Κυριακή, 23 Φεβ 2020

Διοικητές Νοσοκομείων(!!!) και Υπηρεσιακοί παράγοντες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να εφαρμόσουν το Νόμο, την Υπουργική Απόφαση και την Εγκύκλιο για την επέκταση των Ειδικών Αδειών

Αυτό που ζούμε, το τελευταίο διάστημα, στο χώρο της Υγείας είναι έξω και πέρα από κάθε λογική!!!. Διοικητές Νοσοκομείων(!!)  και Υπηρεσιακοί παράγοντες ( κυρίως οι Διευθύνσεις της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας..) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να χορηγήσουν την Ειδική Άδεια σε εργαζόμενους που ΡΗΤΑ τη δικαιούνται με βάση το υπάρχον Νομοθετικό Πλαίσιο. Κοντεύουν ήδη 5 μήνες από την έκδοση της ΚΥΑ, και 2 μήνες από τη ψήφιση του άρθρου 99 του ν. 4600 και την έκδοση της Ερμηνευτικής Εγκυκλίου, και σε πολλά Νοσοκομεία ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ!!.  Με προσχήματα και δικαιολογίες που δεν αντέχουν στη στοιχειώδη λογική, μέχρι και σήμερα, αμφισβητούν!!! την ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για επέκταση της Ειδικής Άδειας  σε κατηγορίες Εργαζομένων, καθώς και τους ωφελούμενους  που τη δικαιούνται για το 2018.

Μάλιστα, παρά τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Σωματείων για την ουσία των ρυθμίσεων , παρά τη ρητή θέληση του Υπουργείου Υγείας για την επέκταση σε περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ  και αποτυπώθηκε Νομοθετικά, επιμένουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ιδιαίτερα οι Διοικητές(!!!)  στην άρνησή τους και ζητάνε ΝΕΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ από το Υπουργείο Υγείας!!!!

Έτσι για άλλη μια φορά, ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας ( μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!!!), ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ των εργαζομένων, επεκτείνοντας τις κατηγορίες και τον αριθμό των εργαζομένων που το δικαιούνται, ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!!  με αποκλειστική ευθύνη των Υπηρεσιών και των Διοικήσεων!!!

Καλούμε το Υπουργείο να παρέμβει ΑΜΕΣΑ!! ( από χθες…) και να τελειώσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τους τελευταίους μήνες.  

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ  – χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους- ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους όπως  καθορίζουν  ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ οι νομοθετικές παρεμβάσεις ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Υπουργείου Υγείας.

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανακοίνωση της Δράσης Υγειονομικών στο Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Διώξεις-Καθαιρέσεις Εκτοπίσεις Στελεχών σε Όλη την Ελλάδα από τις Κομματικές Διοικήσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ σιωπά…

Δεν παίζεται η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ!!. Η Ν.Δ καταργεί τη Δωρεά Μηχανημάτων για παραγωγή Ραδιοφαρμάκου από το Δημόσιο και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να τη καταγγείλουν!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ – Νέες επιθέσεις σε διασώστες του ΕΚΑΒ. Ανάγκη επείγουσας νομοθέτησης

Κυβέρνηση Ν.Δ και Υπουργείο Υγείας. Ακυρώνουν Δωρεά Μηχανημάτων στο Δημόσιο για παραγωγή Ακριβού Φαρμάκου για το Καρκίνο, προς όφελος Ιδιωτών(!!)

Το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι το ΠΡΩΤΟ ΝΠΔΔ που μετατρέπει, με Νόμο, σε ΝΠΙΔ η Κυβέρνηση της Ν.Δ(!!!). Έπονται και άλλα….

Προσοχή!!. Silver Alert. Χάθηκε η πρόταση «καταγγέλλω τη Κυβέρνηση» από τις Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ από τις 8 Ιουλίου. Τελευταία φορά, που εμφανίστηκε, ήταν κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει πληροφορίες ή την έχει βρει, ας επικοινωνήσει με τη πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) της ΠΟΕΔΗΝ…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ (Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ)

Καταγγελία από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας

Ιστορική Απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ!! Μετά από πρόταση του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα (Α.Ρ.Μ.Α) ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η διεξαγωγή Καταστατικού Συνεδρίου με Μόνο Θέμα: Ένταξη ΟΛΩΝ των εργαζομένων, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, ως μέλη των Σωματείων και της ΠΟΕΔΗΝ!!