Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ά ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 13-10-2016

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Οκτώβρης 2016

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 (8:00πμ – 17:00μμ) θα διεξαχθούν  οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Ά Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων (Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ – Ψ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ – Γ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ –  Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ).

Ο θεσμός αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους. Η συμμετοχή μας  στα συλλογικά όργανα λήψης αποφάσεων από συναδέλφους που θα διαφυλάξουν την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Υπερασπιστήκαμε & υπερασπιζόμαστε  με συνέπεια τον Δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας. Το δικαίωμα ΟΛΩΝ των κατοίκων της χώρας στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες Υπηρεσίες. Μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία μας αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε στο κλείσιμο Νοσοκομείων, στις απολύσεις , στις διαθεσιμότητες, στην ψευτοαξιολόγηση , στην ολομέτωπη επίθεση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.  Ήμασταν και είμαστε  απέναντι σε μνημονιακές πολιτικές , σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος και του κοινωνικού κράτους.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Η παράταξη μας (ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ) σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές στις 13 Οκτωβρίου 2016 8:00πμ – 17:00μμ (Θα πρέπει να έχετε μαζί σας απαραίτητα ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) στην ανάδειξη εκπροσώπων στο Ά Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων μας και να στηρίξετε τους ικανούς, έντιμους με εμπειρία συναδέλφους μας υποψήφιους με μοναδική πρόθεση να στηρίξουν των σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες ΟΛΩΝ των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία,  με τη σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού  και ΟΧΙ για να εξυπηρετεί μικροπολιτικές και παραγοντισμούς.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2016

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

με υποψήφιους:

ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

 

α/αΟνομ/μοΥπ. ΙδιότηταΝοσοκομείο
1ΖΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
2ΚΑΪΝΑΝΑ ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ(ΠΕΓΚΥ)ΔΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
3ΛΑΓΑΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
4ΜΠΟΣΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
5ΜΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑΠΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΓ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ
6ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΔΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
7ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
8ΤΖΑΝΝΕΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΓ. Ν.  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ
9ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝΠ.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
10ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

 

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΑΧ

 

α/ αΟνομ/μοΥπ. ΙδιότηταΝοσοκομείο
1ΖΑΓΓΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

 

Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ
2ΛΑΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
3ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΕ Δ/ΚΟΥ – ΛΟΓ/ΚΟΥΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ
4ΧΡΙΣΤΟΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΨ.Ν.Α. ΔΑΦΝΙ

    

                                                                            Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                                  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…