Πέμπτη, 12 Δεκ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Δράση Υγειονομικών

ΒΟΥΛΑ, 7/10/2019

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου με έκπληξη για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας εισήγησης – παραλήρημα της προέδρου του σωματείου και επικεφαλή της παράταξης της ΕΑΚ και των μελων , των οποίων το θέμα τους δεν ήταν άλλο από το πόσο κακή ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά πόσο κακοί υπουργοί ήταν ο Ξανθός και ο Πολάκης . και το μόνο που έκανε η κυβέρνηση συριζα ήταν να στρώσει το χαλί για να έρθουν οι ιδιώτες στο νοσοκομείο . Συνάδελφοι η παράταξη και τα μέλη της ΕΑΚ έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την στείρα αντιπολίτευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν και τα τελευταία χρόνια . Με λίγα λόγια το αντισυριζα μέτωπο καλά κρατεί από τα μέλη της ΕΑΚ. Να πληροφορήσουμε τα μέλη της ΕΑΚ ότι η κυβέρνηση άλλαξε. Και καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τα πεπραγμένα της τωρινής κυβέρνησης.

Να θυμηθούμε όμως σε τι κατάσταση ήταν ο χώρος της υγείας το ’15 ? Και πόσα έγιναν στο διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ? 1) Κατάργηση 5ευρω 2) Δωρεάν παροχή υγείας σε όλους τους ανασφάλιστους 3) Αύξηση της χρηματοδότησης στα νοσοκομεία. 4) Διαγραφή των οφειλών από τις ασφαλιστικές εισφορές . 5) Κατάργηση των εργολάβων. Και πάνω απ’όλα την στήριξη του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Και με Νόμο πλέον, από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ, η επιστροφή των Εργολάβων στα Νοσοκομεία και το ΤΕΛΟΣ των Ατομικών Συμβάσεων….

Κυβέρνηση Ν.Δ : Καταργεί τις 76 από τις 393 νομοθετημένες μόνιμες θέσεις εργασίας για τη Πρόνοια!!!

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ εφαρμόζει το πρόγραμμα της. Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διώχνει τις Ατομικές Συμβάσεις και φέρνει πίσω τον Εργολάβο!!!

Ερώτηση Βουλευτών Συριζα και Αίτηση κατάθεση εγγράφων για την επιλογή Διοικητών Νοσοκομείων

Στελέχη ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, χέρι-χέρι με την ΕΝΕ, αμφισβητούν και υπονομεύουν(!!) τη θέση της ΠΟΕΔΗΝ για τη χορήγηση 10 ημέρες Ειδικής Άδειας έως 31/12/2019!!!

Διοικητές Νοσοκομείων. Από το χακί στο ΚΑΠΗ, το «επιτελικό» κράτος της Κυβέρνησης της Ν.Δ, δίνει τα ρέστα του…

Ο υγειονομικός χάρτης σε «μετάφραση» του κ. Κικίλια…..

Υπουργός Υγείας κ. Κικίλια: Μετά την 4η ανακοίνωση(!!) προσλήψεων στα ΜΜΕ, μήπως είναι καιρός να τη δημοσιοποιήσετε και να τη στείλετε στο ΑΣΕΠ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κυβέρνηση Ν.Δ – Υπουργείο Υγείας-ΑΣΕΠ: Με μεθοδεύσεις βάζουν STOP στις Ατομικές Συμβάσεις. Ανοίγουν διάπλατα τη πόρτα στους Εργολάβους!!.