Πέμπτη, 12 Δεκ 2019

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

Κάθε μέρα που περνά, η Κυβέρνηση της Ν.Δ επεκτείνει το κυρίαρχο Δόγμα της διακυβέρνησης «Νόμος και Τάξη» πλέον και στο Χώρο της Υγείας. Με τα γεγονότα στη Ψυχιατρική Κλινική στο Θριάσιο, όπου τα Όργανα της Τάξης απείλησαν με σύλληψη(!!) την Ιατρό που εφημέρευε, «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις…» και τη Μαζική τους αποδοκιμασία από το Σύνολο της Κοινωνίας, πιστεύαμε ότι οι εκπρόσωποι της έννομης τάξης έβαλαν μυαλό, για τα όρια των  αρμοδιοτήτων τους. Κάναμε λάθος!!

Κάποιοι συνάδελφοι τους στη Κέρκυρα βάλθηκαν να τους ξεπεράσουν. Όχι μένοντας στις απειλές, αλλά συλλαμβάνοντας το Νοσηλευτή του Τμήματος Οξέων, επειδή άσκησε τα καθήκοντα του!!. Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση του Σωματείου: «Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το νοσηλευτή βάρδιας να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος των Οξέων περιστατικών . Ο νοσηλευτής βάρδιας εκτελώντας τις Ιατρικές οδηγίες τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του κλειστού τμήματος πριν την εξέταση του πολίτη από τους Γιατρούς και τους υπέδειξε ότι πρέπει να περιμένουν για να γίνει η εξέταση του πολίτη στο απέναντι γραφείο Νο 5” το οποίο είναι και το εξεταστήριο  που θα γινόταν η Ιατρική εκτίμηση του πολίτη από τον Εφημερεύοντα Ιατρό . Σε μια επίδειξη εξουσίας ο Αστυνομικός εισήλθε σπρώχνοντας την πόρτα των Οξέων και απειλώντας τον νοσηλευτή βάρδιας με σύλληψη τον έριξε στο έδαφος και καλώντας ενισχύσεις οι οποίες και προσήλθαν αμέσως έγινε η σύλληψη του μεγάλου «κακοποιού» . Ταυτόχρονα ο πολίτης για τον οποίον και είχαν έρθει και συνόδευαν οι αστυνομικοί είχε μείνει μόνος του αφύλακτος εκτός τμήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Το γεγονός έγινε παρουσία των ασθενών και εφημερεύοντος ειδικευόμενου ιατρού φέροντας έτσι μεγάλη αναστάτωση στο τμήμα του ψυχιατρείου, καθώς πέρασαν χειροπέδες στον νοσηλευτή μέσα στο κλειστό τμήμα και τον έβγαλαν εκτός του τμήματος με τις χειροπέδες .Η αναστάτωση στους ασθενείς του τμήματος των Οξέων προκάλεσε την αναγκαστική καθήλωση 2 εξ αυτών λόγω υπερδιέγερσης και την μεταφορά άλλων 2 σε άλλα τμήματα και δομές για τον ίδιο λόγο Το τμήμα των Οξέων παρέμεινε για αρκετές ώρες με 1 μόνο νοσηλευτή στην βάρδια του τμήματος με μεγάλο κίνδυνο ακόμα και για την ζωή του, καθώς ο συνάδελφος του είχε οδηγηθεί με χειροπέδες εκτός του τμήματος από τους αστυνομικούς».  

Απέναντι σε αυτή τη πρωτοφανή  αυθαιρεσία των Αστυνομικών, που συνέλαβαν και κράτησαν σιδηροδέσμιο(!!)  το Νοσηλευτή, αφήνοντας τη Κλινική με ένα Νοσηλευτή, διακυβεύοντας την ασφάλεια των Ασθενών και του Προσωπικού, αποδεικνύει περίτρανα ότι τέτοια περιστατικά δεν είναι τυχαία, ούτε περιστασιακά, αλλά είναι το αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης Κυβερνητικής πολιτικής «Νόμος και Τάξη» και των αρμοδιοτήτων  που φαίνεται ότι έχουν παραχωρηθεί  στους Αστυνομικούς. Και το Υπουργείο Υγείας άλλαλο….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Και με Νόμο πλέον, από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ, η επιστροφή των Εργολάβων στα Νοσοκομεία και το ΤΕΛΟΣ των Ατομικών Συμβάσεων….

Κυβέρνηση Ν.Δ : Καταργεί τις 76 από τις 393 νομοθετημένες μόνιμες θέσεις εργασίας για τη Πρόνοια!!!

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ εφαρμόζει το πρόγραμμα της. Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διώχνει τις Ατομικές Συμβάσεις και φέρνει πίσω τον Εργολάβο!!!

Ερώτηση Βουλευτών Συριζα και Αίτηση κατάθεση εγγράφων για την επιλογή Διοικητών Νοσοκομείων

Στελέχη ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, χέρι-χέρι με την ΕΝΕ, αμφισβητούν και υπονομεύουν(!!) τη θέση της ΠΟΕΔΗΝ για τη χορήγηση 10 ημέρες Ειδικής Άδειας έως 31/12/2019!!!

Διοικητές Νοσοκομείων. Από το χακί στο ΚΑΠΗ, το «επιτελικό» κράτος της Κυβέρνησης της Ν.Δ, δίνει τα ρέστα του…

Ο υγειονομικός χάρτης σε «μετάφραση» του κ. Κικίλια…..

Υπουργός Υγείας κ. Κικίλια: Μετά την 4η ανακοίνωση(!!) προσλήψεων στα ΜΜΕ, μήπως είναι καιρός να τη δημοσιοποιήσετε και να τη στείλετε στο ΑΣΕΠ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κυβέρνηση Ν.Δ – Υπουργείο Υγείας-ΑΣΕΠ: Με μεθοδεύσεις βάζουν STOP στις Ατομικές Συμβάσεις. Ανοίγουν διάπλατα τη πόρτα στους Εργολάβους!!.