Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κινητοποίηση Πέμπτη 14/11 στην ΥΠΕ: Να ενισχυθεί ΑΜΕΣΑ με ΜΟΝΙΜΟ και Επικουρικό  Προσωπικό. Να ανανεωθούν ΟΛΕΣ οι συμβάσεις Επικουρικών Γιατρών που λήγουν. Να καλυφθούν ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ οι χρηματοδοτικές ανάγκες για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Η ελλιπής χρηματοδότηση, το ΠΑΓΩΜΑ των Προσλήψεων, επιτείνουν τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου.  Ήδη, σε σχέση με τις πληρωμές υποχρεώσεων, το Νοσοκομείο είναι πίσω 5 μήνες(!!) σε σχέση με το 2018, ενώ οι ήδη προκηρυγμένες  23 Θέσεις Μόνιμων Γιατρών, έχουν ΠΑΓΩΣΕΙ τους  Διορισμούς (ΤΕΠ)  και την ολοκλήρωση των Κρίσεων και Διορισμών στις υπόλοιπες 10 Θέσεις. Από την άλλη εκκρεμεί, παρά τις Δεσμεύσεις του Υπουργείου,  η ενεργοποίηση της Προκήρυξης του Μαΐου 2019, που αφορά 8 Μόνιμες Θέσεις Γιατρών.

Ταυτόχρονα, η απόφαση της Κυβέρνησης της Ν.Δ, να ΜΗΝ  προχωρήσει στη Προκήρυξη των 1300 Θέσεων Λοιπού Προσωπικού για τα Νοσοκομεία, αυξάνει δραματικά τις ελλείψεις λόγω των αποχωρήσεων που δεν καλύπτονται πλέον. Να θυμίσουμε εδώ, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για το 2019, είχε εγκρίνει και δεσμεύσει χρηματοδότηση, για 2500 Θέσεις Μονίμων( που θα κάλυπταν τις αποχωρήσεις του 2018) τις οποίες κρατά στα συρτάρια του και δεν τις υλοποιεί, το Υπουργείο Υγείας.  Κλείνοντας τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης και του παγώματος των προσλήψεων,  η Κυβέρνηση της Ν.Δ, προετοιμάζει το έδαφος για την σχεδιαζόμενη υποβάθμιση και συρρίκνωση των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

 Μονόδρομο αποτελεί πλέον η Παρέμβαση στην ΥΠΕ, και το επόμενο διάστημα ΣΙΓΟΥΡΑ και στο Υπουργείο Υγείας, μια και το μετέωρο καθεστώς με τις Διοικήσεις, δεν μπορεί να δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις στις διεκδικήσεις μας. Συνεχίζουμε…

Πέμπτη 14/11. Στάση 8-1μμ και συγκέντρωση στην 2η ΥΠΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Να Διοριστούν ΑΜΕΣΑ οι 13 Γιατροί των ΤΕΠ. Να ολοκληρωθούν οι κρίσεις και να Διοριστούν οι 10 Θέσεις Γιατρών που έχουν ήδη προκηρυχτεί. Να  εκδοθούν οι Προκηρύξεις των 902 Γιατρών και των 1300 Θέσεων Λοιπού Προσωπικού. Να ολοκληρωθεί ΑΜΕΣΑ η 2Κ19, που αφορά 15 Θέσεις Μονίμων για το Νοσοκομείο. Ενίσχυση του Νοσοκομείου με ΜΟΝΙΜΟ και ΑΜΕΣΑ με Επικουρικό Προσωπικό. ΑΜΕΣΗ Κάλυψη των  χρηματοδοτικών αναγκών του Νοσοκομείου. Ανανέωση των συμβάσεων ΟΛΩΝ των Επικουρικών Γιατρών.

Υ.Γ: Μετά την ανανέωση της θητείας των «παράνομων» εργαζομένων του ΟΑΕΔ, δεύτερη ΝΙΚΗ θα είναι η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την  ανανέωση (;) της θητείας των Επικουρικών ΕΣΠΑ. Ήδη το Υπουργείο, φαίνεται να έχει διασφαλίσει(;)  την αναγκαία χρηματοδότηση, και το επόμενο διάστημα πιθανόν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το χρόνο ανανέωσης….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!