Σάββατο, 4 Δεκ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΑ, 10/11/2020

 

Ανακοίνωση

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Την ώρα που η πανδημία χτυπάει κόκκινο και το σύστημα υγείας ασφυκτιά και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. . Την ώρα που το υγειονομικό προσωπικό δίνει τη μάχη για να στηρίξει όλη την κοινωνία. Ενα προσωπικό κουρασμένο και εξουθενωμένο. . Την ώρα που αναστέλλουν τις άδειες των Υγειονομικών. . Την ώρα που ενισχύθηκε ελάχιστα το σύστημα υγείας από την κυβέρνηση, και οι παραλείψεις τους είναι μεγάλες. Αυτή την ώρα που περιμένεις οι διοικήσεις να είναι δίπλα στους υγειονομικούς να τους στηρίζουν και να επιζητούν την συνεργασία τους, οχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, παρά επιλέγουν την τρομοκρατία, τις απειλές, τις πειθαρχικές διώξεις, τις ΕΔΕ, και κάθε μορφή εκβιασμού, απέναντι στους εργαζόμενους, και τις πιο πολλές φορές για ασήμαντες αφορμές. Με φράσεις του τύπου «εγώ αποφασίζω» «θα πέσουν κεφάλια» και άλλα τέτοια ανάλογα. Λειτουργούν σαν την Προκρούστεια κλίνη, ότι δεν μας κάνει το κόβουμε. Την ίδια ώρα, βέβαια κύριο μέλημά τους είναι οι πελατειακές τους σχέσεις, και οι τακτοποιήσεις ημετέρων. Φτιάχνοντας και ενισχύοντας το πελατειακό τους κράτος.

Συνάδελφοι, οι μάσκες πέφτουν μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Οι παραλείψεις και οι αστοχίες είναι μεγάλες. Ζητάμε από την διοίκηση και ιδιαίτερα από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ της ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉΣ υπηρεσίας . Να σταματήσετε κάθε μορφή τρομοκρατίας και εκφοβισμού στο προσωπικό. . Να στηρίξετε και να σεβαστείτε όλους τους υγειονομικούς. Για να περάσει η πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Συνάδελφοι ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη σε όλα τα μέτωπα. Το χρέος μας ως υγειονομικοί θα το υπηρετήσουμε εξαντλητικά.

Απαιτούμε όμως την προστασία μας από όλους όσους έχουν την ευθύνη. Γιατί η εν τέλει γίνεται το ταμείο…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για το έκτακτο Επίδομα σε Συνταξιούχους και ΑμεΑ. Οι Υγειονομικοί ΕΚΤΟΣ(!!). ΓΙΑΤΙ;

Τέλος στα παιχνίδια της Κυβέρνησης με το Επίδομα για τους Υγειονομικούς. Να δοθεί σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς αποκλεισμούς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!

Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ … σε Νέους Αγώνες μας καλεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ στο Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Εμπαιγμός Κυβέρνησης- Υπουργού Υγείας. Παρά τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ προχωρά στην Απόλυση των Επικουρικών που είναι σε Αναστολή.

7η ΥΠΕ: Διοικήτρια και Διοικητές ΔΕΝ εφαρμόζουν τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του Υπουργείου για ανανέωση των Συμβάσεων(!!). Το Επιτελικό Κράτος στα καλύτερά του…

Τέλος στα παιχνίδια Διοικήσεων με τη παράταση των συμβάσεων όσων είναι σε Αναστολή. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ανανεωθούν ΟΛΕΣ οι Συμβάσεις Επικουρικών.

Αθλιότητες Κυβέρνησης – Υπουργείου Υγείας. ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ: Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»