Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Μετά από 18 χρόνια(!!) οι Εργολάβοι φεύγουν από το Νοσοκομείο. Ατομικές Συμβάσεις στη Φύλαξη, ΑΜΕΣΑ στη Σίτιση, Προκήρυξη για τη Καθαριότητα»

Από τη Τρίτη 7/5, μια ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ξημέρωσε για το Νοσοκομείο. Μετά από 18(!!!) χρόνια, οι Εργολάβοι της εκμετάλλευσης και  των συνθηκών Γαλέρας για τους εργαζόμενους, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (σταδιακά..) ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(!!). Ήδη στη Φύλαξη, έχουμε τη πρόσληψη 21 συναδέλφων με Ατομικές Συμβάσεις 2χρόνων. Με μισθούς έως και 300ευρώ μηνιαίως παραπάνω, ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ δικαιώματα, ανθρώπινα ωράρια, ημέρες ανάπαυσης. Εργαζόμενοι που θα εργάζονται με αξιοπρέπεια, δεν θα ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, δεν θα τους ΚΛΕΒΟΥΝ τα ένσημα, δεν θα τους ΧΡΩΣΤΑΝΕ τους μισθούς, όπως γίνονταν τόσα χρόνια με τους Εργολάβους.

Με την έγκριση δε της τροποποίησης του Προϋπολογισμού τη Παρασκευή 10/5, το Νοσοκομείο ΑΜΕΣΑ θα προχωρήσει και σε Ατομικές Συμβάσεις στη Σίτιση, σύμφωνα με τη Προκήρυξη που είχε ολοκληρωθεί, αλλά δεν υλοποιήθηκε, λόγω δικαστικής εμπλοκής.

Το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από το Νοσοκομείο είναι να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες τη Προκήρυξη για Ατομικές Συμβάσεις στη Καθαριότητα και να ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι.

Η οριστική εκδίωξη των Εργολάβων από ΟΛΑ τα  Νοσοκομεία, είναι μια μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ( και με τη βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου..) απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, αφού το πολιτικό τους αφήγημα ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ, οι υποστηρικτικές υπηρεσίες ( Σίτιση, Φύλαξη, Καθαριότητα) να παρέχονται ΜΟΝΟ(!!) από Εργολάβους. Οι Ατομικές Συμβάσεις, αποτελούν ένα πρώτο, άμεσο και θετικό βήμα, που βοηθάει στη διαχρονική διεκδίκηση και υλοποίηση του  Αιτήματος για:

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΙΤΙΣΗ-ΦΥΛΑΞΗ και τη στελέχωση τους ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ (Επιτέλους…)  ΠΡΑΞΗ!!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…