Τετάρτη, 17 Αύγ 2022

Δελτίο τύπου- Καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου- Καταγγελία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 20/11/2018
Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη συνδικαλιστικά στάση της ηγεσίας της Π ΟΕΔΗΝ. Με αφορμή  το ατυχές συμβάν της πτώσης σοβά που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό συνοδού ασθενούς (κατά  τις ιατρικές εκτιμήσεις) , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων, συνοδευόμενος από συμβούλους της ΔΑΚΕ και αφού κάλεσε όλα τα κανάλια που συναναστρέφεται, προέβη σε δηλώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , <αναδεικνύοντας> τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο μας!!!
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , αυτοχρίζεται  μοναδικός υπερασπιστής των εργαζομένων και των ασθενών καθώς και δυνατός λύτης των προβλημάτων του νοσοκομείου μας , απαξιώνοντας  εντελώς το δημοκρατικά εκλεγμένο σωματείο  και κατά επέκταση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπερασπίζεται όλους τους  εργαζόμενους που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο σε δύσκολες εποχές και θα αγωνίζεται για  τη βελτίωσή του. Τα πολιτικά παιχνίδια τα <παραχωρούμε> στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.

Το ΔΣ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση – Υπουργείο – ΕΝΕ νομοθετούν εις βάρος των Β. Νοσηλευτών, ναρκοθετούν τη συνοχή και τις υπηρεσίες Υγείας. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΛΑΔΟ!!!. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!!

«Εγκαίνια» Κλινικής στο Δυτικής Αττικής με Δανεικό Προσωπικό και κλειστό Νοσοκομείο. Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος. Θα τον περιμένουμε…

ΔΙΣ στους «κολλητούς» απλήρωτοι 3 μήνες ( και βάλε…) οι «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες». Οι «προτεραιότητες» της Κυβέρνησης της Ν.Δ τόσο απλά…

5.000(παρά 19…) λιγότεροι Μόνιμοι Υγειονομικοί στην Υγεία επί Ν.Δ. Η «Αληθινή ενίσχυση» στη ΠΡΑΞΗ και όχι στα ΛΟΓΙΑ..

Ανακοινώση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΕΔΗΝ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

12 ΜΑΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. Δεν είναι απλά «γιορτή» είναι μέρα δράσης για τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου.

4.727 λιγότεροι Μόνιμοι Υγειονομικοί Ιούνιος 2019- Φεβρουάριος 2022. Και η Προκήρυξη των 4.000 ακόμη αναζητείται, 20 μήνες μετά. Χωρίς σχόλια….

ΘΑΥΜΑ(!!). Μετά από 30 μήνες στη Κυβέρνηση η Ν.Δ, συγκρότησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ(τυχαία;) το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης Νοσηλευτικής(ΕΣΑΝ) τακτοποιώντας ΕΝΕ- ΔΑΚΕ. Μπράβο «Άριστοι»!!!.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