Κυριακή, 4 Ιούν 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ακόμη μία δίωξη υγειονομικού, από την «απαστράπτουσα» κυβέρνηση και τα όργανά της. Ο Θανάσης Σιούλης, εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), καλείται για προκαταρκτική εξέταση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, που εκδόθηκε μετά από αίτημα του Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη.

Για την ιστορία, το Νοέμβριο του 2020, όταν τα Νοσοκομεία στέναζαν και τα κρεβάτια της ΜΕΘ δεν έφταναν, ο κ. Σιούλης είχε το θάρρος να βγει και να πει δημόσια τι συμβαίνει. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έσπευσε να τον διαψεύσει τότε, και τελικά, οι καταγγελίες του γιατρού δεν ερευνήθηκαν ποτέ, ερευνάται όμως ο ίδιος, τώρα, τέσσερις ολόκληρους μήνες μετά!

Η κλήση σε απολογία εντάσσεται στην γνωστή πια μεθοδευμένη τακτική της κυβέρνησης, των διώξεων των υγειονομικών που αγωνιούν για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ. Με αυτήν την τακτική, προηγήθηκαν οι διώξεις της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ, του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, της Προέδρου της ΕΝΙΘ, και μια σειρά σοβαρών διώξεων υγειονομικών που αγωνίζονται για την δημόσια υγεία και τους ασθενείς.

Είναι πασίδηλο ότι στόχος είναι η ΦΙΜΩΣΗ όλων των στομάτων που τολμούν να ανοίξουν και να εκθέσουν την κυβέρνηση που απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας. Είναι πασιφανές ότι ΔΙΩΚΕΤΑΙ και ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η συνδικαλιστική δράση, και κάθε φωνή που αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που έχουν τα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Δεν θα περάσει όμως η τρομοκρατία

Είμαστε εδώ για να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε όλους τους συναδέλφους που αντιστέκονται σθεναρά.

Είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε για το ΕΣΥ, τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Είμαστε εδώ για να εγκαθιδρύσουμε ξανά, τη Δημοκρατία που καταστρατηγείται καθημερινά και απροκάλυπτα.

 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΘ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ,

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/3 ΣΤΙΣ 9:30, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ.

«Ας μην επιτρέψουμε στους ψεύτες να μας φορτώσουν τον τίτλο τους»

όπως δήλωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…

Καθηκοντολόγιο Β. Νοσηλευτών. Όχι Αναστολή- Κατάργηση. Τροποποιήσεις «εν κρυπτώ» των «αρμοδίων». Πλήρη απουσία ενημέρωσης. Και η ΠΟΕΔΗΝ; Απλά κάνει πλάτες στη Κυβέρνηση..