Παρασκευή, 19 Απρ 2019

«Ασκληπιείο» Βούλας: Η διοίκηση «αγνοεί» δικαστική απόφαση και δεν εφαρμόζει το νόμο…

Φαίνεται ότι έχει πολύ δουλειά η διοίκηση του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο»… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, ενώ της έχει κοινοποιηθεί αρμοδίως, περίπου πριν από ένα μήνα, καταδικαστική δικαστική απόφαση για δύο κεντρικά στελέχη του νοσοκομείου, η διοίκηση του ιδρύματος δεν έχει κινήσει ακόμη τις διαδικασίες για την εφαρμογή των επιταγών του νόμου, προκειμένου να θέσει σε αργία ή διαθεσιμότητα τα δύο στελέχη!

Η υπόθεση για την οποία έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» αφορά μεγάλη εταιρεία – προμηθεύτρια του Δημοσίου, για την οποίαν διαπιστώθηκαν ατασθαλίες όσον αφορά τις προμήθειές της προς το Δημόσιο με υγειονομικά υλικά για χρονίους πάσχοντες.

Δεν μας εκπλήσσει, όμως, η αβελτηρία της διοίκησης του «Ασκληπιείου» της Βούλας, εκείνη ξέρει, εκείνο το οποίο μας προξενεί κατάπληξη είναι το γεγονός ότι, ενώ γνωρίζει επίσης την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη, ούτε η ίδια η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο ίδρυμα έχει βγει στα «κάγκελα», προκειμένου να εφαρμοσθούν τα νόμιμα εις βάρος των δύο στελεχών του «Ασκληπιείου» της Βούλας.

Όμως, αδιάφορα σφυρίζει ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της λαλίστατης, κατά τα λοιπά, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» της Βούλας, παρά το γεγονός ότι βγαίνει στη δημοσιότητα σχεδόν… καθημερινά, ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα!

Υπάρχει λόγος για όλη αυτήν την «ομερτά»;

πηγή

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.