Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

Όσα δεν θα μάθετε από τη παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο. Πράξη πρώτη….

Η πλειοψηφία του Σωματείου, με ανακοινώσεις και δηλώσεις, αναδεικνύει το πολιτικό αφήγημα του ΚΚΕ, για την Υγεία. Δώστου «επιχειρηματικότητα», δώστου «Μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση» συνεχίζεται με τη σημερινή Κυβέρνηση η ίδια πολιτική που εφάρμοζαν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Ας δούμε όμως τη πραγματικότητα με συγκεκριμένα στοιχεία που αποδομούν τη προπαγάνδα και τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ. Υποστηρίζει ότι το ΠΑΜΕ  « σταθερά μειώνονται οι δαπάνες για την Υγεία». Πράξη πρώτη η χρηματοδότηση για τα δεδουλευμένα…

ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ –ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ –ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2015  (Προυπολογισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

Επιστημονικό προσωπικό: 61.027 .     Μόνιμοι- ΙΔΟΧ: 566.420 .  ΣΥΝΟΛΟ: 627.447ε    .

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2018  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 123.100 .   Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 816.000€ .  ΣΥΝΟΛΟ:  939.100  . ( Υ.Γ: Υπήρξε ένα πρόσθετο κονδύλι 80.000€, στο τέλος του έτους..)

Κονδύλι για τα δεδουλευμένα-αργίες- νυχτερινά 2019  ( Προυπολογισμός ΣΥΡΙΖΑ)

Επιστημονικό προσωπικό: 120.000€ .  Μόνιμοι- ΙΔΟΧ : 889.500€ .    ΣΥΝΟΛΟ: 1.009.500 €  .

Έχουμε λοιπόν μια αύξηση στα χρόνια της σημερινής Κυβέρνησης  382.053 ποσοστό αύξησης ΠΑΝΩ  ΑΠΟ 60% !!!  από το ποσό που είχαν δώσει ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ το 2015. Στο αυξημένο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και η αύξηση κατά 22% του ωρομισθίου, από το 2017, η μοναδική αύξηση ωρομισθίου από το 2000!!!!

Απέναντι στα ψέματα και την κομματική προπαγάνδα της παρέας του ΠΑΜΕ, απαντάμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  που επιβεβαιώνουν την ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Όσο λοιπόν και να το προπαγανδίζει  το ΠΑΜΕ , η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η πολιτική που ασκείται σήμερα, που ενισχύει με χρηματοδότηση και ανθρώπινο δυναμικό την Υγεία , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις πολιτικές συρρίκνωσης και υποχρηματοδότησης της Υγείας των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ .

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.