Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη: υπεγράφησαν οι αυξήσεις 6% στις εφημερίες των γιατρών και 10% στις υπερωρίες του λοιπού προσωπικού στο ΕΣΥ

Διευκρινίσεις για τις αυξήσεις κατά 6% στις εφημερίες των γιατρών και κατά 10% στις υπερωρίες και τα νυχτερινά του λοιπού προσωπικού στο ΕΣΥ της χώρας μας παρέχει το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«Πριν λιγο υπογράψαμε με τον Αντρεα τις συμπληρωματικές υπουργικές αποφαςεις που κατανέμονται οι συμπληρωματικές πιςτωςεις (10.350.000 ευρω) στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και το ΕΚΑΒ προκειμένου να καλυφθεί η αύξηση που δόθηκε στις εφημερίες ιατρικού προςωπικου κατα 6% για το δευτερο εξάμηνο του 2017 και η αύξηση 10% στις υπερωρίες και νυχτερινά ,αργιών και εξαιρέσιμων του υπόλοιπου προςωπικου απο 1/1/2017

Τα χρήματα εχουν έρθει στο υπουργείο υγείας απο το Γενικο Λογιστηριο του κράτους και θα ειναι διαθέσιμα στα νοςοκομεια τις επόμενες μερες .

Επισης ανακοινώνουμε για να τελειώνει η παραφιλολογία ,οτι στο σχέδιο του προυπολογισμού του 2018 το κονδύλι των τακτικών ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ιατρικού και λοιπού προςωπικου ειναι αυξημένο κατα 21 εκατομ ευρω (απο 335 εκατομ το 2017 σε 356 εκατομ το 2018)
Τελος παραμένει σε ιςχυ η ρύθμιση του Δεκεμβρίου του 2015 για δυνατότητα χρήσης απο τα νοςοκομεια ίδιων πόρων (και νοσηλεία απο Εοππυ) για πληρωμή είτε τακτικών εφημεριών και υπερωριών ειτε πρόσθετων εφημεριών οπου υπαρχει ανάγκη».

πηγή

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.