Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

«Ασκληπιείο» Βούλας: Η διοίκηση «αγνοεί» δικαστική απόφαση και δεν εφαρμόζει το νόμο…

Φαίνεται ότι έχει πολύ δουλειά η διοίκηση του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο»… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι, ενώ της έχει κοινοποιηθεί αρμοδίως, περίπου πριν από ένα μήνα, καταδικαστική δικαστική απόφαση για δύο κεντρικά στελέχη του νοσοκομείου, η διοίκηση του ιδρύματος δεν έχει κινήσει ακόμη τις διαδικασίες για την εφαρμογή των επιταγών του νόμου, προκειμένου να θέσει σε αργία ή διαθεσιμότητα τα δύο στελέχη!

Η υπόθεση για την οποία έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» αφορά μεγάλη εταιρεία – προμηθεύτρια του Δημοσίου, για την οποίαν διαπιστώθηκαν ατασθαλίες όσον αφορά τις προμήθειές της προς το Δημόσιο με υγειονομικά υλικά για χρονίους πάσχοντες.

Δεν μας εκπλήσσει, όμως, η αβελτηρία της διοίκησης του «Ασκληπιείου» της Βούλας, εκείνη ξέρει, εκείνο το οποίο μας προξενεί κατάπληξη είναι το γεγονός ότι, ενώ γνωρίζει επίσης την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη, ούτε η ίδια η πλειοψηφία του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο ίδρυμα έχει βγει στα «κάγκελα», προκειμένου να εφαρμοσθούν τα νόμιμα εις βάρος των δύο στελεχών του «Ασκληπιείου» της Βούλας.

Όμως, αδιάφορα σφυρίζει ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της λαλίστατης, κατά τα λοιπά, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την καταδικαστική απόφαση για τα δύο στελέχη του «Ασκληπιείου» της Βούλας, παρά το γεγονός ότι βγαίνει στη δημοσιότητα σχεδόν… καθημερινά, ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα!

Υπάρχει λόγος για όλη αυτήν την «ομερτά»;

πηγή

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…