Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ά ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 13-10-2016

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Οκτώβρης 2016

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 (8:00πμ – 17:00μμ) θα διεξαχθούν  οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Ά Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων (Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ – Ψ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ – Γ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ –  Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ).

Ο θεσμός αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους. Η συμμετοχή μας  στα συλλογικά όργανα λήψης αποφάσεων από συναδέλφους που θα διαφυλάξουν την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Υπερασπιστήκαμε & υπερασπιζόμαστε  με συνέπεια τον Δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας. Το δικαίωμα ΟΛΩΝ των κατοίκων της χώρας στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες Υπηρεσίες. Μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία μας αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε στο κλείσιμο Νοσοκομείων, στις απολύσεις , στις διαθεσιμότητες, στην ψευτοαξιολόγηση , στην ολομέτωπη επίθεση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.  Ήμασταν και είμαστε  απέναντι σε μνημονιακές πολιτικές , σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος και του κοινωνικού κράτους.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Η παράταξη μας (ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ) σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές στις 13 Οκτωβρίου 2016 8:00πμ – 17:00μμ (Θα πρέπει να έχετε μαζί σας απαραίτητα ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) στην ανάδειξη εκπροσώπων στο Ά Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων μας και να στηρίξετε τους ικανούς, έντιμους με εμπειρία συναδέλφους μας υποψήφιους με μοναδική πρόθεση να στηρίξουν των σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες ΟΛΩΝ των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία,  με τη σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού  και ΟΧΙ για να εξυπηρετεί μικροπολιτικές και παραγοντισμούς.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2016

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

με υποψήφιους:

ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

 

α/αΟνομ/μοΥπ. ΙδιότηταΝοσοκομείο
1ΖΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
2ΚΑΪΝΑΝΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ(ΠΕΓΚΥ)ΔΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
3ΛΑΓΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
4ΜΠΟΣΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
5ΜΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑΠΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΓ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ
6ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΔΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
7ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
8ΤΖΑΝΝΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΓ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ
9ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
10ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

 

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΑΧ

 

α/ αΟνομ/μοΥπ. ΙδιότηταΝοσοκομείο
1ΖΑΓΓΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

 

Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
2ΛΑΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
3ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
4ΧΡΙΣΤΟΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ

    

                                                                            Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!