Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

       «Απ’ όλες τις αμφισβητήσεις η πιο γλυκιά είναι αυτή που οι αδύνατοι σηκώνουν κεφάλι και αμφισβητούν τη δύναμη των ισχυρών….»

Μπερτολτ Μπρεχτ

 

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Τα τελευταία δυο χρόνια νοιώθουμε στην καθημερινότητα μας τι σημαίνει απαξίωση του ΕΣΥ, τι σημαίνει σταδιακή κατάρρευση του δικού μας σπιτιού, του νοσοκομείου μας, που με τόσο προσωπικό κόπο και θυσίες όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε και κρατήσαμε ζωντανό και ισχυρό. Δεν είναι τυχαίο, αποτελεί ιδεολογική κατεύθυνση και εμμονή της κυβέρνησης ΝΔ τόσο  η διάλυση του ΕΣΥ, όσο της Παιδείας, της Εργασίας, του Περιβάλλοντος, όλων όσων αποτελούν τη δική μας ζωή και χτίζουν το μέλλον των παιδιών μας. Η εμμονή αυτή υλοποιείται σταδιακά ακόμη και εν μέσω πανδημίας. Ακύρωσαν έτοιμες προσλήψεις, άνοιξαν νέες κλίνες ΜΕΘ με αποσπάσεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού άλλων νοσοκομείων, απαξίωσαν τα δημόσια νοσοκομεία και ενίσχυσαν με υπέρογκες αποζημιώσεις τα Ιδιωτικά. Αντί για μέτρα θωράκισης  του κοινωνικού ιστού και του ΕΣΥ, ακούσαμε μέλη  της κυβέρνησης να λένε στα πληρωμένα ΜΜΕ:  «δεν έχουμε χρήματα για περισσότερα λεωφορεία»…, «ευτυχώς δεν πετάξαμε χρήματα σε ΜΕΘ»…,  «20% θάνατοι εκτός ΜΕΘ δεν είναι μεγάλο ποσοστό»…, «σε αίθουσα με 12 παιδιά είναι μεγαλύτερη η μεταδοτικότητα από ότι με 25»… και πρόσφατα ο Μητσοτάκης είπε: «βαρέθηκα να ακούω ότι οι προσλήψεις είναι απάντηση για όλα»….

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά και πέρασαν  από πάνω μας. Ήμασταν εκείνοι που δεν «μείναμε σπίτι» μας αλλά ακόμη και χωρίς επάρκεια μασκών και γαντιών, χωρίς προσλήψεις και επάρκεια κλινών ΜΕΘ, με υγειονομικά πρωτόκολλα λάστιχο και άρνηση μαζικών τεστ που οδήγησαν στη νόσηση πολλών συναδέλφων, ήμασταν εκείνοι  που μπήκαν στη μάχη απέναντι σε ένα άγνωστο εχθρό χωρίς να λιποτακτήσουμε ούτε λεπτό. Προστατέψαμε όχι την Υγεία μόνο των ασθενών μας αλλά την επιβίωση όλης της κοινωνίας.

