Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών, επέλεξε ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης να απευθυνθεί , μέσω τηλεδιάσκεψης, στις Διευθύνσεις Νοσηλευτικής 12 Νοσοκομείων Αναφοράς COVID-19, τις ευχαριστίες του προς τους Νοσηλευτές. Και ήταν απολαυστικός στη προσπάθεια του να «ευλογήσει τα γένια του», στην Ασφάλεια  του Μαξίμου.

Μίλησε γενικά και αφηρημένα « γιατις μεγάλες διαχρονικές ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας αφορούσε το νοσηλευτικό προσωπικό. Τον αριθμό του, πρωτίστως. Γνωρίζαμε ότι ήμασταν από τους τελευταίους στην Ευρώπη σε αριθμό νοσηλευτικού προσωπικού ανά κάτοικο, με βάση τον πληθυσμό.» λες δεν ήταν ο ίδιος που το 2013-14, έκλεινε 11 Νοσοκομεία και έβαζε σε διαθεσιμότητα 10.000 Υγειονομικούς.

Δήλωσε «ότι η επόμενη ημέρα γεννά μία μεγάλη ευκαιρία για την ευρύτερη και μακρόπνοη ενίσχυση του ΕΣΥ, μέσω της εκπόνησης μακροπρόθεσμων σχεδίων για αποτελεσματική και ορθολογική κάλυψη των υφιστάμενων κενών, προκειμένου η δημόσια υγεία να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.» Όταν ο ίδιος και η Κυβέρνηση του, μέχρι σήμερα,  δεν έχουν εγκρίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ (!!) Μόνιμου Προσωπικού, και ό,τι Προκηρύξεις εκκρεμούν είναι ΟΛΕΣ παρακαταθήκη από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί όμως που το τερμάτισε ο κ. Μητσοτάκης  είναι όταν δήλωσε:«Χάρις στις προσλήψεις των τελευταίων μηνών το νοσηλευτικό προσωπικό επιστρέφει στα επίπεδα στελέχωσης όπου βρισκόταν πριν την οικονομική κρίση του 2011, αντιστρέφοντας μία πολυετή πτωτική τάση».Καλά ποιους δουλεύει; Δεν γνωρίζει ότι οι Αριθμοί και τα Επίσημα στοιχεία τον ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ Πανηγυρικά; Ας του τα θυμίσουμε λοιπόν, για να αποκτήσει επαφή με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Τα Επίσημα στοιχεία από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου  ( Apografi.gov.gr)

31/12/2009: 111.152   31/1/2015 :79.023  30/6/2019: 79.177  31/3/2020: 77.532.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Επίσημα στοιχεία, όχι μόνο δεν ξαναγυρίσαμε στα επίπεδα του 2011, όπως υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά στους 10 μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ (Ιούλιος 2019- Μάρτιος 2020) οι εργαζόμενοι στην Υγεία, είμαστε 1645 λιγότεροι (!!) από όσους παρέδωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το Ιούνιο του 2019.

Όχι λοιπόν δεν γυρίσαμε στο προ του 2011 επίπεδο, στελέχωσης από Νοσηλευτικό Προσωπικό αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ στους Νοσηλευτές, γιατί τα Μνημονιακά χρόνια των Κυβερνήσεων Παπανδρέου- Σαμαρά-Βενιζέλου απεχώρησαν 32.129(!!) εργαζόμενοι και δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ Προκήρυξη Μονίμου Προσωπικού 201-2014.

Ας αφήσει λοιπόν τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές ο κ. Μητσοτάκης και τα ψέματα, νομίζοντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν κοντή μνήμη και έχουν ξεχάσει το παρελθόν.

Οι Αριθμοί θα μας Θυμίζουν πάντα τα ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ του Μνημονιακού κ. Μητσοτάκη, που δήλωνε « έχουμε ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ για 25.000 Διαθεσιμότητες 2012-13, 10.000 στην Υγεία και θα τα καταφέρουμε» την Αξιολόγηση με τις Ποσοστώσεις του 15% και τις Απολύσεις.

Και όσα Ανώτερα Μαθηματικά εφαρμόσουν ο ίδιος και το Επικοινωνιακό του Επιτελείο δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να κρύψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ των Αριθμών. Και δυστυχώς για αυτούς, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. 1645 Λιγότεροι Μόνιμοι εργαζόμενοι στους 10 μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

12 Μαΐου. Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού. Πανελλαδική Ημέρα Δράσης Υγειονομικών σε ΟΛΕΣ τις Δημόσιες Δομές. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ!!!