Δευτέρα, 2 Αύγ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ (Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                         ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 54 / 7-2-2020

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕΘ

 

Το Δ.Σ του Σωματείου καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου Υγείας με την οποία, νοσηλευτές μετακινούνται με 3μηνης διάρκειας μετακινήσεις από διάφορα Νοσοκομεία, προκειμένου να ανοίξει κρεβάτια ΜΕΘ.

Από το Νοσοκομείο μας μετακινείται συνάδερφος προς το νοσοκομείο Κοργιαλένιο- Μπενάκειο, όταν εμείς έχουμε 2 κλίνες ΜΕΘ και 4 κλίνες ΜΑΦ κλειστές. Φεύγει  εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό από το Νοσοκομείο μας, αποδυναμώνοντας περαιτέρω τη λειτουργία του.

Ως νοσοκομειακοί, είμαστε οι πρώτοι, που κυρίως κατανοούμε τη μεγάλη ανάγκη ανοίγματος κρεβατιών ΜΕΘ, αλλά και άλλων τμημάτων – μονάδων. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό να γίνεται σε βάρος άλλων επιβαρημένων ήδη τμημάτων!!!

Συμφωνούμε στις ταχύτατες διαδικασίες, όχι όμως με 3μηνες μετακινήσεις, αλλά με προσλήψεις προσωπικού, ώστε αυτό να μην αποτελεί προσωρινή αλλά μόνιμη λύση για τους ασθενείς, που χρειάζονται κρεβάτια στις ΜΕΘ.

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει τις μονομερείς αποφάσεις του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, ο οποίος με τις πράξεις του φαίνεται να αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών και εργαζομένων.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Δ/τη της 1ης ΥΠΕ να ανακαλέσουν  αυτές τις πρωτόγνωρες  αποφάσεις.

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις πρακτικές και τακτικές.

Απαιτούμε άνοιγμα όλων των κρεβατιών ΜΕΘ και άλλων μονάδων, με γρήγορες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, που συνέχεια ακούμε και συνέχεια δεν βλέπουμε!!!

Το σωματείο εργαζομένων θα αντισταθεί και δεν θα επιτρέψει  τέτοιου είδους διαδικασίες.

Καλούμε τους εργαζομένους στη γενική συνέλευση, στις 12 ΦΕΒ 2020 και ώρα 10:00πμ στο Αμφιθέατρο, προκειμένου να προασπίσουμε τους εργαζομένους και το Νοσοκομείο μας.

 

ΤΟ Δ.Σ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Νοσοκομείο Καστοριάς: Παράνομες τοποθετήσεις – μετακινήσεις Υπαλλήλων με «σημείωμα» από το Βουλευτή της Ν.Δ(!!). Το Επιτελικό Κράτος των «Κουμπάρων» δίνει ρέστα…

Γ. Ν ΛΕΡΟΥ: Ο γνωστός δεξιός ρατσιστής Εκπρόσωπος Εργαζομένων απαιτεί την Απόλυση Εργαζομένου ΑΜΕΑ(!!). Θα τον μαζέψει κανένας

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Πρωτοφανές(!!). Ακύρωσαν τις Εκλογές στις 25/6, γιατί έτσι γούσταραν(!!). Ήρθε η ώρα να ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…

Αγώνας Διαρκείας για ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενάντια στις Κυβερνητικές Πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων-ΣΔΙΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!.

Αυτό το Νομοσχέδιο να μην κατατεθεί! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00)

2η ΥΠΕ – Διοικήτρια Γ.Ν Χίου: ΔιώκουνΣτελέχη γιατί «δεν σκύβουν το κεφάλι» για να ανοίξει ο δρόμος για τα ρουσφέτια του κ. Μηταράκη. Ούτε τσίπα πλέον…

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς…..

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς. Βάπτισαν «Βοήθημα» 1000€ την Αποζημίωση Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ!!.