Σάββατο, 6 Μάρ 2021

Ανακοινωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

23/1/2020

ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Με εντολή ΚΙΚΙΛΙΑ η μετακίνηση της Παθολογοανατόμου από το Νοσοκομείο μας στον Αλεξάνδρας. Ο Υπουργός πήρε επάνω του το θέμα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.  ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Αντί να κλείσει ή να λειτουργεί υποστελεχωμένο 1 τμήμα θα λειτουργούν υποστελεχωμένα 2 τμήματα. Οι χειρουργημένοι ασθενείς που ήδη περιμένουν 1,5 μήνα για να πάρουν το αποτέλεσμα της παθολογοανατομικής τους εξέτασης, θα πρέπει πλέον να περιμένουν τουλάχιστον 2 μήνες. Το προσωπικό  που εργάζεται στο άκρως επικίνδυνο και επιβαρυμένο από καρκινογόνες και τοξικές ουσίες παθολογοανατομικό εργαστήριο, θα πρέπει να εκτίθετε επιπλέον ώρες στις ουσίες αυτές για να ανταποκριθεί στον όγκο της δουλειάς τους με κίνδυνο για την υγείας τους.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ;

Καμία ξεκάθαρη δέσμευση δεν υπάρχει από το Υπουργείο για τις ανανεώσεις της θητείας των επικουρικών που ήδη υπηρετούν. Μετά από τόσα χρόνια στο Νοσοκομείο 5 επικουρικοί ειδικευμένοι πλέον στα μαιευτικά – γυναικολογικά περιστατικά δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά μετά τις 31/01 ενώ ένας είναι σίγουρα απολυμένος εφόσον η θέση του δεν εγκρίθηκε από την ΥΠΕ.

Προσλήψεις γιατρών ανακοινώνονται αλλά θέσεις δεν προκυρήσονται. 940 θέσεις έχουν ανακοινωθεί και ξαναανακοινωθεί. Μέχρι εκεί. . Αλλά και για τους επιτυχόντες της προκήρυξης για τους  γιατρούς των ΤΕΠ που είχε ήδη ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις.

ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ

Προτοφανείς οι ελλείψεις υλικού τους τελευταίους μήνες. Ούτε όταν μπήκαμε στο 1ο μνημόνιο δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα. Μνημονιακές πολιτικές 1ου μνημονίου από την πίσω πόρτα;

 

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΦΙΛΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απίστευτο!! Στο Γ.Ν Κορίνθου, τα test για τα Αντισώματα για τους Εργαζόμενους, δεν τα χορηγεί η Διοίκηση, αλλά ο Υπουργός- Βουλευτής της Ν.Δ με τη ευγενή χορηγία του Ιατρικού Κέντρου!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/2/2021 – ΑΡΜΑ

Οσμή Σκανδάλου στο ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΒΑΕ: Από τις διαψεύσεις του κ. Υπουργού στην «ένταξη» bonusκάποιων(;) μέσω διαρροών από τα Νέα του «Πρωθυπουργού» κ. Μαρινάκη. Και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

«Σιγά μη κλάψω, σιγά μη ΦΟΒΗΘΩ…»

Οι Υγειονομικοί στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Αγώνα για ένα Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ στις Κινητοποιήσεις.

Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού στην Υγεία: Οι «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ» του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ των Αριθμών. Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ….

Εμβολιαστικά Κέντρα με εθελοντές(!!) με Αναστολή Λειτουργίας Κ. Υ και Ασθενοφόρα χωρίς πόρτες και Πινακίδες(!!). Το Επιτελικό-Κομματικό Κράτος και οι «Άριστοι» της Ν.Δ μεγαλουργούν…