Πέμπτη, 21 Φεβ 2019

«Ασκληπιείο» Βούλας: Η διοίκηση «αγνοεί» δικαστική απόφαση και δεν εφαρμόζει το νόμο…

Φαίνεται ότι έχει πολύ δουλειά η διοίκηση του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο»… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, ενώ της έχει κοινοποιηθεί αρμοδίως, περίπου πριν από ένα μήνα, καταδικαστική δικαστική απόφαση για δύο κεντρικά στελέχη του νοσοκομείου, η διοίκηση του ιδρύματος δεν έχει κινήσει ακόμη τις διαδικασίες για την εφαρμογή των επιταγών του νόμου, προκειμένου να θέσει σε αργία ή διαθεσιμότητα τα δύο στελέχη!

Η υπόθεση για την οποία έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» αφορά μεγάλη εταιρεία – προμηθεύτρια του Δημοσίου, για την οποίαν διαπιστώθηκαν ατασθαλίες όσον αφορά τις προμήθειές της προς το Δημόσιο με υγειονομικά υλικά για χρονίους πάσχοντες.

Δεν μας εκπλήσσει, όμως, η αβελτηρία της διοίκησης του «Ασκληπιείου» της Βούλας, εκείνη ξέρει, εκείνο το οποίο μας προξενεί κατάπληξη είναι το γεγονός ότι, ενώ γνωρίζει επίσης την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη, ούτε η ίδια η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο ίδρυμα έχει βγει στα «κάγκελα», προκειμένου να εφαρμοσθούν τα νόμιμα εις βάρος των δύο στελεχών του «Ασκληπιείου» της Βούλας.

Όμως, αδιάφορα σφυρίζει ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της λαλίστατης, κατά τα λοιπά, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» της Βούλας, παρά το γεγονός ότι βγαίνει στη δημοσιότητα σχεδόν… καθημερινά, ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα!

Υπάρχει λόγος για όλη αυτήν την «ομερτά»;

πηγή

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κ. Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Ν.Δ: « Το ένα προς πέντε(1/5) στις προσλήψεις θα ισχύει και για την Υγεία και για τη Παιδεία!!!»

Ο ευτελισμός της Θεσμικής λειτουργίας της ΠΟΕΔΗΝ, από τη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν έχει τελειωμό. Άλλη μια απόφαση, μια προσφυγή στη Δικαιοσύνη, που δεν συζητήθηκε και δεν αποφασίστηκε πουθενά…..

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου : Τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, πράξη Δεύτερη…

Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γ.Ν. Κιλκίς

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Ούτε λέξη δεν ψέλλισε ο Πρόεδρος και η παρέα του μπροστά στον Αρχηγό τους…

Ενίσχυση 30 Νοσοκομείων Αθήνας- Πειραιά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τη Περιφέρεια Αττικής αξίας 40,6 εκατομμυρίων

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ-Κυριακός Μητσοτάκης: Στην «ίδια γραμμή» αθλιότητας, κινδυνολογίας καιπαραπληροφόρησης για τη Δημόσια Υγεία

Γραφικός Πρόεδρος vs Κρατική Ασφάλεια

Συνέχιση της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας