Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/2/2021 – ΑΡΜΑ

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συναντήσουν τους «ήρωες» Υγειονομικούς!!. Μετά τα επικοινωνιακά «χειροκροτήματα» η Κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πόσο μας υπολογίζει…

Πραγματοποιήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη Κινητοποίηση των Εργαζομένων στην Υγεία, με συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας και Πορεία στο Υπουργείο Υγείας. Το Υπουργείο Εργασίας ενημέρωσε ότι θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό κ. Τσακλόγλου την Πέμπτη 4/3 για το θέμα των ΒΑΕ. Ακολούθησε η πορεία και η κατάληξη στο Υπουργείο Υγείας.

Παρά τη παρουσία  της ΟΕΝΓΕ, της ΑΔΕΔΥ και των Υγειονομικών της ΠΟΕΔΗΝ, το Υπουργείο Υγείας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συναντηθεί με  Αντιπροσωπεία  6 Ατόμων!!, χωρίς καμία άλλη εξήγηση. Ούτε, όπως το Υπουργείο Εργασίας να προτείνει μια τηλεδιάσκεψη ή να ορίσει ένα άλλο Ραντεβού.

Κλείνει ΕΝΑΣ  ΧΡΟΝΟΣ!!!  που η Πολιτική Ηγεσία ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συναντηθεί με τους Υγειονομικούς και με την Ομοσπονδία. Σε όλη τη περίοδο της Πανδημίας, το Υπουργείο Υγείας έχει αρκεστεί σε πλήθος μονόλογους μέσα από το «προστατευμένο» περιβάλλον των ΜΜΕ.

Δίνοντας ανέξοδες υποσχέσεις για χιλιάδες Προσλήψεις, για εκατοντάδες νέες ΜΕΘ, για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που «έχουν θωρακίσει το ΕΣΥ» για την αύξηση των Κονδυλίων, έχουν πάρει ΟΛΑ τα μέτρα, όπως υποστηρίζουν. Και εάν «κοκκινίζουν» οι περιοχές, η Θεσσαλονίκη πήγε και γύρισε και ακόμα αγκομαχάει, ξεπεράσαμε τους 6.000 νεκρούς σε λίγους μήνες και στην Αττική τελειώνουν οι ΜΕΘ( οι 1322…) φταίνε οι πολίτες και η «Ατομική Ευθύνη» όχι αυτοί. Το μάθαμε και αυτό το παραμύθι…

Και προφανώς δεν μας είδαν για να μην εκτεθούν παραπάνω. Γιατί τι θα απαντούσαν άραγε;

Στο Ερώτημα γιατί δεν προκηρύσσουν Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού η απάντηση θα ήταν, γιατί θέλουμε να συρρικνώσουμε το ΕΣΥ και να τα δώσουμε στους Ιδιώτες..

Στο Ερώτημα γιατί δεν ανοίγουν οι Κλίνες ΜΕΘ σε ΚΑΤ και Νίκαια, η απάντηση θα ήταν ότι δεν έχουμε προκηρύξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ-ΟΥΤΕ ΜΙΑ Θέση από τις 1000 των Νοσηλευτών που έχουν εγκριθεί από το Μάιο του 2020…

Στο Ερώτημα γιατί μειώθηκαν τα Κονδύλια στην Υγεία κατά 572 εκατομμύρια, θα μας απαντούσαν ότι «αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ..»

Στο Ερώτημα γιατί πέρασαν μήνες και δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ για την αντιμετώπιση της Πανδημίας θα μας απαντούσαν «ότι είχαν και έχουν σχέδιο και πήγε και πάει πολύ καλά…» (όπως μας είπαν και για τη Μήδεια….). Στο Ερώτημα, εάν κατάλαβαν τι έγινε στη Θεσσαλονίκη, η απάντηση θα ήταν ότι φταίει ο Αι Δημήτρης και το «χαλαράάά….» των κατοίκων…

Στο Ερώτημα, με την μεγάλη επιβάρυνση στην Αττική, εάν θα γίνει ΕΠΙΤΑΞΗ του Ιδιωτικού Τομέα για να βοηθήσει, θα μας απαντούσαν. ΒΕΒΑΙΩΣ!!. Για αυτό θα μετατρέψω τις κλινικές χειρουργικών Ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία, σε covid-19 και τα περιστατικά ( Ορθοπαιδικά, Νευροχειρουργικά…) θα τα δώσω στους Ιδιώτες. Ήδη το Μετροπόλιταν, ήρθε σε σχετική συμφωνία με το Υπουργείο για τη 2η ΥΠΕ..

Για αυτό και αποφάσισαν να μην μας δουν και ζοριστούν. Θα συνεχίσουν να λένε τις «Αλήθειες» στην ασφάλεια των Πρωινάδικων και των «ενημερωτικών» του Σαββατοκύριακου. Να πιάσουν τόπο και τα 80 εκατομμύρια, ζεστό χρήμα, που έχουν βάλει μέχρι τώρα στη τσέπη τους τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ…

Εξάλλου τελείωσε και η χρησιμότητα μας σαν Υγειονομικοί. Τέλος τα «χειροκροτήματα» και οι «ήρωες με τις Πράσινες και τις Άσπρες μπλούζες». Τώρα έχουμε Διώξεις, Καθαιρέσεις, Ποινικοποίηση της Συνδικαλιστικής Δράσης, τέλος με την «υπόσχεση» της Ένταξης στα ΒΑΕ, πουθενά Προσλήψεις, πουθενά Αύξηση της Χρηματοδότησης, τέλος και οι υποσχέσεις για ένα «Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας». Τώρα, που προφανώς θα τρέξει πιο γρήγορα το Πρόγραμμα της Ν.Δ είμαστε μεγάλο  «εμπόδιο» και το τελευταίο Ισχυρό «ανάχωμα» για τις Ιδιωτικοποιήσεις και τα ΣΔΙΤ. Και προφανώς άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα…

Εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!.  Απαντάμε στα σχέδια και τια αποφάσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του Υπουργείου Υγείας με νέες παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις.  Κλιμακώνουμε τον Αγώνα μαςγια ένα ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!.

Υ. Γ : Το Υπουργείο Υγείας, παρά και τα επανειλημμένα αιτήματα της ΠΟΕΔΗΝ και τις συγκεντρώσεις που γίνονται , απαξιώνει να μας δει. Για τη συμπεριφορά αυτή, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)  σιωπά προκλητικά, αρνούμενη να καταγγείλει τη Κυβέρνηση της Ν.Δ. Παιδιά δεν βρέχει, μας ΦΤΥΝΟΥΝ!!. Τόσο απλά….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!