Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                               ΓΑΣΤΟΥΝΗ 05/12/2018

ΚΕΝΤΡΩΝ.ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ                                 Αρθ..Πρωτ  22

Τηλ .2623360301

Mail sekyilias@gmail.com

ΠΡΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ης ΥΠΕ    Κο Π. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  1. ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
  2. ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  ΖΑΜΠΑΡΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
  3. ΠΟΕΔΗΝ
  4. Κ.Υ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

 

 

ΘΕΜΑ :  Απάντηση στο Αρ. Πρωτ. 943/4-12-2018 έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ

 

Σε απάντηση του έγγραφου της ΠΟΕΔΗΝ με  Αρ. Πρωτ. 943/4-12-2018 το Δ.Σ του Σωματείου μας και με παρόντα όλα τα μέλη του μελέτησε το παραπάνω έγγραφο και μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφάσισε:

Θεωρούμε ότι είναι πρωτοφανές και προκλητικό η ΠΟΕΔΗΝ να υιοθετεί τις απόψεις οποιουδήποτε εργαζομένου αψηφώντας ομόφωνες αποφάσεις επταμελούς Δ.Σ Πρωτοβάθμιου Σωματείου, όταν μάλιστα δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτές τις αποφάσεις και τηρεί σιγή ιχθύος.

Η Κα Μαντή ουδέποτε έχει δεχθεί διώξεις από κανένα άτομο του Κ.Υ Γαστούνης,όπως ψευδώς και ανυπόστατα αναφέρεται στο έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ. Αντίθετα η ίδια έχει επιτεθεί και συμπεριφερθεί απρεπώς σε συναδέρφους της λεκτικά αλλά και με ψευδείς αναφορές και καταγγελίες ακόμα και στην Εισαγγελία και στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα μία συνάδερφος να τρομοκρατηθεί και να ζητήσει μετακίνηση.

Ως απερχόμενη γραμματέας του Δ.Σ, παρέδωσε παραποιημένα Βιβλία Πρακτικών της θητείας της, που περιείχαν κείμενα ανυπόγραφα από τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου, καθώς δεν ήταν ποτέ ενήμερα για το περιεχόμενο αυτών.

Η στάση της ως Γραμματέας του Δ.Σ του Σωματείου αποδοκιμάστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων καθώς δεν εκλέχθηκε Μέλος του Δ.Σ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2018. Για αυτό και δεν είναι εκπρόσωπος των Εργαζομένων των Κ.Υ Ν. Ηλείας ώστε η μετακίνηση της να παρεμποδίζει την συνδικαλιστική της δράση, όπως  αναφέρεται στο έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ.

Με την στάση της αυτή η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει έναν εργαζόμενο αδιαφορώντας  για τους υπόλοιπους που αποτελούν την πλειοψηφία.

Για εμάς προέχει η ψυχική ηρεμία των εργαζομένων που είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ Γαστούνης και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΒΓΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                              ΤΣΕΡΕΜΕ ΑΡΕΤΗ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.