Η ανταπόδοση της κυβέρνησης της ΝΔ γνωστή… Τα «χειροκροτήματα» στους υγειονομικούς την Άνοιξη 2020 έγιναν ξύλο από τα ΜΑΤ έξω από το Υπ. Υγείας το Σεπτέμβριο,   με το θράσος του Υπουργού Υγείας να περισσεύει τα Χριστούγεννα όταν μίλησε για «συναισθηματική και κοινωνική επιβράβευση των Υγειονομικών» παίρνοντας πίσω τη δέσμευση του για το Δώρο Χριστουγέννων λόγω «υψηλού οικονομικού αποτυπώματος». Δεν σεβάστηκαν τον αγώνα όλων των ανθρώπων του ΕΣΥ, τους θανάτους δεκάδων  συναδέλφων μας και τη νόσηση χιλιάδων άλλων, δεν νομοθέτησε,  ούτε το αυτονόητο, το χαρακτηρισμό ΒΑΕ την εργασία στα νοσοκομεία και εργατικό ατύχημα το θάνατο από Κορωναίο. Τουναντίον, έδειξε το πολιτικό της ήθος χρησιμοποιώντας το δώρο της επιστήμης το εμβόλιο προκειμένου να διχάσει κοινωνία και υγειονομικούς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να αναλάβει τις ευθύνες της ότι η πατρίδα μας είναι από τις τελευταίες σε εμβολιασμούς και από τις πρώτες σε θανάτους στην Ευρώπη, ξεκίνησε την ανήθικη  στοχοποιήση και την αναστολή εργασίας των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν. Αντί να μας έχει ως παράδειγμα στη κοινωνία ότι 90% εμβολιαστήκαμε από τη πρώτη μέρα, επέλεξε την στοχοποιήση όλων μας. Με τη λογική του Πρωθυπουργού πως «εμείς θα παραδώσουμε καμένα στρέμματα όχι φέρετρα», η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει την κοινωνία πως για τα 14.000 φέρετρα «φταίνε οι υγειονομικοί». Η ΝΔ χρησιμοποιεί τις αναστολές-απολύσεις ως Δούρειο Ίππο για την διάλυση του ΕΣΥ. Ήδη ξεφύτρωσαν εταιρείες ενοικίασης νοσηλευτών, καταργήθηκαν οι δήθεν 4000 προσλήψεις, ενώ επανήλθαν οι εργολάβοι καθαριότητας και ετοιμάζονται να μπουν εταιρίες στη Διοικητική υπηρεσία.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, 

Η Διοίκηση του Ευαγγελισμού κατ΄ εικόνα και ομοίωση της νεοδεξίας κυβέρνησης από την πρώτη μέρα έδωσε το στίγμα της με: καρατομήσεις στελεχών,  χορό από ΕΔΕ και πρόστιμα σε συνάδελφους,  απαγόρευση δηλώσεων  στα ΜΜΕ κ.α. Η διορισμένη από τη ΝΔ  Διοίκηση έχει απλώσει ένα βαρύ πέπλο αυταρχισμού μέσω των «δικών της ανθρώπων». Από τη πρώτη μέρα καρατομήθηκαν  Διευθυντές Υπηρεσιών, εκδιώχθηκαν στελέχη του νοσοκομείου που έκαναν καλά τη δουλειά  τους για να πάρουν τη θέση τους εκείνοι που κάνουν τη δουλειά της Διοίκησης.

Στην Ιατρική Υπηρεσία διαλύονται τμήματα όπως της ηλεκτροφυσιολογίας επειδή «κοστίζουν», καρατομούνται Διευθυντές κλινικών μετά από 30 χρόνια προσφοράς, ενώ απειλούνται συνεχώς οι υπόλοιποι πως αν «δεν πιάσουν τους στόχους θα απομακρυνθούν» ενώ πολλά ιατρικά στελέχη του νοσοκομείου μας παραιτούνται…  Τα Εργαστήρια διαλύονται συστηματικά με στόχο την άμεση παραχώρηση τους σε Ιδιώτες.

Στη Διοικητική υπηρεσία οι υπάλληλοι απειλούνται και σέρνονται σε ΕΔΕ, στελεχωμένα επαρκώς είναι μόνο τα τμήματα όπου ο προϊστάμενος είναι κολλητός με τη Διοίκηση ενώ τμήματα «πρώτης γραμμής» μένουν με ανεπαρκή προσωπικό και με άθλιο εργασιακό περιβάλλον. Οι «απευθείας αναθέσεις» γίνονται σωρηδόν. Φτάσαμε στο σημείο οι εργαζόμενοι εν ώρα εργασίας να σέρνονται με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα και μάλιστα παρουσία της νομικού συμβούλου του νοσοκομείου!!

