Πέμπτη, 21 Φεβ 2019

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

Όσα δεν θα μάθετε από τη παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο. Πράξη πρώτη….

Η πλειοψηφία του Σωματείου, με ανακοινώσεις και δηλώσεις, αναδεικνύει το πολιτικό αφήγημα του ΚΚΕ, για την Υγεία. Δώστου «επιχειρηματικότητα», δώστου «Μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση» συνεχίζεται με τη σημερινή Κυβέρνηση η ίδια πολιτική που εφάρμοζαν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Ας δούμε όμως τη πραγματικότητα με συγκεκριμένα στοιχεία που αποδομούν τη προπαγάνδα και τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ. Υποστηρίζει ότι το ΠΑΜΕ  « σταθερά μειώνονται οι δαπάνες για την Υγεία». Πράξη πρώτη η χρηματοδότηση για τα δεδουλευμένα…

ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ –ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ –ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2015  (Προυπολογισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

Επιστημονικό προσωπικό: 61.027 .     Μόνιμοι- ΙΔΟΧ: 566.420 .  ΣΥΝΟΛΟ: 627.447ε    .

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2018  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 123.100 .   Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 816.000€ .  ΣΥΝΟΛΟ:  939.100  . ( Υ.Γ: Υπήρξε ένα πρόσθετο κονδύλι 80.000€, στο τέλος του έτους..)

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2019  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 120.000€ .  Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 889.500€ .    ΣΥΝΟΛΟ: 1.009.500 €  .

Έχουμε λοιπόν μια αύξηση στα χρόνια της σημερινής Κυβέρνησης  382.053 ποσοστό αύξησης ΠΑΝΩ  ΑΠΟ 60% !!!  από το ποσό που είχαν δώσει ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ το 2015. Στο αυξημένο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και η αύξηση κατά 22% του ωρομισθίου, από το 2017, η μοναδική αύξηση ωρομισθίου από το 2000!!!!

Απέναντι στα ψέματα και την κομματική προπαγάνδα της παρέας του ΠΑΜΕ, απαντάμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  που επιβεβαιώνουν την ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Όσο λοιπόν και να το προπαγανδίζει  το ΠΑΜΕ , η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η πολιτική που ασκείται σήμερα, που ενισχύει με χρηματοδότηση και ανθρώπινο δυναμικό την Υγεία , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις πολιτικές συρρίκνωσης και υποχρηματοδότησης της Υγείας των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κ. Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Ν.Δ: « Το ένα προς πέντε(1/5) στις προσλήψεις θα ισχύει και για την Υγεία και για τη Παιδεία!!!»

Ο ευτελισμός της Θεσμικής λειτουργίας της ΠΟΕΔΗΝ, από τη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν έχει τελειωμό. Άλλη μια απόφαση, μια προσφυγή στη Δικαιοσύνη, που δεν συζητήθηκε και δεν αποφασίστηκε πουθενά…..

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου : Τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, πράξη Δεύτερη…

Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γ.Ν. Κιλκίς

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Ούτε λέξη δεν ψέλλισε ο Πρόεδρος και η παρέα του μπροστά στον Αρχηγό τους…

Ενίσχυση 30 Νοσοκομείων Αθήνας- Πειραιά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τη Περιφέρεια Αττικής αξίας 40,6 εκατομμυρίων

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ-Κυριακός Μητσοτάκης: Στην «ίδια γραμμή» αθλιότητας, κινδυνολογίας καιπαραπληροφόρησης για τη Δημόσια Υγεία

Γραφικός Πρόεδρος vs Κρατική Ασφάλεια

Συνέχιση της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας