Δευτέρα, 20 Μάι 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Μετά από 18 χρόνια(!!) οι Εργολάβοι φεύγουν από το Νοσοκομείο. Ατομικές Συμβάσεις στη Φύλαξη, ΑΜΕΣΑ στη Σίτιση, Προκήρυξη για τη Καθαριότητα»

Από τη Τρίτη 7/5, μια ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ξημέρωσε για το Νοσοκομείο. Μετά από 18(!!!) χρόνια, οι Εργολάβοι της εκμετάλλευσης και  των συνθηκών Γαλέρας για τους εργαζόμενους, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (σταδιακά..) ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(!!). Ήδη στη Φύλαξη, έχουμε τη πρόσληψη 21 συναδέλφων με Ατομικές Συμβάσεις 2χρόνων. Με μισθούς έως και 300ευρώ μηνιαίως παραπάνω, ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ δικαιώματα, ανθρώπινα ωράρια, ημέρες ανάπαυσης. Εργαζόμενοι που θα εργάζονται με αξιοπρέπεια, δεν θα ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, δεν θα τους ΚΛΕΒΟΥΝ τα ένσημα, δεν θα τους ΧΡΩΣΤΑΝΕ τους μισθούς, όπως γίνονταν τόσα χρόνια με τους Εργολάβους.

Με την έγκριση δε της τροποποίησης του Προϋπολογισμού τη Παρασκευή 10/5, το Νοσοκομείο ΑΜΕΣΑ θα προχωρήσει και σε Ατομικές Συμβάσεις στη Σίτιση, σύμφωνα με τη Προκήρυξη που είχε ολοκληρωθεί, αλλά δεν υλοποιήθηκε, λόγω δικαστικής εμπλοκής.

Το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από το Νοσοκομείο είναι να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ η Διοίκηση και οι Υπηρεσίες τη Προκήρυξη για Ατομικές Συμβάσεις στη Καθαριότητα και να ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι.

Η οριστική εκδίωξη των Εργολάβων από ΟΛΑ τα  Νοσοκομεία, είναι μια μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ( και με τη βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου..) απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, αφού το πολιτικό τους αφήγημα ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ, οι υποστηρικτικές υπηρεσίες ( Σίτιση, Φύλαξη, Καθαριότητα) να παρέχονται ΜΟΝΟ(!!) από Εργολάβους. Οι Ατομικές Συμβάσεις, αποτελούν ένα πρώτο, άμεσο και θετικό βήμα, που βοηθάει στη διαχρονική διεκδίκηση και υλοποίηση του  Αιτήματος για:

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΣΙΤΙΣΗ-ΦΥΛΑΞΗ και τη στελέχωση τους ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ (Επιτέλους…)  ΠΡΑΞΗ!!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συγκέντρωση κ. Μητσοτάκη στα Χανιά: «Μία (δύο..) φωτογραφίες 1000 λέξεις….»

Θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας κάνει πειραματόζωα; του Πέτρου Κατσάκου

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ τη Πέμπτη 16/5/2019………..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Μπουλντόζες στα δημόσια νοσοκομεία οραματίζονται Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ!!!

Σιωπή της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ: Και με τη βούλα επίσημο παράρτημα των Ομίλων Μαρινάκη- Αλαφούζου στον αγώνα για να φύγει η «Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ!!!»

Μητσοτάκης – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ν.Δ για την Υγεία: «Θα δώσω τη Διοίκηση των Νοσοκομείων σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!. Δημόσιοι Υπάλληλοι θα δουλεύουν σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα μέσα στα Νοσοκομεία!!!!»

Διοικητές Νοσοκομείων(!!!) και Υπηρεσιακοί παράγοντες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να εφαρμόσουν το Νόμο, την Υπουργική Απόφαση και την Εγκύκλιο για την επέκταση των Ειδικών Αδειών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ – ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Το «τσάμπα τέλος» στην δημόσια υγεία, η Ν.Δ. απειλεί τους ανασφάλιστους!!!