Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Δήλωση Υπουργείου Οικονομίας: «Παράταση για ένα εξάμηνο στη χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος προκειμένου η επιτροπή να ολοκληρώσει τη σύνταξη του τελικού πορίσματος».

Άλλη μια προσπάθεια , από τις πολλές, της « Ιερής Συμμαχίας» ( ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ) για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ,  έληξε άδοξα…

Παρά τις καθημερινές ανακοινώσεις, τους πύρινους λόγους, τις παρουσίες στα πρόθυμα και «αντικειμενικά» ΜΜΕ, το σενάριο ότι από 1/3/2019 καταργείτε το Ανθυγιεινό Επίδομα, διαψεύστηκε από τα πιο επίσημο θεσμικό όργανο, το Υπουργείο Οικονομίας.

«Παρατείνετε για ένα εξάμηνο η χορήγηση του ανθυγιεινού επιδόματος προκειμένου η επιτροπή να ολοκληρώσει  τη σύνταξη του τελικού πορίσματος».

Να θυμίσουμε εδώ ότι υπάρχουν ήδη ΔΗΛΩΣΕΙΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ  από το Υπουργείο Υγείας για « διατήρηση και επέκταση του Ανθυγιεινού Επιδόματος και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων στην Υγεία»

Πάει λοιπόν και αυτό το σχέδιο τρομοκράτησης των εργαζομένων από τις «Μνημονιακές περικοπές!!» που έχει δεσμευθεί στους Θεσμούς και θα επιβάλει η Κυβέρνηση.

Δεν κόπηκαν οι Συντάξεις, δε κόβετε το Ανθυγιεινό, δε καταργείτε το Επίδομα Παραμεθορίου. Άραγε τι άλλο θα «ανακαλύψει» η Ιερή Συμμαχία για να καταγγείλει τη Κυβέρνηση και να «αγιοποιήσει» τις Πολιτικές του Κυριάκου και της Φώφης.

Υ.Γ: Για να θυμίσουμε στους παλιούς και να μαθαίνουν και οι νέοι, οι Εργαζόμενοι στην Υγεία, παίρναμε  ΟΛΟΙ Νοσοκομειακό Επίδομα από 340€ έως 310€, μέχρι το 2010. Σταδιακά οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άρχισαν τις περικοπές, φτάνοντας τα 340€ σε 150€  – 70€ και σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των 310€ . Τότε, ο Πρόεδρος και ησημερινή πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έφτιαχναν Πίνακες του νέου Μισθολογίου, χωρίς τις περικοπές  του Νοσοκομειακού  Επιδόματος, και μίλαγαν για ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!!! ( για να προστατεύσουν τα κόμματα τους από την οργή του κόσμου..). Αυτοί που μεθόδευαν όλα αυτά τότε,έβγαλαν ΜΟΝΟ 57 Δελτία Τύπου στα 5 χρόνια 2010-2014 των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ, και έκαναν καμιά  κινητοποίηση που και που,  σήμερα το παίζουν «τιμητές» των εργαζομένων και είναι πρωί- βράδυ στα «κάγκελα» και ωρύονται ότι η Κυβέρνηση θα καταργήσει το Ανθυγιεινό!!!. Αν είχαν μια στάλα φιλότιμο, θα έμεναν σιωπηλοί. Αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για να το βρουν οι υπάλληλοι του Κούλη και της Φώφης….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.