Τρίτη, 22 Ιούν 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

#Δράση υγειονομικών… #Ασκληπιείο.

 #Μία απάντηση στο #Δελτίο τύπου της «Φιλελεύθερης παράταξης», του Νοσοκομείου ΑΚΕ. Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου όπου η παράταξη της ΑΚΕ χωρίς κανένα φραγμό μας πετάει κατάμουτρα ότι είναι φιλελεύθερη παράταξη. Το γνωρίζουν άραγε όλοι οι συμμετέχοντες στην παράταξη και συμφωνούν με τα φιλελεύθερα σχέδια της Κυβέρνησης; Συμφωνούν με τα ΣΔΙΤ., που έχει στον σχεδιασμό για τα νοσοκομεία η φιλελεύθερη κυβέρνηση.; Τα ψέματα, και η κοροϊδία, όμως αποκαλύπτονται ένα ένα. Από τα χειροκροτήματα βρεθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία μόνοι μας. #Χωρίς προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και γιατρών. #Χωρίς εξοπλισμό ( 1 μάσκα στην βάρδια) Με την μετακίνηση γιατρών στη βόρεια Ελλάδα. Με 4000 θανάτους #Με 15 υγειονομικούς να έχουν χάσει τη μάχη. #Με τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια τους. #Με τους μικρομεσαίους να βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται. #Με τους υγειονομικούς να πέφτουμε στη μάχη με όλο μας το είναι με αυταπάρνηση και αυτοθυσία. Για να σώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Να σώσουμε και να σωθούμε. Και έρχεστε εσείς και πουλάτε ψεύτικες ελπίδες ότι έρχονται τα εμβόλια να μας σώσουν. Και εκεί όμως #ψέματα Αναγγέλεται *150.000 εμβόλια και τελικά είναι *9.500. Βγάζετε λίστες εμβολιασμού του προσωπικού χωρίς καμία ενημέρωση. Και αντί η διοίκηση να ενημερώσει το προσωπικό, ακολουθεί το παράδειγμα της «Φιλελεύθερης» κυβέρνησης.
 Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει από την αρχή της πανδημίας είναι να μιλάει για #προσωπική και #ατομική ευθύνη. Έτσι και η φιλελεύθερη παράταξή σας οποποιώντας τις ευθύνες προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες σ’ολους τους άλλους εκτός από την διοίκηση. Όχι κύριοι της Φιλελεύθερης παράταξης (είστε και επιστήμονες) δεν ειναι ευθύνη και υποχρέωση κανενός αλλου, να ενημερώσει τους συναδέλφους. #Ευθύνη και #υποχρέωση για την ενημέρωση έχει μόνο η διοίκηση. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση και είναι να οργανώσει #ημερίδα ενημέρωσης Το τμήμα και η επιτροπή λοιμώξεων, και με τους αρμόδιους επιστήμονες είναι καθ’ όλα αρμόδιοι για την ενημέρωσή μας. Δείξτε έστω και τώρα την ανάλογη #Υπευθυνότητα και #σοβαρότητα Για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αγώνας Διαρκείας για ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενάντια στις Κυβερνητικές Πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων-ΣΔΙΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!.

Αυτό το Νομοσχέδιο να μην κατατεθεί! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00)

2η ΥΠΕ – Διοικήτρια Γ.Ν Χίου: ΔιώκουνΣτελέχη γιατί «δεν σκύβουν το κεφάλι» για να ανοίξει ο δρόμος για τα ρουσφέτια του κ. Μηταράκη. Ούτε τσίπα πλέον…

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς…..

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς. Βάπτισαν «Βοήθημα» 1000€ την Αποζημίωση Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ!!.

ΘΑΥΜΑ!! Οι «υπάλληλοι» της Κυβέρνησης της Ν.Δ, τα παιδιά της ΕΝΕ και το μαγαζάκι της ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ σε 3ωρη στάση κατά της Κυβέρνησης της Ν.Δ(!!). Ήρθαν τα ύστερα του κόσμου…

Πίσω από τις μάσκες, έχουμε ΦΩΝΗ. Ήρθε η ώρα να ακουστεί…- του ΤΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ

12 Μάη: Διεθνής Ημέρα των Νοσηλευτών: Από «ήρωες, χειροκροτήματα και κλάματα » στις ανέξοδες υποσχέσεις και τον εμπαιγμό. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ της Κυβέρνησης της Ν.Δ

Ανακοίνωση για την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Μάη