Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου

Τα ψέματα της πλειοψηφίας του Σωματείου για το Νοσοκομείο, που εξυπηρετούν το αντιπολιτευτικό αφήγημα του ΠΑΜΕ και  του ΚΚΕ και όχι την αλήθεια….

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου- και την απόλυτη πλειοψηφία που απέκτησε η παράταξη του ΠΑΜΕ- η έννοια «συμμετοχή» και «δημοκρατική λειτουργία» του Σωματείου είναι άγνωστη για τη πλειοψηφία του ΠΑΜΕ. Η λειτουργία, οι ανακοινώσεις και οι παρεμβάσεις έχουν πλέον ΜΟΝΟ τα χαρακτηριστικά του ΠΑΜΕ και του κομματικού φορέα τους του ΚΚΕ. Στα emailμας έρχονται οι ανακοινώσεις για «παρατηρήσεις» αφού ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί. Ημερήσια πρόσκληση με θέματα Δ.Σ, λάβαμε μόνο μία (1)!!. Τέλος η πρόσδεση του Σωματείου στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις ΜΟΝΟ του ΠΑΜΕ, ολοκληρώνει την πλήρη κομματοποίηση του Σωματείου.

Σεβόμενοι τη ψήφο των εργαζομένων από τη μία , δεν μπορούμε από τη άλλη να μην συγκρουστούμε  με τις  πρακτικές της παρέας του ΠΑΜΕ, που απαξιώνουν το Σωματείο, καθιστώντας το εργαλείο ΜΟΝΟ κομματικής προπαγάνδας. Και είναι προφανές , ότι η επιλογή από την πλειοψηφία του Σωματείου, να λειτουργεί το Σωματείο σαν γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ και απογευματινής  έκδοσης του Ριζοσπάστη, καθορίζει και τη στάση μας απέναντι στα κομματικά δρώμενα  του Σωματείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι ανακοινώσεις – με εβδομαδιαία ή 15νθήμερη  αναφορά- για τα «σοβαρά προβλήματα, τους λιμούς και τους καταποντισμούς» που πλήττουν το Νοσοκομείο και τις καταστροφές που έχει επιφέρει η ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης στην Υγεία. Τα ίδια που λέει ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ για την Υγεία, με ευλαβική ακρίβεια αναπαράγει και  η παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο,  για το Νοσοκομείο μας.

Ελλείψεις, ελλείψεις, ελλείψεις…. Το καθημερινό μοτίβο του ΠΑΜΕ για το Νοσοκομείο. Ας τους πούμε την αλήθεια, γιατί άλλο να υπηρετείς σαν «αόμματος» το κομματικό αφήγημα της καταστροφολογίας και άλλο να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ και να ασκείς κριτική στα πραγματικά γεγονότα. Ας δούμε λοιπόν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -από το 2016-2018- και που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!!!!

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ:

21 ΜΟΝΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Όταν εκκρεμούσαν θέσεις εδώ και 10 χρόνια!! και είχαν να γίνουν προσλήψεις γιατρών από το 2009!! ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!!. ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΙ 14 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΠ!!

35 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ 2016-2018. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ: 13 ΝΕΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ (2019), 16 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΕΣΠΑ με παράταση έως 31/11/2019. Σε έγκριση 4 ΝΕΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ 

 71 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(έχουν ολοκληρωθεί οι 65, εκκρεμούν 6) όταν η τελευταία Προκήρυξη είχε γίνει το 2009!!. Μάλιστα κρίσιμες Ειδικότητες ( π. χ Φαρμακοποιοί , Τραυματιοφορείς, εργαστήρια) για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

17 ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, που ήδη εργάζονται στο Νοσοκομείο. Είναι στη Προκήρυξη 11Κ  για να προσληφθούν σαν ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

13 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ με 2ετή θητεία, που είναι ήδη στο Νοσοκομείο, έως 11/2021!!!

6 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ για της ΜΕΘ .

28 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ του ΟΑΕΔ έως 2/2020 και 8/2021.

8 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ , για τη προσφυγική κρίση (18-24 μήνες) που είναι στη τελική φάση.

Για να μην μιλήσουμε για την ανανέωση του εξοπλισμού του Νοσοκομείου, αξίας 2.500.000ε , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!, καθώς και την εξόφληση των οφειλών του  Νοσοκομείου ΜΕΧΡΙ 10/2018!!, όταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν οφειλές 2 χρόνων!!.

Τέλος, εκκωφαντική είναι η σιωπή της παρέας του ΠΑΜΕ στο Σωματείο,  για την ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ καθώς και την αύξηση κατά 20% του ωρομισθίου για νυχτερινά- εξαιρέσιμα.

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για  τη 3ετία 2016-2018, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ η πλειοψηφία του Σωματείου, εγκλωβισμένη στα κομματικά της αδιέξοδακαι στην εξυπηρέτηση της κομματικής προπαγάνδας.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την επίλυση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ προβλημάτων του Νοσοκομείου – ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!-  αφήνοντας τη παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο να δίνει τη μάχη με τους «ανεμόμυλους» της κομματικής προπαγάνδας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να κρίνουν εάν στο Νοσοκομείο έχουν πέσει οι «πληγές του Φαραώ» όπως στις ανακοινώσεις της  υποστηρίζει η παρέα του ΠΑΜΕ στο Σωματείο,   ή τα πράγματα στο Νοσοκομείο πάνε αρκετά καλύτερα, όπως εκτιμάμε εμείς.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.