Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

Όσα δεν θα μάθετε από τη παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο. Πράξη πρώτη….

Η πλειοψηφία του Σωματείου, με ανακοινώσεις και δηλώσεις, αναδεικνύει το πολιτικό αφήγημα του ΚΚΕ, για την Υγεία. Δώστου «επιχειρηματικότητα», δώστου «Μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση» συνεχίζεται με τη σημερινή Κυβέρνηση η ίδια πολιτική που εφάρμοζαν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Ας δούμε όμως τη πραγματικότητα με συγκεκριμένα στοιχεία που αποδομούν τη προπαγάνδα και τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ. Υποστηρίζει ότι το ΠΑΜΕ  « σταθερά μειώνονται οι δαπάνες για την Υγεία». Πράξη πρώτη η χρηματοδότηση για τα δεδουλευμένα…

ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ –ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ –ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2015  (Προυπολογισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

Επιστημονικό προσωπικό: 61.027 .     Μόνιμοι- ΙΔΟΧ: 566.420 .  ΣΥΝΟΛΟ: 627.447ε    .

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2018  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 123.100 .   Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 816.000€ .  ΣΥΝΟΛΟ:  939.100  . ( Υ.Γ: Υπήρξε ένα πρόσθετο κονδύλι 80.000€, στο τέλος του έτους..)

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2019  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 120.000€ .  Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 889.500€ .    ΣΥΝΟΛΟ: 1.009.500 €  .

Έχουμε λοιπόν μια αύξηση στα χρόνια της σημερινής Κυβέρνησης  382.053 ποσοστό αύξησης ΠΑΝΩ  ΑΠΟ 60% !!!  από το ποσό που είχαν δώσει ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ το 2015. Στο αυξημένο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και η αύξηση κατά 22% του ωρομισθίου, από το 2017, η μοναδική αύξηση ωρομισθίου από το 2000!!!!

Απέναντι στα ψέματα και την κομματική προπαγάνδα της παρέας του ΠΑΜΕ, απαντάμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  που επιβεβαιώνουν την ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Όσο λοιπόν και να το προπαγανδίζει  το ΠΑΜΕ , η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η πολιτική που ασκείται σήμερα, που ενισχύει με χρηματοδότηση και ανθρώπινο δυναμικό την Υγεία , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις πολιτικές συρρίκνωσης και υποχρηματοδότησης της Υγείας των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…