Πέμπτη, 17 Οκτ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Δράση Υγειονομικών

ΒΟΥΛΑ, 7/10/2019

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου με έκπληξη για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας εισήγησης – παραλήρημα της προέδρου του σωματείου και επικεφαλή της παράταξης της ΕΑΚ και των μελων , των οποίων το θέμα τους δεν ήταν άλλο από το πόσο κακή ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά πόσο κακοί υπουργοί ήταν ο Ξανθός και ο Πολάκης . και το μόνο που έκανε η κυβέρνηση συριζα ήταν να στρώσει το χαλί για να έρθουν οι ιδιώτες στο νοσοκομείο . Συνάδελφοι η παράταξη και τα μέλη της ΕΑΚ έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την στείρα αντιπολίτευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν και τα τελευταία χρόνια . Με λίγα λόγια το αντισυριζα μέτωπο καλά κρατεί από τα μέλη της ΕΑΚ. Να πληροφορήσουμε τα μέλη της ΕΑΚ ότι η κυβέρνηση άλλαξε. Και καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τα πεπραγμένα της τωρινής κυβέρνησης.

Να θυμηθούμε όμως σε τι κατάσταση ήταν ο χώρος της υγείας το ’15 ? Και πόσα έγιναν στο διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ? 1) Κατάργηση 5ευρω 2) Δωρεάν παροχή υγείας σε όλους τους ανασφάλιστους 3) Αύξηση της χρηματοδότησης στα νοσοκομεία. 4) Διαγραφή των οφειλών από τις ασφαλιστικές εισφορές . 5) Κατάργηση των εργολάβων. Και πάνω απ’όλα την στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου και της ΑΔΕΔΥ υπέρ του ΚΕΘΕΑ. Θλιβερή παραφωνία, η εκκωφαντική σιωπή, της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ…

Προς πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Κατατέθηκε Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας. Θα πάρετε Θέση ή θα συνεχιστεί ο «μήνας του μέλιτος» με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ;

Διοικητής 2ης ΥΠΕ προς εργαζόμενους: «Δεν πήρατε τις άδειες σας για να στηρίξετε τις Μονάδες Υγείας και τις υπηρεσίες στους πολίτες; Λυπάμαι, ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Αναζητείται» η Κρατική Χρηματοδότηση, καταργούνται Προκηρύξεις Γιατρών, πουθενά στον ορίζοντα Προκήρυξη για Μόνιμο Προσωπικό. Επιτέλους ήρθε η «κανονικότητα»!!!.

Καθήκον ΟΛΟΥ του Υγειονομικού Κινήματος να υπερασπιστεί το ΚΕΘΕΑ και το έργο του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ

Δόθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στο θέμα που προέκυψε με τις «βεβαιώσεις» του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη Προκήρυξη 2Κ/19 για το Επικουρικό Προσωπικό. Πυροτέχνημα οι δηλώσεις Κικίλια για «ηλεκτρονική πλατφόρμα» και Προκήρυξη για την Υγεία