Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Ανακοίνωση της παράταξης Αγώνας – Αντίσταση – Ανατροπή του Νοσ. Έλενα Βενιζέλου για την θέρμανση

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε πάλι τις τηλεπερσόνες του Νοσοκομείου να βρυχώνται στα κανάλια υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το μεγαλύτερο Μαιευτήριο της χώρας είναι στον πάγο. Τα μωρά γεννιούνται σε βαθιά κατάψυξη και οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς έχουν ειδικές προδιαγραφές για να μπορούν να εργάζονται και να επιβιώνουν –ενίοτε και με κοντομάνικα- σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Το θράσος των τηλεαστέρων μας, ξεπερνά κάθε όριο. Μπροστά σε εξαγριωμένους εργαζόμενους που τους ζητούν το λόγο για το ότι ακόμη μια φορά είναι υπεύθυνοι για τον διασυρμό του νοσοκομείου, εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι έχουμε θέμα με την θέρμανση. Ο κ. Πρόεδρος και ο star κ. Αντιπρόεδρος έκαναν πάλι το θαύμα τους. Φορείς του μικρού και ευέλικτου κράτους στο Νοσοκομείο μας, τόσο προσηλωμένοι στο στόχος τους για απαξίωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, κάνουν ότι μπορούν για να κρατούν ζωντανή την ελπίδα στα συμφέροντα που υπηρετούν.

Μπορεί το ψέμα τους να είναι ολοφάνερο για όλους εμάς πέρα από συνδικαλιστικές παρατάξεις και κομματικές προτιμήσεις. Τα κίνητρά τους όμως δεν είναι. Έχει παγώσει ο εγκέφαλός τους στους -3 που ισχυρίζονται ότι εργάζονται και δεν λειτουργεί πλέον; Αλλά μπα, την προηγούμενη φορά που μας διασύρανε ήταν φθινόπωρο. Τότε; ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; Σίγουρα όχι των εργαζομένων, ούτε των ασθενών, ούτε του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Σίγουρα όχι των συναδέλφων που τους ψήφισαν. Δεν νομίζουμε ότι κάποιος από τους εργαζόμενους τους εξουσιοδότησε να δυσφημούν το Νοσοκομείο. Ούτε φυσικά να το αδειάζουν από ασθενείς κάθε τρεις και λίγο χωρίς πραγματικό λόγο και αιτία.  Που αποσκοπεί λοιπόν η διασπορά ψευδών ειδήσεων; Γιατί για άλλη μια φορά προσπαθούν να διώξουν τους ασθενείς από το ‘Έλενα Βενιζέλου; Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν την ψήφο που τους εμπιστεύτηκε ένα μέρος των εργαζομένων για αλλότριους σκοπούς;

Όσοι επιθυμούν να κρατούν ζωντανή την ελπίδα του «μικρού και ευέλικτου» κράτους, όσοι πρόθυμα στέλνουν τον κόσμο που επιστρέφει στο Δημόσιο Νοσοκομείο σε ιδιωτικές δομές, όσοι χρησιμοποιούν βρώμικο πόλεμο με μέσα που δεν διαθέτουν συνήθως οι εργαζόμενοι, όπως μονομερή πρόσβαση στα ΜΜΕ, δεν είναι με τους εργαζόμενους. Δεν είναι με το Νοσοκομείο, Δεν είναι με την Δημόσια Υγεία. Είναι εναντίον όλων αυτών. Είναι εναντίον μας.

Για αυτό έχει σημασία ποια είναι η θέση των υπολοίπων μελών του ΔΣ του Σωματείου. Να μάθουν οι εργαζόμενοι  ποια θέση παίρνει η κάθε παράταξη αλλά και το κάθε μέλος ατομικά.

Αλλά τι λέμε τώρα; Πότε συνεδρίασε το Σωματείο και εξουσιοδότησε τον κ. Πρόεδρο και τον κ. Αντιπρόεδρο να βγουν στα κανάλια και να ξεφουρνίσουν ότι τους κατέβει; ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΔΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…