Δευτέρα, 13 Ιούλ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Να μην μετακινηθούν οι 14 Νοσηλευτές στο «Άττικα». Να ΜΕΙΝΟΥΝ στο Νοσοκομείο και να ανοίξει η ΜΑΦ Λατσείου και να ενισχυθούν οι ΜΕΘ και οι Κλινικές.

Το Θριάσιο Νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με 35 Άτομα Επικουρικό Προσωπικό. Οι πρώτοι 14 συνάδελφοι Επικουρικοί Νοσηλευτές ενίσχυσαν τις Κλινικές που νοσηλεύουν τα περιστατικά Κορωνοϊού και τη ΜΕΘ για να ανοίξει το 8ο Κρεβάτι. Οι υπόλοιποι 14 που ήρθαν 30-31/3, τοποθετήθηκαν για εκπαίδευση στις Κλινικές που έχουν Κορωνοιό και στις ΜΕΘ για εκπαίδευση.

Δυστυχώς, όπως ενημερωθήκαμε, οι 14 τελευταίοι Επικουρικοί Νοσηλευτές, δεν θα μείνουν στο Θριάσιο, μόλις τελειώσει η εκπαίδευση, αλλά θα μετακινηθούν στο «Άττικα» για να εργαστούν εκεί, όσο θα νοσηλεύειτο Ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης(;)  περιστατικά Κορωνοϊού!!. Μετά τη λήξη της «επίταξης» και της οικονομικής ενίσχυσης με δημόσιο χρήμα, υπάρχει η διαβεβαίωση(;) ότι θα επιστρέψουν στο Θριάσιο Νοσοκομείο και θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό, μέχρι τη λήξη της σύμβασης τους (24 μήνες).

Εμείς ζητάμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 2ης ΥΠΕ:

Να μην μετακινηθούν οι 14 Νοσηλευτές στο «Άττικα» και να συνεχίσουν να εργάζονται στο Νοσοκομείο.

Να στελεχώσουν, μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση, τη ΜΑΦ ΛΑΤΣΕΙΟΥ και να ανοίξει ( με τον απαραίτητο Εξοπλισμό, που εκκρεμεί ακόμα..)  στη πρώτη Γραμμή, για την αντιμετώπιση  περιστατικών Κορωνοϊού, όπως και τις ΜΕΘ  και τις Κλινικές που Νοσηλεύουν Κορωνοιό.

Οι εργαζόμενοι να καλύψουν ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ του Νοσοκομείου σε Προσωπικό και να μην χρησιμοποιηθούν στο Ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Καλούμε ΧΘΕΣ τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου, να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ τις μετακινήσεις των 14 Νοσηλευτών στο «Άττικα» και να παραμείνουν στο Νοσοκομεία, στηρίζοντας και ανοίγοντας  τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΦ του ΘΡΙΑΣΙΟΥ και όχι τα οικονομικά deal Ιδιωτών Επιχειρηματιών και Κυβέρνησης Ν.Δ.

ΟΙ 14 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ DEAL ΙΔΙΩΤΩΝ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ένας χρόνος Υπουργείο Υγείας- Κυβέρνηση Ν.Δ: ΜΗΔΕΝ Προκηρύξεις(!!), ΜΗΔΕΝ Μόνιμες Προσλήψεις(!!). Να ναι καλά τα παιδιά…

Κυβέρνηση Ν.Δ και τα Υπουργεία Εργασίας-Οικονομικών μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ για το Ανθυγιεινό και την Ένταξη στα ΒΑΕ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Δεν κλιμακώνει τον Αγώνα. Απίστευτοι…

Γ.Ν. Κορίνθου: Ο «Άριστος» Διοικητής της Ν.Δ τοποθετεί Διευθυντή όχι με βάση το Νόμο, αλλά με τη Κομματική πρόταση της Ν.Δ. ΑΞΙΟΣ!!.

Γ.Ν Τρικάλων: Η Διοίκηση στα ένδοξα βήματα της ΕΡΕ!!. Δίωξη εργαζόμενου λόγω «Πολιτικών Φρονημάτων»!!. ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ξανάνοιξαν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Απεργοσπαστικό Μηχανισμό για τους Νοσηλευτές στα Νοσοκομεία, ετοιμάζουν οι γνωστοί «μηχανισμοί»Υπουργείου – Νοσηλευτών. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ του ΓΝΘ Ιπποκρατείου

Ανθυγιεινό Επίδομα: Σε 15 ΜΕΡΕΣ ΛΗΓΕΙ(!!). Τα προβλήματα και η «Σοβαρή και Συνεπής» διαχρονική ανάδειξη τους από τη Πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Επί ΣΥΡΙΖΑ (έληγε 28/2/2019) Στάσεις- Κινητοποιήσεις- καταγγελίες…

4η ΥΠΕ: Καλεί τους Νοσηλευτές να δηλώσουν, ότι αποδέχονται και συμφωνούν με τις Παρανομίες Υπηρεσιών και Διοικήσεων(!!). ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!.

Στις 16 Ιούνη στέλνουμε ΜΗΝΥΜΑ στη Κυβέρνηση: Τα σχέδια τους για ΣΔΙΤ και Ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!