Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΑ, 29/08/2020

Ανακοίνωση

Μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, όχι όμως όλους για πάντα! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Συμβάσεις ορισμένου χρόνου και έξω οι εργολάβοι απ τα Νοσοκομεία! Μήπως έχουμε μνήμη χρυσόψαρου; Αυτό δεν ήταν και παραμένει αίτημα του υγειονομικού συνδικαλιστικού κινήματος και όλων των εργαζόμενων στα Νοσοκομεία; Αυτή ήταν και η βούληση της προηγούμενης, της κυβέρνησης Σύριζα. Ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου για αρχή. Με προοπτική ανανέωσης έως την μονιμοποίησή τους. Υλοποιήθηκε, σε αρκετά νοσοκομεία, όπως υλοποιήθηκε, κολοβά είναι αλήθεια. Όχι όμως στο Ασκληπιείο Βούλας, με διάφορες προφάσεις, εν αμαρτίαις! Οι εργολάβοι αλλάζουν όμως……! Κι οι εργαζόμενοι;;;;;; Υπήρχε ποτέ πιθανότητα να σκεφτεί εργαζόμενος και να πανηγυρίσει ο κόσμος της εργασίας νίκη την μετακίνηση των εργαζομένων από τον έναν εργολάβο στον άλλον; «διασφαλίζονται»; «διατηρούνται»; οι εργαζόμενοι του προηγούμενου εργολάβου; Δηλαδή τι ζούμε; τόσα μεγαλεία θα τα αντέξουμε; Ναι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι!

Όσο το Δράμα δεν μας αφορά, δεν μας ακουμπάει και ανέξοδα παριστάνουμε τους υπερασπιστές δήθεν των αδύναμων; Γιά πόσο χρόνο θα έχουν δουλειά; Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου έχουν διάρκεια 24μηνη! Η καθαριότητα, η φύλαξη, η εστίαση στα Νοσοκομεία αποτελεί πρόσκαιρη ανάγκη; είναι κάτι έκτακτο; επείγον; Δεν καλύπτουν οι εργαζόμενοι σ αυτές τις υποστηρικτικές υπηρεσίες πάγιες και διαρκείς ανάγκες; Η σύμβαση με τον ιδιώτη εργολάβο πόση διάρκεια θα έχει;;;; Η θέση μας ξεκάθαρη και ίδια. Συμβάσεις αορίστου χρόνου! Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων Και πάνω απ’ όλα την κατάργηση των εργολάβων. Νίκη θα είναι η πλήρης διασφάλιση στην εργασία όλων και όχι η αλλαγή εργολάβου.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!. Με υπεύθυνη Δήλωση για τις «Νόμιμες συναναστροφές!!!» θα χορηγούνται οι Άδειες στους Υγειονομικούς!!. ΕΛΕΟΣ!!!