Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Δήλωση Υπουργείου Οικονομίας: «Παράταση για ένα εξάμηνο στη χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος προκειμένου η επιτροπή να ολοκληρώσει τη σύνταξη του τελικού πορίσματος».

Άλλη μια προσπάθεια , από τις πολλές, της « Ιερής Συμμαχίας» ( ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ) για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ,  έληξε άδοξα…

Παρά τις καθημερινές ανακοινώσεις, τους πύρινους λόγους, τις παρουσίες στα πρόθυμα και «αντικειμενικά» ΜΜΕ, το σενάριο ότι από 1/3/2019 καταργείτε το Ανθυγιεινό Επίδομα, διαψεύστηκε από τα πιο επίσημο θεσμικό όργανο, το Υπουργείο Οικονομίας.

«Παρατείνετε για ένα εξάμηνο η χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος προκειμένου η επιτροπή να ολοκληρώσει  τη σύνταξη του τελικού πορίσματος».

Να θυμίσουμε εδώ ότι υπάρχουν ήδη ΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ  από το Υπουργείο Υγείας για « διατήρηση και επέκταση του Ανθυγιεινού Επιδόματος και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων στην Υγεία»

Πάει λοιπόν και αυτό το σχέδιο τρομοκράτησης των εργαζομένων από τις «Μνημονιακές περικοπές!!» που έχει δεσμευθεί στους Θεσμούς και θα επιβάλει η Κυβέρνηση.

Δεν κόπηκαν οι Συντάξεις, δε κόβετε το Ανθυγιεινό, δε καταργείτε το Επίδομα Παραμεθορίου. Άραγε τι άλλο θα «ανακαλύψει» η Ιερή Συμμαχία για να καταγγείλει τη Κυβέρνηση και να «αγιοποιήσει» τις Πολιτικές του Κυριάκου και της Φώφης.

Υ.Γ: Για να θυμίσουμε στους παλιούς και να μαθαίνουν και οι νέοι, οι Εργαζόμενοι στην Υγεία, παίρναμε  ΟΛΟΙ Νοσοκομειακό Επίδομα από 340€ έως 310€, μέχρι το 2010. Σταδιακά οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άρχισαν τις περικοπές, φτάνοντας τα 340€ σε 150€  – 70€ και σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των 310€ . Τότε, ο Πρόεδρος και ησημερινή πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έφτιαχναν Πίνακες του νέου Μισθολογίου, χωρίς τις περικοπές  του Νοσοκομειακού  Επιδόματος, και μίλαγαν για ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!!! ( για να προστατεύσουν τα κόμματα τους από την οργή του κόσμου..). Αυτοί που μεθόδευαν όλα αυτά τότε,έβγαλαν ΜΟΝΟ 57 Δελτία Τύπου στα 5 χρόνια 2010-2014 των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ, και έκαναν καμιά  κινητοποίηση που και που,  σήμερα το παίζουν «τιμητές» των εργαζομένων και είναι πρωί- βράδυ στα «κάγκελα» και ωρύονται ότι η Κυβέρνηση θα καταργήσει το Ανθυγιεινό!!!. Αν είχαν μια στάλα φιλότιμο, θα έμεναν σιωπηλοί. Αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για να το βρουν οι υπάλληλοι του Κούλη και της Φώφης….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…