Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Διοικητές Νοσοκομείων(!!!) και Υπηρεσιακοί παράγοντες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να εφαρμόσουν το Νόμο, την Υπουργική Απόφαση και την Εγκύκλιο για την επέκταση των Ειδικών Αδειών

Αυτό που ζούμε, το τελευταίο διάστημα, στο χώρο της Υγείας είναι έξω και πέρα από κάθε λογική!!!. Διοικητές Νοσοκομείων(!!)  και Υπηρεσιακοί παράγοντες ( κυρίως οι Διευθύνσεις της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας..) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να χορηγήσουν την Ειδική Άδεια σε εργαζόμενους που ΡΗΤΑ τη δικαιούνται με βάση το υπάρχον Νομοθετικό Πλαίσιο. Κοντεύουν ήδη 5 μήνες από την έκδοση της ΚΥΑ, και 2 μήνες από τη ψήφιση του άρθρου 99 του ν. 4600 και την έκδοση της Ερμηνευτικής Εγκυκλίου, και σε πολλά Νοσοκομεία ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ!!.  Με προσχήματα και δικαιολογίες που δεν αντέχουν στη στοιχειώδη λογική, μέχρι και σήμερα, αμφισβητούν!!! την ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για επέκταση της Ειδικής Άδειας  σε κατηγορίες Εργαζομένων, καθώς και τους ωφελούμενους  που τη δικαιούνται για το 2018.

Μάλιστα, παρά τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Σωματείων για την ουσία των ρυθμίσεων , παρά τη ρητή θέληση του Υπουργείου Υγείας για την επέκταση σε περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ  και αποτυπώθηκε Νομοθετικά, επιμένουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ιδιαίτερα οι Διοικητές(!!!)  στην άρνησή τους και ζητάνε ΝΕΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ από το Υπουργείο Υγείας!!!!

Έτσι για άλλη μια φορά, ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας ( μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!!!), ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ των εργαζομένων, επεκτείνοντας τις κατηγορίες και τον αριθμό των εργαζομένων που το δικαιούνται, ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!!  με αποκλειστική ευθύνη των Υπηρεσιών και των Διοικήσεων!!!

Καλούμε το Υπουργείο να παρέμβει ΑΜΕΣΑ!! ( από χθες…) και να τελειώσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τους τελευταίους μήνες.  

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ  – χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους- ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους όπως  καθορίζουν  ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ οι νομοθετικές παρεμβάσεις ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Υπουργείου Υγείας.

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…