υγειονομικών παρέχει πλέον η Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). ΝΤΡΟΠΗ τους…..

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) αρνήθηκε(!!) τη πρόταση για κινητοποίηση των Υγειονομικών σε Αναστολή. Να τους χαιρόμαστε…

Καθηκοντολόγια Νοσηλευτών- Β. Νοσηλευτών εκτός πραγματικότητας. Να ανακληθούν ΑΜΕΣΑ, διάλογος από «μηδενική» βάση.

Κυβέρνηση – Υπουργείο – ΕΝΕ νομοθετούν εις βάρος των Β. Νοσηλευτών, ναρκοθετούν τη συνοχή και τις υπηρεσίες Υγείας. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΛΑΔΟ!!!. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!!

«Εγκαίνια» Κλινικής στο Δυτικής Αττικής με Δανεικό Προσωπικό και κλειστό Νοσοκομείο. Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος. Θα τον περιμένουμε…

ΔΙΣ στους «κολλητούς» απλήρωτοι 3 μήνες ( και βάλε…) οι «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες». Οι «προτεραιότητες» της Κυβέρνησης της Ν.Δ τόσο απλά…

5.000(παρά 19…) λιγότεροι Μόνιμοι Υγειονομικοί στην Υγεία επί Ν.Δ. Η «Αληθινή ενίσχυση» στη ΠΡΑΞΗ και όχι στα ΛΟΓΙΑ..

Ανακοινώση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου