Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με αφορμή την υποψηφιότητα του εκτελούντος χρέη Διοικητή, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, με το ψηφοδέλτιο του «Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων» (ΠΑΣΚΕ) δηλώνουμε τα εξής:

-Η υποψηφιότητα του Διοικητή στις εκλογές του Σωματείου, όχι μόνο είναι πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα, αλλά αποτελεί και πρωτοφανές γεγονός παρέμβασης στις αρχές και της αξίες του Συνδικαλιστικού Κινήματος

-Αποτελεί ωμή παρέμβαση και πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού της ψήφου των εργαζομένων, με τη παρουσία του Διοικητή στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Είναι πρόκληση στη συνείδηση των εργαζομένων να ακούγονται δηλώσεις του κ. Διοικητή «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» θυμίζοντας μνήμες Βατοπεδίου και να απειλούνται οι υπόλοιπες παρατάξεις από τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ , με προσφυγή στη Δικαιοσύνη!!!, στις δικαιολογημένες αντιδράσεις που κατέθεσαν για τη πρωτοφανή αυτή πράξη.

Η απάντηση σε αυτή τη πρωτοφανή ενέργεια , είναι η καταγγελία στους εργαζόμενους όχι μόνο της συγκεκριμένης υποψηφιότητας του κ. Διοικητή , αλλά συνολικά και του ψηφοδελτίου της ΠΑΣΚΕ, και του εκβιασμού που επιχειρείτε  προς τους εργαζόμενους. Μια ενέργεια που πρέπει από τους εργαζόμενους να απαντηθεί με τη μαζική καταψήφιση του κ. Διοικητή και του Ψηφοδελτίου που είναι υποψήφιος.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…