Τετάρτη, 12 Δεκ 2018

Δελτίο τύπου- Καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου- Καταγγελία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκαια 20/11/2018
Το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη συνδικαλιστικά στάση της ηγεσίας της Π ΟΕΔΗΝ. Με αφορμή  το ατυχές συμβάν της πτώσης σοβά που είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό συνοδού ασθενούς (κατά  τις ιατρικές εκτιμήσεις) , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων, συνοδευόμενος από συμβούλους της ΔΑΚΕ και αφού κάλεσε όλα τα κανάλια που συναναστρέφεται, προέβη σε δηλώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , <αναδεικνύοντας> τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο μας!!!
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , αυτοχρίζεται  μοναδικός υπερασπιστής των εργαζομένων και των ασθενών καθώς και δυνατός λύτης των προβλημάτων του νοσοκομείου μας , απαξιώνοντας  εντελώς το δημοκρατικά εκλεγμένο σωματείο  και κατά επέκταση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής δηλώνει απερίφραστα ότι θα υπερασπίζεται όλους τους  εργαζόμενους που κράτησαν και συνεχίζουν να κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο σε δύσκολες εποχές και θα αγωνίζεται για  τη βελτίωσή του. Τα πολιτικά παιχνίδια τα <παραχωρούμε> στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ.

Το ΔΣ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: « Ο Πολάκης φίδι στο κόρφο της Δημοκρατίας!!!!» Έξαλλος ο Άδωνις και η Χρυσή Αυγή που τους πήρε τη δουλειά….

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ για τις εκλογές για το Β Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Όταν η κατρακύλα δεν έχει όριο – έχει ωστόσο όνομα (ΔΑΚΕ)

ΕΝΕ: Οι «υπάλληλοι» του Βορίδη και του Γεωργιάδη υπέρ Ιδιωτικών Συμφερόντων;

«Επέκταση χορήγησης της ειδικής άδειας μετ’ αποδοχών του άρθρου 105 του ν.2071/1992 σε όλους τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης»… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Όλα τριγύρω αλλάζουν … και στο ΨΝΑ τα ίδια μένουν του Γιώργου Ζαΐρη

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Γ΄ΚΥΣ