Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Δελτίο τύπου- Καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου- Καταγγελία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 20/11/2018
Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη συνδικαλιστικά στάση της ηγεσίας της Π ΟΕΔΗΝ. Με αφορμή  το ατυχές συμβάν της πτώσης σοβά που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό συνοδού ασθενούς (κατά  τις ιατρικές εκτιμήσεις) , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων, συνοδευόμενος από συμβούλους της ΔΑΚΕ και αφού κάλεσε όλα τα κανάλια που συναναστρέφεται, προέβη σε δηλώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , <αναδεικνύοντας> τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο μας!!!
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , αυτοχρίζεται  μοναδικός υπερασπιστής των εργαζομένων και των ασθενών καθώς και δυνατός λύτης των προβλημάτων του νοσοκομείου μας , απαξιώνοντας  εντελώς το δημοκρατικά εκλεγμένο σωματείο  και κατά επέκταση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπερασπίζεται όλους τους  εργαζόμενους που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο σε δύσκολες εποχές και θα αγωνίζεται για  τη βελτίωσή του. Τα πολιτικά παιχνίδια τα <παραχωρούμε> στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.

Το ΔΣ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.