Κυριακή, 23 Φεβ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ (Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                         ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 54 / 7-2-2020

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕΘ

 

Το Δ.Σ του Σωματείου καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου Υγείας με την οποία, νοσηλευτές μετακινούνται με 3μηνης διάρκειας μετακινήσεις από διάφορα Νοσοκομεία, προκειμένου να ανοίξει κρεβάτια ΜΕΘ.

Από το Νοσοκομείο μας μετακινείται συνάδερφος προς το νοσοκομείο Κοργιαλένιο- Μπενάκειο, όταν εμείς έχουμε 2 κλίνες ΜΕΘ και 4 κλίνες ΜΑΦ κλειστές. Φεύγει  εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό από το Νοσοκομείο μας, αποδυναμώνοντας περαιτέρω τη λειτουργία του.

Ως νοσοκομειακοί, είμαστε οι πρώτοι, που κυρίως κατανοούμε τη μεγάλη ανάγκη ανοίγματος κρεβατιών ΜΕΘ, αλλά και άλλων τμημάτων – μονάδων. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό να γίνεται σε βάρος άλλων επιβαρημένων ήδη τμημάτων!!!

Συμφωνούμε στις ταχύτατες διαδικασίες, όχι όμως με 3μηνες μετακινήσεις, αλλά με προσλήψεις προσωπικού, ώστε αυτό να μην αποτελεί προσωρινή αλλά μόνιμη λύση για τους ασθενείς, που χρειάζονται κρεβάτια στις ΜΕΘ.

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει τις μονομερείς αποφάσεις του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, ο οποίος με τις πράξεις του φαίνεται να αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών και εργαζομένων.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Δ/τη της 1ης ΥΠΕ να ανακαλέσουν  αυτές τις πρωτόγνωρες  αποφάσεις.

Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις πρακτικές και τακτικές.

Απαιτούμε άνοιγμα όλων των κρεβατιών ΜΕΘ και άλλων μονάδων, με γρήγορες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, που συνέχεια ακούμε και συνέχεια δεν βλέπουμε!!!

Το σωματείο εργαζομένων θα αντισταθεί και δεν θα επιτρέψει  τέτοιου είδους διαδικασίες.

Καλούμε τους εργαζομένους στη γενική συνέλευση, στις 12 ΦΕΒ 2020 και ώρα 10:00πμ στο Αμφιθέατρο, προκειμένου να προασπίσουμε τους εργαζομένους και το Νοσοκομείο μας.

 

ΤΟ Δ.Σ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανακοίνωση της Δράσης Υγειονομικών στο Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Διώξεις-Καθαιρέσεις Εκτοπίσεις Στελεχών σε Όλη την Ελλάδα από τις Κομματικές Διοικήσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ σιωπά…

Δεν παίζεται η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ!!. Η Ν.Δ καταργεί τη Δωρεά Μηχανημάτων για παραγωγή Ραδιοφαρμάκου από το Δημόσιο και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να τη καταγγείλουν!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ – Νέες επιθέσεις σε διασώστες του ΕΚΑΒ. Ανάγκη επείγουσας νομοθέτησης

Κυβέρνηση Ν.Δ και Υπουργείο Υγείας. Ακυρώνουν Δωρεά Μηχανημάτων στο Δημόσιο για παραγωγή Ακριβού Φαρμάκου για το Καρκίνο, προς όφελος Ιδιωτών(!!)

Το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι το ΠΡΩΤΟ ΝΠΔΔ που μετατρέπει, με Νόμο, σε ΝΠΙΔ η Κυβέρνηση της Ν.Δ(!!!). Έπονται και άλλα….

Προσοχή!!. Silver Alert. Χάθηκε η πρόταση «καταγγέλλω τη Κυβέρνηση» από τις Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ από τις 8 Ιουλίου. Τελευταία φορά, που εμφανίστηκε, ήταν κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει πληροφορίες ή την έχει βρει, ας επικοινωνήσει με τη πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) της ΠΟΕΔΗΝ…

Καταγγελία από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας

Ιστορική Απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ!! Μετά από πρόταση του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα (Α.Ρ.Μ.Α) ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η διεξαγωγή Καταστατικού Συνεδρίου με Μόνο Θέμα: Ένταξη ΟΛΩΝ των εργαζομένων, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, ως μέλη των Σωματείων και της ΠΟΕΔΗΝ!!

Πως ανοίγει Κρεβάτια ΜΕΘ η Ν.Δ; Ευκολάκι.. Με μετακίνηση Νοσηλευτών από άλλα Νοσοκομεία!!. Σιγά μη κάνει προσλήψεις…