Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Δράση Υγειονομικών

ΒΟΥΛΑ, 05/11/2019

 

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

 

Σχετικά με την κινητοποίηση την Πέμπτη 7/11/2019 Από την παράταξη της ΕΑΚ και τα μέλη της . Ανακοινώνουμε ότι η παράταξή μας διαχώρισε τη θέση της και δεν συμμετέχουμε σε μια παράσταση παρωδία. Και εξηγούμε τους λόγους . Σεβόμαστε απόλυτα τους συναδέλφους και φυσικά γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και γιατρών.

Την τελευταία τριετία έγινε μια μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του νοσοκομείου με προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που όμως και πάλι δεν φτάνει να καλύψει τα μεγάλα κενά που προϋπήρχαν. Απαιτούμε άμεσες προσλήψεις για την ενίσχυση όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου αλλά και για να λειτουργήσει ο νέος εξοπλισμός και να αναχαιτίσουμε τα σχέδια της Ν. Δ. που θέλει ιδιώτες να τα λειτουργήσουν. Αλλά δεν κατανοούμε τι εξυπηρετεί και ποιούς μια κινητοποίηση προς τον διοικητή που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί . Όταν μάλιστα δεν είναι και ο αρμόδιος για τις προσλήψεις .Οι προσλήψεις γίνονται από το Υπουργείο και όχι απο τον διοικητή . Άλλωστε όπως πληροφορηθήκαμε υπήρξε συνάντηση της ΕΙΝΑΠ με την 2η ΥΠΕ . προ ημερών. Οπότε υποθέτω θα έχουν τεθεί τα ζητήματα και του Ασκληπιείου από τους εκλεγμένους στην ΕΙΝΑΠ.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ

Κινητοποίηση με πούλμαν στο υπουργείο Υγείας και παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό. Τον καθ’ υλην αρμόδιο για τις προσλήψεις Οι κινήσεις εντυπωσιασμού μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους . Θέλουμε παραστάσεις και κινήσεις ουσίας και αποτελεσμάτων. Και μια ενημέρωση για την ΠΔΨ. κλινική. Το ΠΔΨ. τμήμα του νοσοκομείου μας λειτουργεί ως εξωτερικά ιατρεία. Από την προηγούμενη κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας διατέθηκε ένα ποσό για να ανοίξει το τμημα και να λειτουργήσουν 7 κλίνες έτσι ώστε να νοσηλεύονται οι ασθενείς. Έγιναν οι κατάλληλες μελέτες απο τους αρμόδιους και από την τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου μας. Η παράταξη της ΕΑΚ όμως αποφάνθηκε ότι η μελέτη δεν τηρεί τις προδιαγραφές και αντιτίθεται . Επίσης για την παιδική στέγη έχουν γίνει μελέτες για την μετακίνηση της προφανώς σε καλύτερες συνθήκες και σε ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά . Δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη λειτουργίας της. μέχρι τώρα . Η συμπαράστασή μας για την καλύτερη λειτουργία της είναι δεδομένη

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!