Πέμπτη, 4 Ιούν 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κινητοποίηση Πέμπτη 14/11 στην ΥΠΕ: Να ενισχυθεί ΑΜΕΣΑ με ΜΟΝΙΜΟ και Επικουρικό  Προσωπικό. Να ανανεωθούν ΟΛΕΣ οι συμβάσεις Επικουρικών Γιατρών που λήγουν. Να καλυφθούν ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ οι χρηματοδοτικές ανάγκες για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Η ελλιπής χρηματοδότηση, το ΠΑΓΩΜΑ των Προσλήψεων, επιτείνουν τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου.  Ήδη, σε σχέση με τις πληρωμές υποχρεώσεων, το Νοσοκομείο είναι πίσω 5 μήνες(!!) σε σχέση με το 2018, ενώ οι ήδη προκηρυγμένες  23 Θέσεις Μόνιμων Γιατρών, έχουν ΠΑΓΩΣΕΙ τους  Διορισμούς (ΤΕΠ)  και την ολοκλήρωση των Κρίσεων και Διορισμών στις υπόλοιπες 10 Θέσεις. Από την άλλη εκκρεμεί, παρά τις Δεσμεύσεις του Υπουργείου,  η ενεργοποίηση της Προκήρυξης του Μαΐου 2019, που αφορά 8 Μόνιμες Θέσεις Γιατρών.

Ταυτόχρονα, η απόφαση της Κυβέρνησης της Ν.Δ, να ΜΗΝ  προχωρήσει στη Προκήρυξη των 1300 Θέσεων Λοιπού Προσωπικού για τα Νοσοκομεία, αυξάνει δραματικά τις ελλείψεις λόγω των αποχωρήσεων που δεν καλύπτονται πλέον. Να θυμίσουμε εδώ, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για το 2019, είχε εγκρίνει και δεσμεύσει χρηματοδότηση, για 2500 Θέσεις Μονίμων( που θα κάλυπταν τις αποχωρήσεις του 2018) τις οποίες κρατά στα συρτάρια του και δεν τις υλοποιεί, το Υπουργείο Υγείας.  Κλείνοντας τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης και του παγώματος των προσλήψεων,  η Κυβέρνηση της Ν.Δ, προετοιμάζει το έδαφος για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση και συρρίκνωση των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

 Μονόδρομο αποτελεί πλέον η Παρέμβαση στην ΥΠΕ, και το επόμενο διάστημα ΣΙΓΟΥΡΑ και στο Υπουργείο Υγείας, μια και το μετέωρο καθεστώς με τις Διοικήσεις, δεν μπορεί να δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις στις διεκδικήσεις μας. Συνεχίζουμε…

Πέμπτη 14/11. Στάση 8-1μμ και συγκέντρωση στην 2η ΥΠΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Να Διοριστούν ΑΜΕΣΑ οι 13 Γιατροί των ΤΕΠ. Να ολοκληρωθούν οι κρίσεις και να Διοριστούν οι 10 Θέσεις Γιατρών που έχουν ήδη προκηρυχτεί. Να  εκδοθούν οι Προκηρύξεις των 902 Γιατρών και των 1300 Θέσεων Λοιπού Προσωπικού. Να ολοκληρωθεί ΑΜΕΣΑ η 2Κ19, που αφορά 15 Θέσεις Μονίμων για το Νοσοκομείο. Ενίσχυση του Νοσοκομείου με ΜΟΝΙΜΟ και ΑΜΕΣΑ με Επικουρικό Προσωπικό. ΑΜΕΣΗ Κάλυψη των  χρηματοδοτικών αναγκών του Νοσοκομείου. Ανανέωση των συμβάσεων ΟΛΩΝ των Επικουρικών Γιατρών.

Υ.Γ: Μετά την ανανέωση της θητείας των «παράνομων» εργαζομένων του ΟΑΕΔ, δεύτερη ΝΙΚΗ θα είναι η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την  ανανέωση (;) της θητείας των Επικουρικών ΕΣΠΑ. Ήδη το Υπουργείο, φαίνεται να έχει διασφαλίσει(;)  την αναγκαία χρηματοδότηση, και το επόμενο διάστημα πιθανόν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το χρόνο ανανέωσης….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..