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία δουλεύει στα όρια της με νοσηλευτές να γίνονται «μπαλάκι» από το ένα τμήμα στο άλλο, προϊστάμενους να ξηλώνονται και τη θέση τους να καταλαμβάνουν πολύ μικρότερης προϋπηρεσίας. Είναι τέτοια η απαξίωση της προσφοράς των Νοσηλευτών που η Διεύθυνση Νοσηλευτικής βρήκε νέα πατέντα για να κοροϊδέψει τους νοσηλευτές που αντικαθιστούν προϊστάμενους που συνταξιοδοτήθηκαν. Δεν τους έδωσε τη θέση του Προϊστάμενου αλλά του «Υπόλογου» χωρίς τα ανάλογα Μόρια και το επίδομα ευθύνης. Δεν τους νοιάζει η Δικαιοσύνη και επιβράβευση εκείνων που κρατούν τα τμήματα αλλά μόνο σε ποιον θα ρίξουν τις ευθύνες.

Η Τεχνική υπηρεσία καταρρέει στο έλεος των ανεξέλεγκτων εργολάβων. Δεν είναι τυχαία η ανικανότητα της Διοίκησης που οδήγησε το νοσοκομείο μας  για  δυο φορές εντός λίγων ημερών να υποστεί πολύωρο  black out, σε ημέρα γενικής εφημερίας και θέτοντας σε κίνδυνο ασθενείς σε ΜΕΘ και κλινικές. Είναι γνωστά βέβαια και τα παράκεντρα εξουσίας, μέσω δωρητών, που «βάζουν το λόγο» τους, υποδαυλίζοντας εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Το Επικουρικό προσωπικό συνεχίζει να εργάζεται σε καθεστώς ομηρίας αφού οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης της Ν.Δ αποδείχθηκαν ακάλυπτη επιταγή με το φιάσκο της 5μηνης παράτασης (ούτε καν 6μηνης!), το ίδιο ισχύει και με τους συναδέλφους μας της καθαριότητας όπου η Διοίκηση άνοιξε ξανά την πόρτα διάπλατα στο ιδιωτικό συνεργείο, ενώ της σίτισης και της φύλαξης συνεχίζουν να είναι οι «αόρατοι» εργαζόμενοι για την Διοίκηση και μόνο οι εργολάβοι να είναι «ορατοί» .

Ως Κίνηση Συνεργασίας προσπαθήσαμε με όσες δυνάμεις είχαμε, με κάθε μέσο, να κάνουμε ορατά τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις. Με σοβαρότητα χωρίς συνδικαλιστικές κορώνες που να προσβάλλουν την ενότητα και την κοινή προσπάθεια όλων των συναδέλφων, χωρίς να προσβάλουν το σπίτι/νοσοκομείο μας, αναδείξαμε τα προβλήματα και τα θέσαμε έγκαιρα στο ΔΣ Σωματείου. Με κάθε ευκαιρία προβάλλαμε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ελλείψεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζαμε στη καθημερινότητα καθώς και τις λύσεις που προτείναμε.

Ως Κίνηση Συνεργασίας πέρα από τη συνδικαλιστική και κινηματική προσέγγιση των ζητημάτων προχωρήσαμε σε  έγγραφη κοινοποίηση σε Διοίκηση, ΥΠΕ και Υπ. Υγείας των καθημερινών προβλημάτων. Συγκεκριμένα καταγγείλαμε και ζητήσαμε εξηγήσεις για: Α. Τις κακοτεχνίες και τις ελλείψεις που εμφανίζει το κτήριο των Νέων Χειρουργείων,  Β. Ερώτημα σχετικά με την κατάληξη της Δωρεάς των ΑHEPA με υγειονομικό υλικό αξίας 1.5 εκ ευρώ, Γ. Ερώτημα σχετικά με την πορεία των έργων Ανακαίνισης ύψους 1.5 εκ ευρώ του ισογείου του Παλαιού Κτηρίου, που διεκδίκησε  η παράταξη μας από την Περιφέρεια Αττικής και έθεσε στον προϋπολογισμό της η πρώην περιφερειάρχης Ρ. Δούρου, Δ. Έγγραφη αναφορά προς στη Διοίκηση σχετικά με την ακαταλληλότητα στις μάσκες PP3 που διανεμήθηκαν σε τμήματα, ΤΕΠ και ΜΕΘ covid.

