Κυριακή, 23 Φεβ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Μετά από 18 χρόνια(!!) οι Εργολάβοι φεύγουν από το Νοσοκομείο. Ατομικές Συμβάσεις στη Φύλαξη, ΑΜΕΣΑ στη Σίτιση, Προκήρυξη για τη Καθαριότητα»

Από τη Τρίτη 7/5, μια ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ξημέρωσε για το Νοσοκομείο. Μετά από 18(!!!) χρόνια, οι Εργολάβοι της εκμετάλλευσης και  των συνθηκών Γαλέρας για τους εργαζόμενους, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (σταδιακά..) ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(!!). Ήδη στη Φύλαξη, έχουμε τη πρόσληψη 21 συναδέλφων με Ατομικές Συμβάσεις 2χρόνων. Με μισθούς έως και 300ευρώ μηνιαίως παραπάνω, ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ δικαιώματα, ανθρώπινα ωράρια, ημέρες ανάπαυσης. Εργαζόμενοι που θα εργάζονται με αξιοπρέπεια, δεν θα ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, δεν θα τους ΚΛΕΒΟΥΝ τα ένσημα, δεν θα τους ΧΡΩΣΤΑΝΕ τους μισθούς, όπως γίνονταν τόσα χρόνια με τους Εργολάβους.

Με την έγκριση δε της τροποποίησης του Προϋπολογισμού τη Παρασκευή 10/5, το Νοσοκομείο ΑΜΕΣΑ θα προχωρήσει και σε Ατομικές Συμβάσεις στη Σίτιση, σύμφωνα με τη Προκήρυξη που είχε ολοκληρωθεί, αλλά δεν υλοποιήθηκε, λόγω δικαστικής εμπλοκής.

Το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από το Νοσοκομείο είναι να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες τη Προκήρυξη για Ατομικές Συμβάσεις στη Καθαριότητα και να ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι.

Η οριστική εκδίωξη των Εργολάβων από ΟΛΑ τα  Νοσοκομεία, είναι μια μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ( και με τη βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου..) απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, αφού το πολιτικό τους αφήγημα ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ, οι υποστηρικτικές υπηρεσίες ( Σίτιση, Φύλαξη, Καθαριότητα) να παρέχονται ΜΟΝΟ(!!) από Εργολάβους. Οι Ατομικές Συμβάσεις, αποτελούν ένα πρώτο, άμεσο και θετικό βήμα, που βοηθάει στη διαχρονική διεκδίκηση και υλοποίηση του  Αιτήματος για:

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΙΤΙΣΗ-ΦΥΛΑΞΗ και τη στελέχωση τους ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ (Επιτέλους…)  ΠΡΑΞΗ!!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανακοίνωση της Δράσης Υγειονομικών στο Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Διώξεις-Καθαιρέσεις Εκτοπίσεις Στελεχών σε Όλη την Ελλάδα από τις Κομματικές Διοικήσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ σιωπά…

Δεν παίζεται η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ!!. Η Ν.Δ καταργεί τη Δωρεά Μηχανημάτων για παραγωγή Ραδιοφαρμάκου από το Δημόσιο και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να τη καταγγείλουν!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ – Νέες επιθέσεις σε διασώστες του ΕΚΑΒ. Ανάγκη επείγουσας νομοθέτησης

Κυβέρνηση Ν.Δ και Υπουργείο Υγείας. Ακυρώνουν Δωρεά Μηχανημάτων στο Δημόσιο για παραγωγή Ακριβού Φαρμάκου για το Καρκίνο, προς όφελος Ιδιωτών(!!)

Το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι το ΠΡΩΤΟ ΝΠΔΔ που μετατρέπει, με Νόμο, σε ΝΠΙΔ η Κυβέρνηση της Ν.Δ(!!!). Έπονται και άλλα….

Προσοχή!!. Silver Alert. Χάθηκε η πρόταση «καταγγέλλω τη Κυβέρνηση» από τις Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ από τις 8 Ιουλίου. Τελευταία φορά, που εμφανίστηκε, ήταν κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει πληροφορίες ή την έχει βρει, ας επικοινωνήσει με τη πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) της ΠΟΕΔΗΝ…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ (Σ.Ε.Γ.Π.Ν.Α.Σ)

Καταγγελία από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ν.Μ. Αμαλιάδας

Ιστορική Απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ!! Μετά από πρόταση του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα (Α.Ρ.Μ.Α) ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η διεξαγωγή Καταστατικού Συνεδρίου με Μόνο Θέμα: Ένταξη ΟΛΩΝ των εργαζομένων, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, ως μέλη των Σωματείων και της ΠΟΕΔΗΝ!!