Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!. Με υπεύθυνη Δήλωση για τις «Νόμιμες συναναστροφές!!!» θα χορηγούνται οι Άδειες στους Υγειονομικούς!!. ΕΛΕΟΣ!!!

Μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε. Μέχρι που ήρθε στα χέρια μας το σχετικό έγγραφο από το Γ.Ν Λειβαδιάς, ξέρουμε ότι το διακινούν(;) και άλλα Νοσοκομεία, το οποίο είναι ΜΝΗΜΕΙΟ Παραβίασης ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!

livadia

 

Τι ζητάει το Νοσοκομείο; Με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του κάθε εργαζόμενου, θα δηλώνει ότι: « ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ-πέραν το συνήθων(;) – καθημερινές δραστηριότητες και δη συμμετοχή μου σε χώρους με έντονο συνωστισμό!!.

Ως εκ τούτου δηλώνω ότι δεν θα εκτεθώ κατά το διάστημα αυτό σε αυξημένο κίνδυνο έναντι του ιού SARS-Cov-2.!!»

Η σχετική δήλωση είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ:

  1. Πολύ θα θέλαμε να καθορίσουν ΡΗΤΑ οι Διοικήσεις ποιες είναι «οι συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες;» που μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι. Και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι συνάδελφοι….
  2. Ποιοι είναι οι χώροι με τον «έντονο συνωστισμό» που δεν θα μπορούν να πάνε;
  3. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ «ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΩ ΣΤΟΝ ΙΟ» και τι ευθύνες θα έχει για τον εργαζόμενο εάν προκύψει με Θετικό κρούσμα;

Αλήθεια, τη λέει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη Νομιμότητα αυτής της απαράδεκτης Δήλωσης;

Οφείλουν ΧΘΕΣ, τα Σωματεία και η ΠΟΕΔΗΝ να ζητήσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ της σχετικής Δήλωσης και να σταματήσουν οι Διοικήσεις και το Υπουργείο να μετακυλύουν τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ που έχουν για την ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων στους Υγειονομικούς.

Τέλος οφείλει το Υπουργείο, ΑΜΕΣΑ να αποσύρει τη σχετική δήλωση.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!