Τέλος, ως παράταξη επιλέξαμε στην δύσκολη εποχή της πανδημίας όχι μόνο να αναδεικνύουμε τα προβλήματα αλλά ύστερα από διαβούλευση με τους συναδέλφους μας να προτείνουμε λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό τον Απρίλιο του 2020 κοινοποιήσαμε στη Διοίκηση και στους Διευθυντές Υπηρεσιών 7σελιδη επιστολή με προτάσεις καλύτερης διαχείρισης της πανδημίας. Κάποιες από αυτές ήσαν η τοποθέτηση των πλέξιγκλας στα κισσέ των κλινικών, τα επιπλέων ρεπό, μέτρα μείωσης διασποράς μεταξύ των τμημάτων όπως η απαγόρευση ενοικίασης τηλεόρασης και ανάδειξη δυσλειτουργιών στη διαχείριση ύποπτων και θετικών κρουσμάτων.

Δεν συμβιβαζόμαστε με ότι μας δίνουν παλεύουμε για ότι μας αξίζει

Οι φετινές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την πορεία του νοσοκομείου μας, για την εργασιακή μας καθημερινότητα μέσα στο ίδιο μας το «σπίτι». Απέναντι στη νεοδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και στην  αυταρχική Διοίκηση, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Οφείλουμε να έχουμε ένα δυνατό Σωματείο και όχι ένα Σωματείο που ο Πρόεδρος του θα ανέχεται από τη Διοίκηση να μην συναντά,  ως όφειλε από το νόμο, το ΔΣ του Σωματείου επί ένα χρόνο.

Εν μέσω διάλυσης του νοσοκομείου μας δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πλειοψηφία της «Σκύλας και της Χάρυβδης».  Είναι γνωστός ο ρόλος των παρατάξεων ΕΣΑΚ και ΔΑΚΕ που δήθεν διαφωνούν…όταν δεν συνδιοικούν, μοιράζοντας τρομοκρατία, εκδούλευση και δήθεν αυθεντική αγωνιστικότητα. Είναι τόσο το ενδιαφέρον τους που κρύβουν από τους συναδέλφους πως το νοσοκομείο μας είναι μέσα στα 5 νοσοκομεία που θα γίνουν μαζικά ΣΔΙΤ και δήθεν θα ενισχυθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.  Είναι χαρακτηριστικό το πως αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία η ΕΣΑΚ, όταν απαιτεί να έχει την απόλυτη πλειοψηφία και να κάνει ότι θέλει στο νοσοκομείο των 2800 εργαζομένων. Είναι ντροπή να μιλά για αγωνιστικότητα  όταν «ξεχνάει» επί δυο χρόνια να καταγγείλει τη κυβέρνηση της ΝΔ και την αυταρχική της Διοίκηση και αναλώνεται σε προσωπικές επιθέσεις και μεγαλοστομίες περί αγώνων που… δεν δώσανε (όπως κοκορεύονται) αλλά δώσαμε ενωμένοι όλοι μαζί, όλοι οι συνάδελφοι. Από την άλλη μεριά η ΔΑΚΕ νομίζει πως το νοσοκομείο είναι τσιφλίκι της ΝΔ και μέσω των «δικών της ανθρώπων» έχει απλώσει πάνω από την Ιστορία 140 ετών του νοσοκομείου μας, την τρομοκρατία και την άκρατη  ρουσφετολογία. Στόχος της ΔΑΚΕ είναι όταν σε λίγους μήνες έρθουν τα ΣΔΙΤ να μην υπάρχει δυνατό Σωματείο να αντιδράσει.

