Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΑ, 10/11/2020

 

Ανακοίνωση

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Την ώρα που η πανδημία χτυπάει κόκκινο και το σύστημα υγείας ασφυκτιά και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. . Την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό δίνει τη μάχη για να στηρίξει όλη την κοινωνία. Ενα προσωπικό κουρασμένο και εξουθενωμένο. . Την ώρα που αναστέλλουν τις άδειες των Υγειονομικών. . Την ώρα που ενισχύθηκε ελάχιστα το σύστημα υγείας από την κυβέρνηση, και οι παραλείψεις τους είναι μεγάλες. Αυτή την ώρα που περιμένεις οι διοικήσεις να είναι δίπλα στους υγειονομικούς να τους στηρίζουν και να επιζητούν την συνεργασία τους, οχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, παρά επιλέγουν την τρομοκρατία, τις απειλές, τις πειθαρχικές διώξεις, τις ΕΔΕ, και κάθε μορφή εκβιασμού, απέναντι στους εργαζόμενους, και τις πιο πολλές φορές για ασήμαντες αφορμές. Με φράσεις του τύπου «εγώ αποφασίζω» «θα πέσουν κεφάλια» και άλλα τέτοια ανάλογα. Λειτουργούν σαν την Προκρούστεια κλίνη, ότι δεν μας κάνει το κόβουμε. Την ίδια ώρα, βέβαια κύριο μέλημά τους είναι οι πελατειακές τους σχέσεις, και οι τακτοποιήσεις ημετέρων. Φτιάχνοντας και ενισχύοντας το πελατειακό τους κράτος.

Συνάδελφοι, οι μάσκες πέφτουν μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Οι παραλείψεις και οι αστοχίες είναι μεγάλες. Ζητάμε από την διοίκηση και ιδιαίτερα από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ της ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ υπηρεσίας . Να σταματήσετε κάθε μορφή τρομοκρατίας και εκφοβισμού στο προσωπικό. . Να στηρίξετε και να σεβαστείτε όλους τους υγειονομικούς. Για να περάσει η πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Συνάδελφοι ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη σε όλα τα μέτωπα. Το χρέος μας ως υγειονομικοί θα το υπηρετήσουμε εξαντλητικά.

Απαιτούμε όμως την προστασία μας από όλους όσους έχουν την ευθύνη. Γιατί η εν τέλει γίνεται το ταμείο…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…