Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

Κάθε μέρα που περνά, η Κυβέρνηση της Ν.Δ επεκτείνει το κυρίαρχο Δόγμα της διακυβέρνησης «Νόμος και Τάξη» πλέον και στο Χώρο της Υγείας. Με τα γεγονότα στη Ψυχιατρική Κλινική στο Θριάσιο, όπου τα Όργανα της Τάξης απείλησαν με σύλληψη(!!) την Ιατρό που εφημέρευε, «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις…» και τη Μαζική τους αποδοκιμασία από το Σύνολο της Κοινωνίας, πιστεύαμε ότι οι εκπρόσωποι της έννομης τάξης έβαλαν μυαλό, για τα όρια των  αρμοδιοτήτων τους. Κάναμε λάθος!!

Κάποιοι συνάδελφοι τους στη Κέρκυρα βάλθηκαν να τους ξεπεράσουν. Όχι μένοντας στις απειλές, αλλά συλλαμβάνοντας το Νοσηλευτή του Τμήματος Οξέων, επειδή άσκησε τα καθήκοντα του!!. Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση του Σωματείου: «Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το νοσηλευτή βάρδιας να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος των Οξέων περιστατικών . Ο νοσηλευτής βάρδιας εκτελώντας τις Ιατρικές οδηγίες τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος πριν την εξέταση του πολίτη από τους Γιατρούς και τους υπέδειξε ότι πρέπει να περιμένουν για να γίνει η εξέταση του πολίτη στο απέναντι γραφείο Νο 5” το οποίο είναι και το εξεταστήριο  που θα γινόταν η Ιατρική εκτίμηση του πολίτη από τον Εφημερεύοντα Ιατρό . Σε μια επίδειξη εξουσίας ο Αστυνομικός εισήλθε σπρώχνοντας την πόρτα των Οξέων και απειλώντας τον νοσηλευτή βάρδιας με σύλληψη τον έριξε στο έδαφος και καλώντας ενισχύσεις οι οποίες και προσήλθαν αμέσως έγινε η σύλληψη του μεγάλου «κακοποιού» . Ταυτόχρονα ο πολίτης για τον οποίον και είχαν έρθει και συνόδευαν οι αστυνομικοί είχε μείνει μόνος του αφύλακτος εκτός τμήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Το γεγονός έγινε παρουσία των ασθενών και εφημερεύοντος ειδικευόμενου ιατρού φέροντας έτσι μεγάλη αναστάτωση στο τμήμα του ψυχιατρείου, καθώς πέρασαν χειροπέδες στον νοσηλευτή μέσα στο κλειστό τμήμα και τον έβγαλαν εκτός του τμήματος με τις χειροπέδες .Η αναστάτωση στους ασθενείς του τμήματος των Οξέων προκάλεσε την αναγκαστική καθήλωση 2 εξ αυτών λόγω υπερδιέγερσης και την μεταφορά άλλων 2 σε άλλα τμήματα και δομές για τον ίδιο λόγο Το τμήμα των Οξέων παρέμεινε για αρκετές ώρες με 1 μόνο νοσηλευτή στην βάρδια του τμήματος με μεγάλο κίνδυνο ακόμα και για την ζωή του, καθώς ο συνάδελφος του είχε οδηγηθεί με χειροπέδες εκτός του τμήματος από τους αστυνομικούς».  

Απέναντι σε αυτή τη πρωτοφανή  αυθαιρεσία των Αστυνομικών, που συνέλαβαν και κράτησαν σιδηροδέσμιο(!!)  το Νοσηλευτή, αφήνοντας τη Κλινική με ένα Νοσηλευτή, διακυβεύοντας την ασφάλεια των Ασθενών και του Προσωπικού, αποδεικνύει περίτρανα ότι τέτοια περιστατικά δεν είναι τυχαία, ούτε περιστασιακά, αλλά είναι το αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης Κυβερνητικής πολιτικής «Νόμος και Τάξη» και των αρμοδιοτήτων  που φαίνεται ότι έχουν παραχωρηθεί  στους Αστυνομικούς. Και το Υπουργείο Υγείας άλλαλο….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!