  Για όλα εκείνα που πέρασαν, για όλα εκείνα που έρχονται και θα τα κερδίσουμε ΜΑΖΙ.

Ως Κίνηση Συνεργασίας δεν μπήκαμε ποτέ στη λογική δούνε και λαβείν, ούτε με τους έχοντες εξουσία ούτε με τους συναδέλφους μας. Για εμάς η βοήθεια στο συν-αδελφό, η απόδοση δικαιοσύνης  αποτελεί καθήκον και όχι πεδίο ψηφοθηρίας. Εργαζόμαστε στη πρώτη γραμμή της μάχης, αγωνιζόμαστε δυνατά και αθόρυβα έχοντας αφετηρία την Αλήθεια, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Αξιοπρέπεια.

Μπορούμε να κοιτάξουμε τους συναδέλφους στα μάτια γιατί από όποια θέση υπηρετήσαμε το νοσοκομείο μας κάναμε Πράξη τις υποσχέσεις και τις διεκδικήσεις μας.

Ζητούμε να στηρίξετε την Κίνηση Συνεργασίας με τη ψήφο σας και να συνταχθείτε σ΄ ένα κοινό μέτωπο απέναντι από την μια, σε αυτούς που νομίζουν πως μπορούν να διαμελίσουν και να πουλήσουν το νοσοκομείο μας αλλά και το ΕΣΥ και από την άλλη σ΄ αυτούς που νομίζουν ότι έχουν μόνο αυτοί  την «παντοκρατορία των αγώνων»  ενώ εμείς οι «άλλοι»…. δεν κάνουμε τίποτα, διασπώντας συνέχεια και καπελώνοντας τους αγώνες μας για μικροκομματικά συμφέροντα!!!

Οι μάχες που έρχονται θα είναι δύσκολες αλλά θα τις κερδίσουμε όπως εμείς ξέρουμε  από τα χρόνια που πέρασαν να κερδίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι. 

Κάνουμε με την ψήφο μας τον φόβο, ελπίδα.

Δεν θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν τη διάλυση του νοσοκομείου μας. Δεν θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν την τρομοκρατία μέσα στο σπίτι μας.

Δεν υπάρχει ερώτημα « ή αυτοί ή εμείς». Είμαστε μόνο εμείς οι 2800 εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού, και θέλουν δεν θέλουν θα πάρουμε το νοσοκομείο στα χέρια μας.

Πετάμε στο κάδο της Ιστορίας κάθε νεοδεξιό «σταγονίδιο» που νομίζει πως μπορεί να μολύνει την Ιστορία του σπιτιού μας, την ζωή και την αξιοπρέπεια όλων μας.

Ενωμένοι απέναντι σ΄ αυτούς που νομίζουν πως μπορούν να μας φοβίσουν συμμετέχουμε μαζικά για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Σωματείου μας

Τετάρτη 13-Πέμπτη 14-Παρασκευή 15 Οκτώβρη 2021.

Ψηφίζουμε Κίνηση Συνεργασίας

 

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜΟΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΛΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΣ

ΓΚΟΥΤΣΕΛΗ ΖΩΗ

ΓΚΩΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

ΖΑΒΙΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΑΛΔΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΑΡΚΑΛΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΥΣΤΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΕΪΜΑΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚUME YLLI

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΛΕΣΗ (ΖΑΧΑΡΑΚΗ) ΑΝΤΩΝΙΑ

(ΤΟΝΙΑ)

ΛΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΕΛΙΡΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΜΕΝΤΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

ΜΟΥΛΑ ΦΑΝΗ

ΜΠΟΥΑ ΜΑΡΙΑ

ΝΤΑΜΠΩΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ

ΠΑΣΒΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΕΡΒΕΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

 

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΙΑΤΡΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

ΚΟΙΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΙΑΤΡΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

 

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!